Follow:

Testissä G Beauty Lashes magneettiripset

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Olen jo vuosien ajan käynyt kamppailua erilaisten liimattavien irtoripsien kanssa. Ripsipaketteja olen ostanut ja kokeillut varmaan kymmeniä, mutta aina olen kohdannut saman ongelman. En vain osaa! En oikeasti ymmärrä, miten tekoripsien kiinnittäminen voi jollekin olla helppoa, kun se itselleni on täynnä tuskanhikeä ja nieleskeltyjä kyyneleitä.

 

Useimmiten tilanne on nimittäin edennyt seuraavan kaavan mukaan: Olen saanut vision ihanasta, näyttävästä silmämeikistä. Koska olen hidas, ja ennen kaikkea pikkutarkka, käytän seuraavan tunnin luomivärien täydelliseen blendaamiseen. Viimeinen vartti kuluu veitsenterävän siipirajauksen parissa, kun kieli poskella ja kättä silmäkulmaan nojaten teen kaikkeni, jottei sormeni tärisisi ja pilaisi koko meikkiä. Lopulta tartun haparoiden upouusiin, lumoaviin irtoräpsyihini ja alan lisäämään liimaa niiden sisäpinnalle. Kyllä tämä tällä kertaa onnistuu! Hoen hiljaa mielessäni, tsempaten itseäni kohti harrasta tavoitettani. Lopulta, yleensä noin kymmenen epäonnistuneen kiinnitysyrityksen jälkeen revin ripsinauhat dramaattisesti irti ja saan huomata luomivärien sotkeentuneen sekä rajausten häipyneen omille teilleen. Siinä kohtaa ollaan tosiaan sellaisissa tunnelmissa, ettei tiedä, pitäisikö itkeä, vai nauraa. Yleensä päädyn mököttämään.

Kun ensi kerran kuulin magneettiripsistä, ne vaikuttivat hankalilta ja kömpelöiltä. Silloin niitä sai tilattua Ebaysta tai Wishiltä, ja laatu oli ilmeisesti sen mukaista. Viime keväänä kuulin kuitenkin suomalaisesta magneettiripsiä valmistavasta yrityksestä, G Beauty Labista. Tutkin jo tuolloin heidän valikoimaansa, mutta asia jäi mielen perukoille muhimaan, kun kesän ajan kuljin lähinnä pikaisissa arkimeikeissä. Nyt blogipaluun jälkeen olen taas innostunut meikkaamaan voimakkaammin, ja samalla alkanut haaveilemaan irtoripsien käytöstä tietynlaisten silmämeikkien kruununa.

 

Viime viikolla teinkin pienen täsmäiskun Sokokselle, josta mukaani nappasin nämä kuvissa esiintyvät G Beauty Labin Iconic -ripset. Nämähän on nyt Sokoksella tarjouksessa 14,90€, jos joku muukin kiinnostuu. Kaikki G Beauty Labin ripsimallit ovat nähtävillä ja tilattavissa myös heidän omasta verkkokaupastaan. Merkin magneettiripsillä on mallista riippuen hintaa noin 19,90€-24,90€. Myös esimerkiksi *Kicksillä ja *Lykolla myydään runsaasti erilaisia magneettiripsiä.

Lue myös: G Beauty Lashes Magnetic Eyeliner – uutuustuote magneettiripsien kiinnittämiseen

Vasemmassa kuvassa omat ripseni on taivutettu ja niissä on yksi kerros ripsiväriä. Oikeassa kuvassa on lisätty magneettiripset.

Ja siis ette uskokaan kuinka riemuissani olin, kun sain nämä ensimmäistä kertaa silmiäni kehystämään! Voin todeta heti kättelyssä, että näiden kiinnittäminen oli monin verroin helpompaa, kuin liimattavien mallien. Ensin asetetaan ylempi ripsinauha omien ripsien päälle, ja sitten alempi ripsinauha omien ripsien alle. Nauhat napsahtavat kiinni toisiinsa magneeteilla, ja siinä ne sitten ovat ja pysyvät. Huom! Magneettiripsien alla tulee käyttää ripsiväriä, puhtaat ripset ovat liian liukkaat magneettiripsien paikoillaan pysymiseksi. 

 

Nyt useamman kerran näitä magneettiripsiä käyttäneenä olen huomannut, ettei niidenkään kiinnittäminen aina täysin vaivatonta ole. Jostain syystä onnistun usein asettamaan nämä liian kaus luomesta, jolloin ne on pakko irrottaa ja asetella uudestaan. Joka tapauksessa näiden kiinnittäminen on ainakin omasta mielestäni lasten leikkiä verrattuna perinteisiin irtoripsiin.

Omat magneettiripseni ovat siis tosiaan mallia Iconic, jotka valitsin siksi, että ne tuovat ripsille huomattavaa tuuheutta mutta eivät ole liian dramaattiset arkikäytössäkään. Nyt näiden myötä innostuin kyllä tekoripsistä sen verran pahasti, että näitähän on pakko saada lisää eri mallisina!

 

Lue myös: Testissä G Beauty Lashes Natural & Provocative

Meikki on tällä kertaa melko yksinkertaisista ainesosista rakennettu. Meikkivoiteena käytin hetki sitten hankkimaani L’Oréalin Infallible 24h Matte Foundationia, joka on kyllä nimensäkin mukaisesti hyvin mattainen. Tuntuu ehkä vähän turhankin mattaiselta omaan makuuni, ja tulen varmaan jatkossa sekoittelemaan tätä jonkun kevyemmän meikkivoiteen kanssa. Silmämeikin tein pääasiassa Sleekin i Divine Ultra Matte V1 -paletilla, josta löysin koko meikkikokoelmani ainoan kunnon mattakeltaisen sävyn! Sekään ei oikeastaan toiminut ihan niin hyvin kuin olisin halunnut, mistä syystä ostoslistalle nousikin heti uusi, mahdollisimman pigmenttinen keltainen luomivärinappi. Huulille valikoitui *Narsin Power Matte Lip Pigment sävyssä Under My Thumb, jolla tein yllättäen myös aika reippaat ylirajaukset. Se ei ole lainkaan tapojeni mukaista, mutta näiden räpsyripsien pariksi halusin ehdottomasti myös kunnon megahuulet.

 

Käytetyt tuotteet:
Meikkipohja:
L’Oréal Paris Infallible 24h Matte Foundation, 11 Vanilla
Gosh Velvet Touch Prime’n Set Powder, Neutral
Nyx The Go-To Palette, Bon Voyage (contour, highlight ja poskipuna)*
Silmät ja kulmat:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Nyx Jumbo Eye Pencil, Milk
Urban Decay Naked Ultimate Basics, sävyt Pre-Game ja Faith (luomilla) sekä Lockout (kulmissa & luomilla)
Sleek MakeUP I-Divine Ultra Matte V1, sävyt Bammi ja Strike
L’Oréal Paris Infaillible Gel Crayon, Back to black*
essence make me brow eyebrow gel mascara, 02 browny brows
Maybelline Lash Sensational Mascara
G Beauty Lashes, Iconic
Huulet:
Nars Power Matte Lip Pigment, Under My Thumb
*Tähdellä merkityt tuotteet saatu

 

 

Oletteko te kokeilleet magneettiripsiä?

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa ja Blogit.fi:ssä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply More or Less Katri

  En jakasaisi uskoa, että niiden käyttö olisi helppoa! Olen niin rutinoitunut käyttämään noita liimoja, että niiden käytössä ei onneksi ole ongelmaa. Nämä kyllä näyttää hyviltä ja ilmeisesti saa paljon enemmän sitä “ripsienpidennys” lookkia luotua. Vähän hintavat kerralla, mutta jos käyttää pitkäaikaisesti yhtiä -niin hyvät. Vaikuttavatko susta siltä, että lähtisivät kovassa tuulenpuuskassa tai illanvietossa helposti omaan matkaan? Näissä oli vain päissä 2 kohtaa magneetit?

  10.1.2019 at 11:11
  • Reply Nena Sofia

   Näillehän tosiaan luvataan 30 käyttökerran kesto, joten sinänsä hinta ei ole hirmuinen 🙂 tässä mallissa on päissä kaksi magneettia, mutta näitä löytyy myös yhden ja kolmen magneetin versioina. Ja ripset tosiaan kiinnittyvät tiukasti ripsivärin päälle – en usko, että nämä lähtevät mitenkään irti ellei sitä itse halua 🙂

   10.1.2019 at 11:35
 • Reply Kati Suomalainen im Allgäu

  Mä olen kans tottunut kikkailemaan sen liiman kanssa, vaikkakin musta tuntuu että usein ripset lähtevät toisesta päästä vähän irti. Näissä magneettiripsissä sitä ongelmaa tuskin on? Täytyy ottaa harkintaan koska uusien hankinta on edessä ja liimakin on varmaan jo kuivunut. 😉

  11.1.2019 at 08:45
  • Reply Nena Sofia

   Joo, mulla oli tuo ongelma myös – ainoa vain, etten ikinä onnistunut liimaamaan molempia ripsiä niin, että ne olisivat edes aluksi olleet kunnolla kiinni molemmista päistä 😀 Nämä magneettiripset ei kyllä mitenkään lähde repsottamaan, siitä pitää huolen vahvat magneetit molemmissa päissä 🙂

   12.1.2019 at 13:39
 • Reply Viivi

  Mulla meni itselläni todella kauan ennenkö aloin käyttämään irtoripsiä meikatessa. Olin ihan tyytyväinen lookkeihin, mutta lopputulos oli keskeneräisen näköinen sillä omat ripseni ovat niin onnettomat! Olen käynyt myös sellaisen taistelun irtoripsien kanssa, että moni ois vaan luovuttanut. Tosi harvat edelleenkään näyttää silmissä hyvältä. En tiiä onko syynä huono laittaja vai epäsopivat ripset omille silmille. Voisin sanoa tähän että harjoittelua, harjoittelua mutta tiedän kuinka turhauttavalta se tuntuu mikäli ripsien liimaaminen ei vaan luonnistu 😀

  Oon kuullut niin ristiriitaisia kommentteja noista magneettiripsistä, että en oikein osaa sanoo mitä mieltä niistä oon! Noi näyttää kyllä hyvältä ja tän perusteella voisin itsekkin hankkia magneettiripset kokeiluun 🙂

  11.1.2019 at 10:51
  • Reply Nena Sofia

   Nimenomaan keskeneräiseltähän se näyttää, jos on voimakas silmämeikki mutta ripset mitättömät :/ Mä uskon, että magneettiripsissäkin on paljon eroja merkkien välillä. Nämä G Beauty Labin ripset tuntuu ainakin todella laadukkailta, ja kiinnittäminen on mielestäni helppoa. Toki välillä näidenkin kanssa saa hetken kikkailla, mutta eiköhän tähän rutiini tule äkkiä 🙂

   12.1.2019 at 13:42
 • Reply Milla

  Hei, Make Up Storelta saa tosi pigmenttistä mattakeltaista luomiväriä. 🙂 Miulta löytyy sellainen ja sit helmiäisenä myös! Nää magneettiripset vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoisilta, pitää joskus kokeilla tällaisia itsekin. Tosi näyttävä lopputulos ja olisihan tuo nyt helpompaa kuin irtoripsien kanssa säätäminen. 🙂

  11.1.2019 at 10:58
  • Reply Nena Sofia

   Jee kiitos vinkistä! Pitää tsekata niiden valikoima 🙂

   12.1.2019 at 13:43
 • Reply Mari_Shopaholic

  Ensinnäkin, vaaauu mikä meikki! UPEA! <3

  Mä sain joululahjaksi kanssa magneettiripset, mutta niissä on se alaosa ns. kolmena pienenä palana. Oon pari kertaa kokeillut ja vielä on ollut aika haastavaa saada ne riittävän lähelle ripsirajaa :D. Nää näyttää kyllä tosi kivoilta sulla!

  11.1.2019 at 18:16
  • Reply Nena Sofia

   Apua, KIITOS! <3

   Mä olen katsellut kanssa niitä moniosaisia magneettiripsiä, ja monesti miettinyt, että onkohan ne helpommat vai hankalammat kuin tällaiset kokonaiset nauhat. Pitäisi kyllä kokeilla niitäkin, ihan vertailun vuoksi 🙂

   12.1.2019 at 13:45
 • Reply Sole

  Moikka! Kivalta tosiaan näyttää ripset. En osaa noita liimahommia käyttää lainkaan, mietityttää näissä magneeteissa että pystyykö noita lyhentämään itselle sopiviksi? Mulla on pienet silmät ja kaikki tekoripset on auttamatta liian pitkiä ilman lyhentämistä.

  13.1.2019 at 18:25
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla, että näyttää kivoilta! 🙂 näitä ei tosiaan juuri voi lyhentää, mutta malleja on eri mittaisia. Nämä mun omat on mallia Iconic, joissa on vaan kaksi magneettia eli ovat koko ripsiriviä lyhyemmät. Kannattaa käydä mallailemassa näitä Sokoksella, uskon että löydät sopivat! 🙂

   14.1.2019 at 17:31
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Mä muistan kans sen tuskan ja hien liimattavien ripsien kanssa, kun joskus sata vuotta sitten erehdyin kokeilemaan sellasia. Se yritys tais päättyä niiden ripsien pilkkomiseen saksilla ja vannoin et ei enää koskaan :DD Näitä magneettiripsiä pitääkin siis kokeilla!

  14.1.2019 at 16:32
  • Reply Nena Sofia

   Suosittelen kyllä lämpimästi! Mä en enää IKINÄ halua olla missään tekemisissä liimattavien irtoripsien kanssa 😀

   14.1.2019 at 19:34

  Leave a Reply