Follow:

Kotona ollaan!

Tänään tosiaan saavuttiin aamulaivalla Suomeen, ja käytiin hakemassa koira hoitopaikasta jonka jälkeen suunnattiin kotia kohti. Aluksi tuli nukuttua pitkät päiväunet, mutta sitten aloinkin jo kuvaamaan reissulta tarttuneita ostoksia. Ajattelin nyt vähän kertoa teille mitä kaikkea tuli Virossa tehtyä, ja samalla esitellä uudet lakkaihanuudet.
Zoya: Gabrielle / O.P.I: Reflection
 Ensimmäiset päivät vietimme Viimsissä, 20 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta. Siellä asuu suuri osa tutuistamme joiden luona vierailimme. Heti toisena päivänä halusin päästä ostoksille, ja suunnattiinkin keskustaan josta mukaani tarttui ylläolevat ihanuudet – ensimmäinen Zoyani ja toinen O.P.I:n DS lakkani.
Flormar: Tender Pink, Bright Yellow / Butterfly Collection: 01, 519
Muutaman päivän vietettyämme Viimsissä lähdimme erään ystävämme mökille parin sadan kilometrin päähän Tallinnasta. Mökki oli sijoitettu ihanasti meren rannalle, ja muutama päivä menikin siellä ulkoillessa. Grillailimme, kävimme kalastamassa (huonolla kalaonnella tosin), ajelimme ympäriinsä rantakirpulla ja pelailimme tennistä. Yhtenä päivänä aurinkoakin riitti sen verran, että tuli jonkun verran makoiltua rannallakin.
Tämän reissun jälkeen piipahdimme myös toisessa päässä Viroa, Jõhvissa ja siellä tuli ilman muuta myös shoppailtua. Keskustassa oli kolme kauppakeskusta, joista keräilin lakkoja mukaani hinnoista innostuneena. Ylläolevat Flormarin ja Butterfly Collectionin lakat siis sieltä.

Maybelline: 244, 150
Samalla Jõhvin reissulla piipahdin eräässä kosmetiikkaliikkeessä, jossa ihastuin Maybellinen Colorama-sarjan vaaaleanvihreään lakkaan. Kyseinen lakka oli tarjouksessa hintaan 1,60€ joten kiikutin sen oitis kassalle. Minulle jäi hieman epäselväksi että miksi, mutta jostain syystä myyjä antoi minun valita kassan alla olleesta muovisäkistä vielä toisen lakan kaupan päälle ja paniikissa nappasin tuon punaisen – eiköhän sillekin löydy käyttöä.

China Glaze: Sunshine, Heat Index, Pack Lightly, More to Explore
China Glazen lakat löytyi myös Jõhvista, pienestä putiikista erään kauppakeskuksen yläkerrasta. Hintaa näillä oli vain 2,50€ kappale (joka selvisi tosin vasta kassalla, hintalapuissa luki 3,50€) joten pakkohan niitäkin oli muutama napata. Valikoima ei ikävä kyllä ollut mikään paras mahdollinen, mutta onneksi löytyi jotain mieleistä.
Essie: Petal Pushers, Chinchilly, Madison Ave-Hue
Reissun loppupuolella käytiin katsastamassa vankilamuseo, yölaulujuhla ja kaikkea muuta mukavaa.  Lakkojen lisäksi ostin itselleni ihanan mustavalkoisen kimonon ja pari käsirasvaa, muuten ei vaatekaupat hirveästi houkutelleet tällä reissulla, kun niissä ne hintaerot ei kovin suuria ole Suomeen verrattaessa. Tässä esiteltyjen lakkojen lisäksi maista ostin vielä Flormarin optisen kynnenvalkaisijan, sekä fimoleikkurin ja tavalliset ranskistarrat eräästä rakennekynsitarvikkeita myyneestä pikkukaupasta.
Ylläolevat Essien lakat nappasin vielä laivalta tänä aamuna, kun olivat tarjouksessa kolme kahden hinnalla. Ja näissä on leveät sudit, jes! 
Mitäpäs teille kuuluu?Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply Anni

