Follow:

Black Friday 2020 parhaat kosmetiikkatärpit!

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä 

black friday kosmetiikka

Tällä viikolla vietetään kaikkien shoppailuhirmujen lempijuhlaa, eli mustaa perjantaita. Alun perin perjantaille pyhitetty Black Friday -alemyynti on tätä nykyä venynyt koko viikon mittaiseksi Black Weekiksi, mutta perinteisesti parhaat tarjoukset painottuvat edelleen loppuviikkoon.

Itse olen päättänyt keskittää tämän vuoden joululahjaostokset mustalle perjantaille, tai ainakin ostaa ne kaikkein tärkeimmät lahjat tänä viikonloppuna. Näin säästän rahaa ja omaa päätäni, kun lahjojen hankintaa ei tarvitse taas murehtia ihan viime tipassa. Yleensähän ostan 90% joululahjoista 22. joulukuuta, kun ennen sitä ei muka mitenkään ehdi kaupoille tai ainakaan keksi hyviä lahjaideoita. Samaistutteko te tähän?

Black Friday 2020 kosmetiikan tähtitarjoukset

Joululahjoja etsiessä kolusin läpi lukuisia verkkokauppoja, eikä homma ollut ihan helpoimmasta päästä. Ennen kuin löysin oikeasti tuntuvia tarjouksia kiinnostavista tuotteista, ehdin jo saada polttavan päänsäryn ja pohtia ostolakkoon ryhtymistä. Tällaisten alemyyntien aikaan turhautuminen iskee äkkiä, kun kauppojen parhaat alennusprosentit koskevatkin pieniä sisäänvetoeriä jotka myydään loppuun ennen, kuin sivu ehtii edes latautumaan. Loput tarjouksista onkin sitten luokkaa “säästä 5%” tai “postikulut puoleen hintaan”.

Onnekseni bongasin myös oikeasti kutkuttavia tarjouksia, ja löysin osan joululahjoistakin ennen, kuin Black Friday oli edes alkanut. Tässä postauksessa kurkistetaan näihin vähän jännittävämpiin tärppeihin, joista saa hyvää inspiraatiota lahjaostoksille!

1. Beauty Bay: meikkejä ja ihonhoitotuotteita jopa -50%

Beauty Baylta löytyy laaja valikoima kosmetiikkamerkkejä, jotka ovat vähän hankalammin saatavilla. Verkkokaupassa ollaan myös heittäydytty Black Fridayn huumaan toden teolla! Sivustolta löytyy laaja valikoima erilaisia kosmetiikkalahjoja jopa -50% alennuksella, ja itse ainakin keksin täältä lukuisia joululahjaideoita. Esimerkiksi *tämän Nyxin meikkipakkauksen ajattelin sujauttaa pukin konttiin, ja *tällä Sigman sivellinsetillä haluaisin lahjoa itseäni. *Täältä löytyy muuten sivuston kaikki BF-tarjoukset, joita on melkoinen määrä!

2. Eleven: lähes koko valikoima -25%

Elevenin Black Friday kestää koko viikon, ja kattaa kaiken meikeistä ihonhoitoon ja tuoksutuotteisiin. Sivusto onkin laitettu täyteen alepyörteeseen, sillä 25% alennusprosentti on asetettu lähes jokaikiselle verkkokaupasta löytyvälle tuotteelle. Täältä ei siis tarvitse ostaa sitä, mitä sattuu halvalla saamaan, vaan alennukset voi hyödyntää omiin suosikkituotteisiinsa. Tutustu valikoimaan *täällä!

3. Lookfantastic: 30% alennus valituista tuotteista

Lookfantasticilla Black Fridayn alennukset ovat jopa 30%, mutta koko valikoimaa ei ole lyöty tarjoustiskiin. Reilun 10 000 tuotteen mustan viikon tarjoukset *löytyvät täältä.

4. The Body Shop: kaksi vartalovoita 20€

TBS:llä on runsaasti erilaisia Black Fridayn tarjouksia, mutta ehdoton lempparini niistä koskee merkin rakastettuja vartalovoita. Normaalisti 19,90€ maksavia voiteita saa mustan viikon aikana kaksi kappaletta hintaan 20€. Nämä on ainakin sellaisia takuuvarmoja joululahjoja, joiden ostoa ei tarvitse jännittää. Nappaa omat *vartalovoisi täältä, ja tutustu muihin TBS:n *tarjouksiin täällä.

5. nobe: kaikki tuotteet vähintään -25%

*noben valikoima ei ole ehkä yhtä laaja kuin listan alkupään verkkokaupoilla, mutta kaupan tarkasti valikoidut tuotemerkit ovat sitäkin kiehtovampia ja arvokkaampia – ja tänä viikonloppuna vähintään 25% alennuksessa! Tsekkaa nobelta ainakin tiistaina esittelemäni kotimaiset *Havun huulipunat, sekä *Huxleyn, *Whamisan ja *Bybi Beautyn tuotteet.

tarjous kosmetiikka

Parhaat tarjoukset piileskelee

Hassusti muotoiltu, mutta totta. Yllä listattujen varsinaisten mustan viikon tarjousten lisäksi löysin nimittäin melkoisia aarteita, kun jaksoin kaivaa vähän syvemmälle. Kaikista verkkokaupoista ei nimittäin Black Friday -kampanjoita löydy, mutta alennuksia sitäkin enemmän.

  1. Oletkaunis.fi: Huippumerkkejä jopa -80%
    Oletkauniin outletista löytyy muun muassa Ofraa, Real Techniquesia ja Mádaraa melkoisilla hintalapuilla varustettuna. Esimerkiksi *Mádaran Infinity Drops -seerumi (ovh. 84,90€) löytyy outletista hintaan 16,90€. Kaikki tarjoustuotteet löytyvät *täältä.
  2. G Beauty Lab: 3D-magneettiripset 9,90€
    Magneettiripsiä haikaileville löytyi hyviä uutisia G Beauty Labin verkkokaupasta, jossa olikin yllättäen monia ripsipareja melkoisissa tarjouksissa. Esimerkiksi Fashionista 3D-magneettiripset saa nyt tilattua alle kympillä, eli alennusta kertyy 66%! En tiedä, onko verkkokauppaan tulossa perjantaina jokin isompi Black Fridayn kampanja, mutta vielä sellaista ei ainakaan sivuilla näkynyt.

Aivan viimeisenä haluan myös nostaa esille *Matsmartin, joka on pääasiassa hävikkiruokaa myyvä verkkokauppa. Viime aikoina he ovat ottaneet valikoimiinsa myös kosmetiikkaa, ja tällä hetkellä kaupassa onkin erä *Lumenen lahjapakkauksia aivan älyttömillä hinnoilla. Näillä tarjouksilla budjetti venynee vähän useampiinkin lahjoihin!

Oletko jo hyödyntänyt Black Fridayn tarjouksia, tai aiotko jättää alemyynnit väliin?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply