Follow:

Huhtikuun kosmetiikkaostokset

 

Huhhuh, sinne meni huhtikuu. Käynkö vain itse hitaalla, vai tuntuuko teistäkin, että tämä vuosi etenisi ihan tavattoman nopeasti? Kohtahan on jo kesä! Pieniä maistiaisia tulevan suven lämmöstä saatiinkin jo huhtikuun puolella – minä ainakin viihdyin tavattoman paljon ulkona ja joinain päivinä teki mieli lähteä liikkeelle lyhythihaisessa tai shortseissa. Ehkä tästä innostuksestani johtuen sainkin kärsiä sen perinteisen kevätflunssan, jonka kynsistä vapauduin oikeastaan vasta vapun kynnyksellä. Oletteko te pysyneet terveinä?

 

9,90€ / Life

Huhtikuussa jäivät myös kosmetiikkaostokset ihan minimiin. Oikeastaan en ostanut yhtään mitään, ellei ollut ihan pakko. Pakollisiin ostoksiin lukeutui tällä kertaa hiusväri, jonka tehtävää suorittamaan valitsin Lappeenrannan Life-myymälästä löytyneen Mac Urthin hennan. Tämä ajoi hyvin asiansa, vaikka olen kyllä päässyt voimakkaamman punaisiin lopputuloksiin esimerkiksi Khadin hennalla.

 

Se ei toisaalta haittaa, sillä en enää havittele kovin punaista lopputulosta. Ruosteinen kupari on itse asiassa aika viehättävä sävy, ja sen tavoitteluun tämä Mac Urth henna osoittautui loistavaksi. Annoin värin vaikuttaa 1,5 tuntia ja käytin seassa omenaviinietikkaa tehostamassa hennan vaikutusta. Seuraavalla kerralla kokeilen varmaan sekoitusta pelkkään veteen.

2,50€ / Sale

Hiusvärin lisäksi ostin ainoastaan kynsilakanpoistoainetta jota en ollut tajunnut pakata reissuun mukaan. Poikkeuksellisesti valitsin Miramen, sillä yleensä käyttämääni Xtraa ei ollut saatavilla. Miramesta tulee itselleni hirveän nostalginen olo – tätä meidän äidiltä löytyi aina kaapista. Eikä suotta, onhan Mirame tehokasta tavaraa. Ainoa, minkä takia suosittelisin Xtraa, on tuplasti suurempi pullo sekä matalampi hinta.

 

Yhteenveto:

 1. Meikit: 0€
  Vuoden alusta: 173,50€
 2. Ihonhoitotuotteet: 0€
  Vuoden alusta: 111,50€
 3. Kynsituotteet: 2,50€
  Vuoden alusta: 8,00€
 4. Hiustuotteet: 9,90€
  Vuoden alusta: 9,90€

Maaliskuun kosmetiikkasaldo yhteensä: 12,40€
Vuoden alusta: 302,90€

 

Paljonko te kulutitte rahaa kosmetiikkaan huhtikuussa?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply emzi

  Vähän hauska lukee tämmöistä postausta jossa on vaan pari tuotetta 😀 Aina on semmoinen pitkä lista ja kamalasti rahaa menny 😀

  3.5.2019 at 05:25
  • Reply Nena Sofia

   Ja aika kummallista tätä oli kirjoittaakin 😀 Mutta tällaiset säästäväisemmät kuukaudet tekee kyllä hyvää välillä 🙂

   5.5.2019 at 11:50
 • Reply Linda

  Oi miten kivaa vaihtelua nähdä ostospostaus, missä ei oo kymmentä tuotetta ja satoja euroja kulutettu<3 😀 Toi sun yhteenvetokohta on myös mielenkiintoinen, kiva nähdä kuinka paljon oot tän vuoden aikana yhteensä käyttänyt rahaa kosmetiikan eri kategorioihin 🙂 Mä en omia ostoksiani taaskaan laskenut, mutta eipä sitä rahaa nyt mitenkään hirveesti mennyt, kun mun ehdottomasti kallein ostos oli Jeffreen luomiväripaletti ja senkin ostin lahjakortilla.

  5.5.2019 at 06:29
  • Reply Nena Sofia

   Hah, hauska kuulla! 😀 Tota yhteenvetoa seuraan itsekin nyt mielenkiinnolla, kiinnostavaa nähdä miten ne eurot jakaantuu vuoden aikana eri kategorioiden kesken.

   Minkä Jeffreen paletin ostit? Blue Bloodedin? Mä melkein sorruin siihen, mutta jätin kuitenkin hankkimatta kun en uskonut että tulisi käytettyä niin paljoa sinisiä. Nyt jälkikäteen oon katsellut sillä tehtyjä meikkejä Instassa, ja alan tulla toisiin ajatuksiin 😀

   5.5.2019 at 11:57
 • Reply Milla

  Ihanaa vaihtelua nähdä tälläinen ”tarpeeseen”- tyyppinen kosmetiikkaostoksien postaus. ??? Hmm. Olisikohan itsellä mennyt kosmetiikkaan joku pari-kolmekymppiä? Eli Radicon kasviväri ja meikkisienet. ?? Saatoin noi kyllä ostaa jo maaliskuussa, en oo varma. ?

  5.5.2019 at 13:34
  • Reply Nena Sofia

   Hei jes, ihanaa kuulla! 😀 Aina ei tosiaan tarvitse törsäillä, itse ainakin pyrin välttelemään turhaa shoppailua niin pitkälle, kuin suinkin pystyn.

   Hei mistä muuten ostat Radicon kasvivärejä? Mä oon käsittänyt, että niitä saa lähinnä eri nettikaupoista. Olisi kyllä kiva, jos olisi jossain kivijalassakin saatavilla!

   6.5.2019 at 20:09
   • Reply Milla

    Mie tilaan Hyvinvoinnin Tavaratalosta tai käyn hakemassa Joensuun Eco Beautylta, jos ehdin tarpeeksi ajoissa keskustaan. 🙂 Heillä on kauneushoitolan yhteydessä pieni myymälä, mahtaisikohan vastaava löytyä myös sieltä siun läheltä? ^^

    12.5.2019 at 09:43
    • Reply Nena Sofia

     Oi, kuulostaa kivalta! Täällä on yksi ekokampaamo, mutta eivät käsittääkseni myy värejä :/

     13.5.2019 at 05:47

  Leave a Reply