  Ihania ostoksia! *_*

  22.7.2015 at 15:35
 • Reply Emmi

  Ihania lakkoja! Erityisesti noi China Glazen lakat näyttää houkuttelevilta 😀

  22.7.2015 at 16:04
 • Reply Daniela

  Onpas teillä ollut varmasti ihana loma! Miten teillä on noin paljon tuttuja/sukulaisia virossa? 🙂

  22.7.2015 at 16:21
 • Reply Fani

  Oi vitsit miten kivoja ostoksia! Noi Chinat ja Essiet ja ja <3

  23.7.2015 at 06:07
 • Reply Bunnytailnails

  Mahtavat ostokset! Etenkin nuo Essiet <3. Sä osaat aina hankkia just ne mitä mäkin himoitsen. Onneksi mulle on tulossa vihdoin muukama Ranskasta :).

  23.7.2015 at 08:30
 • Reply Tinkerbell

  Tosi kivat ostokset ja kivalta kuulostava loma! 🙂

  23.7.2015 at 12:49
 • Reply Jenni

  Tosi kivoja ostoksia, tuo Essien Madison Ave-Hue on ainakin ihana. 😉
  Voi vitsi kun olisi itselläkin tiedossa joku reissu jonnekkin ! 😀

  23.7.2015 at 18:28
 • Reply Nena Sofia

  Hih, samaa mieltä ollaan ;D

  24.7.2015 at 13:48
 • Reply Nena Sofia

  No ne kyllä on! Kolmea neljästä olen ehtinyt jo testaamaankin, sen verran nää kutkutti mieltä 😀

  24.7.2015 at 13:52
 • Reply Nena Sofia

  Oli kyllä ihan loistava reissu 🙂 Ja miehenihän on siis Virosta kotoisin, joskin asunut puolet elämästään jo Suomessa mutta ystävät ja sukulaiset on pysyneet matkassa mukana. Tehdään pari-kolme kertaa vuodessa tällaisia pidempiä reissuja Viron puolelle niin tässä on hyvin ehtinyt itsekin jo ystävystymään heidän kanssaan 🙂

  24.7.2015 at 13:56
 • Reply Nena Sofia

  Hih, itsekin olen näistä aivan innoissani edelleen 😀

  24.7.2015 at 14:00
 • Reply Nena Sofia

  Höhhöh, sä se aina hommaat kaiken mitä haluan, tai vähintäänkin haluan heti kun niistä blogissasi kerrot :'D

  24.7.2015 at 14:01
 • Reply Nena Sofia

  🙂 Reissu tosiaan oli onnistunut, ja ostoksistakin riittää pitkään iloa 🙂

  24.7.2015 at 14:03
 • Reply Nena Sofia

  Madison Ave-Hue pääsikin heti kynsille, ja se kyllä on aivan ihana! Ja hei, etköhän säkin jonnekin reissaamaan vielä kerkeä 🙂

  24.7.2015 at 14:05
 • Reply eekku

  Kivoja ostoksia

  26.7.2015 at 07:36
 • Reply Enail

  Kivoja ostoksia. Kävin itsekin juuri Tallinnassa. Tuli myöskin shoppailtua, mutta keskustassa hinnat eivät valitettavasti ole kovin alhaiset. Pitäisi osata mennä johonki syrjäkylille niin voisi löytää kunnon alennuksia kuten sä jöhvissä 🙂

  26.7.2015 at 12:38
 • Reply Nena Sofia

  On kyllä omastakin mielestä 🙂

  28.7.2015 at 21:23
 • Reply Nena Sofia

  Harmi ettet päässyt “apajille” :/ Keskustasta löytyi kyllä jonkun verran jotain, mutta ihan tottahan tuo on että parhaat hinnat on vähän syrjemmässä.

  28.7.2015 at 21:26
 • Leave a Reply