Follow:

Uusi tuttavuus: Signe Seebid

Signe Seebid on virolainen luonnonkosmetiikkamerkki, josta olen lähiaikoina saanut lukea blogikollegoiden kokemuksia mielenkiinnolla. Koska luonnonkosmetiikka kokonaisuudessaan on itselleni sellainen aluevaltaus, jota olen lähestynyt pikkuhiljaa ja pienin askelin, ei Signe Seebidinkään tuotteet ole vielä ehtineet tulla omassa käytössäni tutuiksi. Olen kuitenkin kuullut paljon hyvää heidän tuotteistaan, ja kauniit pakkaukset fantastisten tuoksujen kera ovat kyllä houkutelleet minua useasti kokeilemaan joitakin merkin tuotteita.

 

I Love Me -messuilla satuimme siskoni kanssa kulkemaan Signe Seebidiä maahantuovan Bona Valeren pisteen ohitse. Pakkohan siihen oli pysähtyä, nuuhkimaan ja tutkimaan heidän uutuuksiaan ja vanhempiakin ihanuuksia. Viime kesän Viron -reissullani pysähdyin Kaubamajassa tuoksuttelemaan merkin paljon puhuttua appelsiini-kuorintaa, ja kehotin siskoanikin nuuhkaisemaan sitä. Siinäpä vasta onkin autenttinen sitrushedelmän tuoksu, aivan ihana!
Appelsiinikuorinnan lisäksi pisteeltä löytyi paljon muutakin ihastuttavaa. Yksi näistä oli Ruusunkukka -vartalokuorinta, jonka sainkin kokeiltavakseni ja blogissa esiteltäväksi.

 

Talven lähestyessä ihonhoitoon tulisi kiinnittää erityistä huomiota, sillä kylmä ulkoilma yhdessä kuivan sisäilman kanssa saavat helposti iho-ongelmia aikaiseksi. Itse ainakin huomaan ihoni kutisevan kuivuuttaan, mikäli en hoida sitä tunnollisesti syystalven aikana.

Yksi tärkeimmistä hoitomuodoista on ihon kuorinta, jonka avulla poistetaan mekaanisesti kuollutta ihosolukkoa ja näin edistetään ihon uusiutumista. Myös hoitavat voiteet imeytyvät paremmin kuoritulle, puhtaalle iholle ja pääsevät kunnolla kosteuttamaan ihon pintakerroksia. Monet kuorinnat sisältävät jo itsessään iholle hyödyllisiä öljyjä, joten iho saa ansaitsemaansa kosteutusta jo suihkun puolella!

 

Signe Seebid – Ruusunkukka vartalokuorinta

 

Signe Seebid Ruusunkukka -vartalokuorinta sisältää ainoastaan kuutta ainesosaa. Kuorivana ainesosana toimivan sokerin lisäksi siitä löytyy kosteuttavaa viinirypäleöljyä, kosteutta sitovaa kasviperäistä glyseriiniä, E-vitamiinia (ihoa hoitava ja tuotteen säilyvyyttä edistävä), sekä Ylang-Ylangin ja Sitruunaruohon eteerisiä öljyä.

Eteeriset öljyt antavat tuotteelle ihanan, eksoottisen tuoksun. Se ei ole perinteisen ruusuinen, vaan raikas, kirpsakan kukkainen. Tuoksu on huumaava suoraan purkista nuuhkittaessa, mutta iholle se jää melko kevyenä kuorinnan jälkeen.

Kuorintakokemus on miellyttävä. Koostumus on hyvin paksua, ja sokerin kiteitä on seassa runsaasti. Ne kuorivat ihoa tehokkaasti ja tasapuolisesti. Huuhtomisen jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Itse tykkään rasvata ihon vielä erikseen kuorimisen jälkeen, mutta tämän kanssa se ei välttämättä ole tarpeellista.

Kollaasin kuvat lainattu Bona Valeren sivuilta

Signe Seebidiltä löytyy paljon muitakin mielenkiintoisia tuotteita. Tuotteet tunnistaa erityisen kauniista pakkauksistaan ja hyvin selkeistä INCI-listoista. Alle keräsin muutaman tuotteen, jotka kiinnittivät erityisesti huomioni Bona Valeren nettisivuilla. 

  1. Puhdistava ja hoitava Mansikka-Vanilja kasvonaamio sisältää punaista ja valkoista savea, vaniljan siemeniä sekä ahomansikka-jauhetta. Tuote myydään kuivana jauheena, jolloin se säilyy pitkään ilman erillisiä säilöntäaineita. Tätä voi sekoittaa oman ihotyyppinsä mukaisesti joko veteen tai esimerkiksi piimään. 12€/50g.
  2. 100 % puhdas luomu Kaakaovoi ravitsee ihoa ja sillä on monia iholle hyödyllisiä vaikutuksia. Tuote myydään kauniisti pakattuna palana, jota voi hieroa suoraan iholle sellaisenaan. 9€/80g.
  3. Silkkisaippua sisältää nimensä mukaisesti aitoa silkkijauhetta. Saippuaa käytetään ihon puhdistukseen ja sillä on ihoa kosteuttava vaikutus. 8€/100g.
  4. Suojaava käsivoide koostuu lähes yksinomaan puhtaasta sheavoista. Voide kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti ja sitä voi käyttää monien ihon ongelmien hoitoon. 16€/120ml.

 

Signe Seebidiltä löytyy siis paljon monipuolisia, puhtaista raaka-aineista koostettuja ihoa helliviä tuotteita ja vieläpä oikein hyvällä hinnalla. Itse kiinnostuin erityisesti Sheavoi-käsivoiteesta ja Mansikka-Vanilja kasvonaamiosta, jotka menikin suoraan ostoslistalle. Näitähän voi muuten ostaa Bona Valeren verkkokaupan lisäksi esimerkiksi joistakin Prismoista, täältä löytyy lista kaikista jälleenmyyjistä.

 

Joko te olette kokeilleet Signe Seebidin tuotteita? Mitkä ovat suosikkejanne?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply