Follow:

China Glaze Spring Fling 2017

Hei ihanat! ♥ Arvatkaapa mitä! Tänään aiheena olisi jotain extra-ihanaa ja kerrassaan söpöä! China Glazen upouusi kevätkokoelma on tullut myyntiin CesarsShopille, ja minulla olisi se täällä teille esiteltävänä. Lakkoja kokoelmaan kuuluu 12 ja kuvia on sitäkin enemmän, eli suosittelen ottamaan mukavan asennon (ja ehkä jotain naposteltavaa) ennen, kuin lähdet skrollailemaan alaspäin.
Kokoelman sävyt voi lajitella karkeasti kahteen: sinertävät ja punertavat. Kaikki sävyt ovat mielestäni kevääseen ja kesään sopivia, vaikka sekaan mahtuu pari vähän vähemmän perinteistäkin tapausta näin kevätkokoelmaa ajatellen.
Pelkistettyjen cremelakkojen lisäksi kokoelmaan mahtuu useita erilaisia koostumuksia, minkä vuoksi kaikki swatchit nähdäänkin tällä kertaa ilman päällyslakkaa.

It’s A Boat-Time
Kun katsot kuvaa, saatat nähdä tavallisen, hopeisen foil-lakan. Katso tarkemmin. Tämä viileän vihertävä kaunokainen hönkii troopiikin lämpöä – kun oikein keskityt, saatat tuntea nenässäsi meriveden vienon, suolaisen tuoksun. Salaisuus piilee vihreässä shimmerissä, jota on seassa paljon. Must-have!
Koostumus lakassa on melko ohut, ja siveltimenvedot jäävät herkästi näkyviin. Luokittelen sen silti hyväksi, sillä lakka ei kaljuunnu käytännössä ollenkaan (samasta kohdasta saa sutia vaikka kolmeen kertaan!), ja se vielä peittääkin kahdella kerroksella.

Too Much of a Good Fling 
Tässäpä kuulkaa mainio minttucreme! Todella perinteinen valinta keväiseen kokoelmaan, mutta hei, hyvässä minttulakassa ei ole mitään tylsää. Koostumus on kohdillaan, lakka ei valu, veny tai kaljuunnu vaan menee nätisti juuri sinne minne sen haluaa ja tasoittuu itsekseen. Peittää kahdella kerroksella.

Don’t Teal My Vibe

Jos jossain lakassa on merellistä tunnelmaa, niin tässä ainakin. Kuuletko jo seireenien laulun? Ja ei sitten juksata! 
Tämänkin lakkaaminen oli lastenleikkiä, vaikka koostumus vähän ohuehko onkin. Peitti kuitenkin kahdella kerroksella ja vaikka toistan itseäni, on pakko mainita, ettei tämäkään kaljuunnu ollenkaan. Ihan hassua, kun foil-lakkaa saa sutia samasta kohdasta niin pitkään, että siveltimenvedot ovat varmasti suorat.

Blanc Out
Jälleen tällainen huijauslakka! Ensin se näyttää vain valkoiselta, mutta tarkempi tiirailu paljastaa sinertävän vivahduksen. Koostumus on hieman ohuehko, mutta muuten miellyttävä. Lakka peittää kynnet kahdella kerroksella.

Crushin’ on Blue
Tässäpä lakka, jonka tyyppiä on vaikeaa määritellä. Koostumus on kerrassaan jellymäinen, mutta shimmeriä on niin paljon, että lakka muistuttaa voimakkaasti foilia. Erittäin kaunis tapaus jokatapauksessa, jellymäisyys antaa lakalle oikein mehukkaan vaikutelman! Peittää kahdella kerroksella.

Kiss My Sherbet Lips
Tämän korkatessani ensimmäinen ajatus oli, että saisinko samaa huulipunana kiitos! Ihan mielettömän ihana sävy, oikein räiskyvän pinkki reippaalla lorauksella kultaista shimmeriä. Ja tässä jos jossain on täydellinen koostumus. Peittää helposti kahdella kerroksella – pigmenttiä ei selvästi ole säästelty.

I Just Cant-aloupe
Mmmm. Täyteläinen, mehevä persikkasävy joka nojaa selkeästi korallin suuntaan. Sävyltään tämä on yksi kokoelman suosikeistani, mutta koostumus ei ole se kaikkein paras. Lakka on vähän turhan ohutta ja kaljuuntuu muita herkemmin, jonka vuoksi se vaatii kolme kerrosta tasaiseen lopputulokseen.

Beach It Up
Mainitsin alussa parista epätyypillisestä sävystä kevätkokoelmaa ajatellen, ja tämä on toinen niistä (ensimmäinen oli hopeinen It’s a Boat-Time). Minä kuitenkin ymmärrän hyvin, miksi tällainen glitterinen foil-lakka on päätetty kokoelmaan lisätä.
Oletteko seuranneet uusimpia meikkitrendejä? Tulevasta kesästä povataan glitterisempää kuin koskaan, ja mikäli niihin ennusteisiin uskoo, on parasta varautua tulevaan myös sopivan kimaltavalla kynsilakalla. Aluksi tämä lakka huusi mielessäni joulun juhlakautta, mutta asiaa pähkäiltyäni näkisin tällä koristellut kynnet myös osana boheemia festarityyliä johon on yhdistetty ripaus kimallusta. Ja arvatkaa mitä! Niin erikoinen lakka kuin tämä onkin, se taitaa olla suosikkini koko kokoelmasta. Kuvitelkaa se vaikka valkoisin höyhenin koristeltuna, ja tajuatte, että miksi.

We Run This Beach
Kokoelman viimeinen creme noudattaa hillitympää tyyliä, ja käy sellaisenaan niin arkeen kuin juhlaan vuodenajasta riippumatta. Sävyltään kuvailisin lakkaa puuterinudeksi, jossa on voimakkaan vaaleanpunainen vivahdus. Koostumus on vähän valuvaista, mutta helposti anteeksiannettavissa itsekseen tasoittumisen ja hyvän pigmenttisyyden vuoksi. Peittää kahdella kerroksella.

Moment In The Sun 
Pienten, ja vähän isompienkin prinsessojen ykkösvalinta. Mansikkaisen mehukas lakka on valutettu sheikkeriin ja päälle on kaadettu reippaalla kädellä kultaista shimmerhitulaa. Sitten kunnon ravistus ja kesäkynsien hittituote on valmis! Tämä muistuttaa kovasti yhtä pitkäaikaista suosikkiani, eli O.P.I:n Senorita Rose-Alitaa, mutta veikkaan, että se on hitusen tummempi ja sisältää pienikokoisempaa shimmeriä.
Tässäkin oli muuten todella hyvä koostumus joka peitti kynnet kahdella kerroksella.

Life is Suite!

Okei, kuten näin suurelta kokoelmalta voi odottaa, on seassa yksi ihan oikea floppikin. Life is Suite! on hyvin liru mattalakka, joka kuivuu aivan järjettömän nopeasti. Edellinen siveltimenveto on kuivunut ennen kuin ehdit seuraavaa aloittaa – ihan sama, kuinka nopeasti koitat hommasta suoriutua. Täysin tasaisen lopputuloksen saaminen on mahdotonta, ainakin minun taidoillani. Toki jos haluat haasteita elämään, niin tämä voi olla kokeilemisen arvoinen! Niin ja hei, sävy on kyllä kiva. Kynsillä kolme kerrosta.

Suns Out, Burns Out
Okei, älkää keskittykö näkyvään vapaan kärjen rajaan, vaan tuohon upeaan kuparisen kultaiseen shimmerhitulaan! Kynsillä lakkaa on kolme kerrosta, ja voin kertoa, että tämän peittävämmäksi se ei yksinään muutu (eikä sitä ole peittäväksi tarkoitettukaan). Onneksi käyttötapoja on muitakin!
Life is Suite! + Suns Out, Burns Out
Noniin, tämä yhdistelmä on jo jotakin! Lienee sanomattakin selvää, että Suns Out, Burn Out on kertakaikkisen hurmaava topperi. Tällä saa lisättyä kesätunnelmaa mihin tahansa lakkaan!

Tai sitten pääsiäistunnelmaa. Tämä lakkayhdistelmä oli niin sievä, että halusin sen jotenkin koristella. Ja kun pääsiäinen kolkutteli ovella, päädyin pupuihin ja pilkkuihin! Pilkut tein It’s a Boat-Timella ja puput maalailin mustalla Mont Marten akryylimaalilla. Lopputulos oli hillitty mutta söpö, juuri sellainen, jota tänä pääsiäisenä kaipasin.

Kokoelma itsessään on mielestäni onnistunut, vaikkeivat kaikki lakat aivan taivaallisia olleetkaan. Monta ihastusta kuitenkin löysin, ja vihastukset jäivät hyvin minimaalisiksi. Näiden jälkeen jään itse ainakin mielenkiinnolla odottelemaan merkin kesäkokoelmaa, sillä lakathan ovat kaiken kukkuraksi vielä yllättävän edullisiakin! CesarsShopilta näitä voi kotiuttaa 9,50€/14ml hintaan. 
Jos jokin lakoista jäi kutkuttelemaan, tämän kokoelman löydät täältä.
Hauskaa pääsiäistä kaikille! ♥

*** Kokoelma saatu blogissa esiteltäväksi
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Sissi

  Kiss My Sherbet Lips on ihana <3 Muita en näistä nyt hankkinut mutta tuo yksi oli saatava.

  14.4.2017 at 14:31
 • Reply Nena Sofia

  Hyvä valinta! <3 🙂

  14.4.2017 at 17:58
 • Reply Marppa

  Aika monta kivaa. Suosikiksi nousee Kiss My Sherbet Lips.

  Söpöt pääsiäiskynnet. Katsoin pupua viiksineen, ja ajattelin että nyt ei kyllä ole käsin maalattu.. Mutta niin.. Olihan se. 🙂

  14.4.2017 at 18:02
 • Reply Mimosa

  Suns Out, Burns Out kotiutui miulle 🙂 Muut ei tästä kokoelmasta sykähdyttäneet.

  14.4.2017 at 19:02
 • Reply Charming Nails

  Kiss My Sherbet Lips on kyllä kaunis! Muut ei sykähdyttäneet, ehkä jo aiemmin nähtyjä tai ei vaan mun värisiä ollenkaan 🙂 Chinat on kyllä mukavan edullisia ja hyviä yleensä!

  15.4.2017 at 03:02
 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Todella kauniita lakkoja, varsinkin Moment In The Sun, Kiss My Sherbet Lips ja I Just Cant-aloupe <3

  15.4.2017 at 05:41
 • Reply Nanne

  Hyvältä näyttää tää kokoelma 🙂 Ehkä noi punertavat lakat kuitenkin kolahti miuun enemmän kuin sinertävät ^.^
  Mukavaa pääsiäistä myös sinne!

  15.4.2017 at 06:02
 • Reply eekku

  Kauniita sävyjä

  15.4.2017 at 12:08
 • Reply Hanna Haliseva-Habib

  Tosi hienot swatch-kuvat. Ilo katsella ❤️

  15.4.2017 at 14:23
 • Reply Katri

  Oi vitsi, onpa ihanan näköinen kokoelma! 🙂 Mulla suosikeiksi nousi Suns out, burns out sekä Moment in the sun. Lisäksi Blanc out on ihana! Jajajaja, sitten pakko sanoa että tuo kokoelman ainut mattalakka – siinä on jotain omituisen viehättävää vaikka en varmaan sen huonon laadun vuoksi sitä ostaisikaan. 😀 Hmph, onpa kerrassaan erikoinen kokoelma!

  15.4.2017 at 17:30
 • Reply Nena Sofia

  En ihmettele, se on ihana! ♥ 🙂

  Mutta voi höpsis sun kanssas <3 Siluetit on itseasiassa tosi nopeita maalattavia, sirot viiksetkin taittuu näppärästi kunhan sivellin on sopivan kokoinen 🙂

  16.4.2017 at 18:33
 • Reply Nena Sofia

  Se on kivan keväinen topperi, ei huono valinta ollenkaan! 🙂

  16.4.2017 at 18:34
 • Reply Nena Sofia

  Se on ihana, ja poikkeuksellisen hyvälaatuinen vielä! 🙂 Ja eihän nämä tosiaan mitään erityisen uniikkeja mitkään ole, mutta kokonaisuutena kiva setti omasta mielestäni 🙂

  16.4.2017 at 18:41
 • Reply Nena Sofia

  No eikö olekin! <3 Huomaa, että kesä lähestyy kun tällaisista sävyistä on niin innoissaan taas 🙂

  16.4.2017 at 18:43
 • Reply Nena Sofia

  Mä en osaa yhtään päättää, kumpiin kallistuisin enemmän! Molemmista löytyi suosikkeja 😀

  Kiitos ja sitä samaa vielä kerran sinulle! <3

  16.4.2017 at 18:44
 • Reply Nena Sofia

  No eikös olekin! <3 🙂

  16.4.2017 at 18:46
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia kovasti, olipa ihanaa saada tällaista palautetta! ♥ 🙂

  16.4.2017 at 18:47
 • Reply Nena Sofia

  No eikö olekin! Mustakin tää on tosi kiva kokonaisuus, tasapainoinen 🙂 Ja siis muakin niin harmittaa että toi matta oli niin kökkö! Muuten se olisi kyllä tosi sievä tapaus :/

  16.4.2017 at 18:48
 • Reply Tinkerbell

  Must tää kokoelma on jotenkin kauheen tylsä 😀 Sun kuvat on silti hirmu upeita!

  17.4.2017 at 17:15
 • Reply Kata

  Kylla noista voisi muutaman kotiuttaa. 🙂

  18.4.2017 at 04:07
 • Reply Nena Sofia

  Aijjaa, hauskaa, että ajattelet niin! Mä kyllä tykkäsin tästä 😀 Mutta voi sentäs, kiitos kehuista! <3

  22.4.2017 at 17:18
 • Reply Nena Sofia

  No eikö! Mun mielestä tässä oli tosi monta kivaa yksilöä 🙂

  22.4.2017 at 17:19
 • Reply Emzi

  Ihanat noi kaikki glitter lakat 😀 I need!

  25.4.2017 at 08:02
 • Reply Nena Sofia

  No eikö ookin! 🙂 ♥

  25.4.2017 at 18:01
 • Leave a Reply