Follow:

Paras kulmatuote arkimeikkiin: Essence Make Me Brow kulmageeli

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Jos minun pitäisi valita yksi ainoa kulmatuote, jota käyttäisin koko loppuelämäni kaikissa meikeissä, valinta olisi helppo.

Essencen Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara löysi tiensä luottotuotteisiini jo ennen, kuin merkkiä sai edes Suomesta. Vaikuttaa siltä, että se on monen muunkin suosikki, sillä tuote on pysynyt valikoimassa jo vuosia, vaikka merkki on vaihtuvuudestaan hyvin tunnettu.

Essence kulmageeli – Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara

Essencen kulmageeli on saatavilla kahdessa eri sävyssä. Valikoimasta löytyy vaaleampi Blondy Brows, sekä oma suosikkini, Browny Brows. Tuote on pakattu riittoisaan 3,8ml hylsyyn, josta löytyy pieni, perinteistä maskaraharjaa muistuttava applikaattori. Harjan avulla tuote on helppo levittää kulmiin tasaisesti.

Make Me Brow -sarjan kulmageeli toimii kolmella tavalla. Sen värillinen geelimassa sekä värjää kulmakarvoja, että pitää ne halutussa muodossa. Lisäksi tuote sisältää pieniä kuituja, jotka tuovat kulmakarvoille lisätuuheutta. Tämän kolmivaiheisen kulmageelin lisäksi en tarvitse mitään lisätuotteita kulmakarvoilleni ainakaan arkimeikissä. Käytän tätä myös voimakkaammassa meikissä kulmien viimeistelyyn.

Lue myös: Vuoden huulipunasuosikki: Havu Cosmetics ”Red”

Vasemmassa kuvassa meikkaamattomat kulmakarvat, oikeanpuoleisessa kuvassa lisätty vain Essencen kulmageeliä

Kuten ylläolevasta ennen-jälkeen kuvaparista huomaa, saa tällä yhdellä tuotteella kulmakarvat hetkessä skarpimman näköisiksi. Kiireisimpinä päivinä niin sanottu “kahden minuutin arkimeikkini” koostuukin tästä kulmageelistä, ripsiväristä, meikkipuuterista ja poskipunasta. Laukkua pakatessa saatan vielä sipaista huulille sävyttävää huulivoidetta, minkä jälkeen muodonmuutos aamumöröstä luonnollisen freesiksi on saavutettu.

Lue myös: Essence kevät & kesä 2020 -uutuudet

Hinta ja saatavuus

Kuten Essencen tuotteet yleensäkin, on myös Make Me Brow Eybrow Gel Mascara hyvin edullinen. Tuotteen hinta liikkuu noin kolmen euron tietämillä, ja sitä saa kaikista Essenceä myyvistä kivijalkaliikkeistä (kuuluu yhden metrin valikoimaan) ja verkkokaupoista. Esimerkiksi *Lykolta löytyy hyvä valikoima Essencen tuotteita ja siellä tämä Essence kulmageeli *maksaa 3,50€.

Ps. Blogi koki eilisiltana hieman muutoksia, kun päivittelin ulkoasua ja blogista -sivun sisältöä. Samalla päädyin pitkään harkitsemaani ratkaisuun bloginimen pienestä muutoksesta. “Nails” sana tipahti blogin nimestä pois, sillä se on jo jonkin aikaa ollut hieman harhaanjohtava. Kynsijuttuja tullaan blogissa näkemään yhtälailla tulevaisuudessakin, mutta koska blogi ei keskity pelkästään kynsiin, halusin tehdä tämän pienen muutoksen sen nimeen. Samalla päivittyi banneri. Kertokaa ihmeessä, mitä tykkäätte uudistuneesta ilmeestä, ja mitä ajatuksia bloginimen lyheneminen teissä herättää!

 

Mitkä ovat teidän luottotuotteitanne kulmameikkiin?

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa ja Blogit.fi:ssä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

15 Comments

 • Reply Charming Nails

  Kiva pieni muutos ulkoasussa 🙂 mä en pitänyt tästä kulmageelistä, ei oikein toiminut harvoissa ja kapeissa kulmakarvoissa. Lumenen geeli on itselle mieluisampaa 😉

  27.1.2019 at 10:29
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos 🙂 Mä olen kyllä saanut tällä hyvin ryhtiä ihan viivakulmiinkin, mutta toki nämä on makuasioita eikä kaikki tuotteet tietysti toimi kaikilla 🙂

   27.1.2019 at 11:27
 • Reply More or Less Katri

  Mulla on niin vaaleat kulmat, etten usko että tästä mulle olisi apua -kun se ei juuri muuta noita sunkaan kulmia ja toivoisin just värin voimistumista ja semmosta. Noh, että se vaan täyttäisi ne aukot mun ohuissa harvoissa kulmissa. Essencellä muuten kaikkia kivoja juttuja 🙂

  27.1.2019 at 11:24
  • Reply Nena Sofia

   Kovin ohuet kulmat ei varmaan pelkällä kulmageelillä pärjääkään. Mutta tällä saa kyllä hyvin karvat haluttuun muotoon ja hieman ryhtiä olemukseen, vaikka kulmat olisi kapoisemmatkin. Itsehän olen käyttänyt tätä tosiaan jo vuosia, ja alunperin minulla oli ihan viivoiksi nypityt kulmat 😀

   27.1.2019 at 11:29
 • Reply Linda

  Sun kulmat ei kyllä muuta tarviikaan<3 Mulla itsellä on kulmageelit jotenkin jääneet käyttämättä viime aikoina, ja sen kyllä näkeekin kun välillä ne kulmat sitten sojottaa minne sattuu hetken kuluttua meikkaamisesta 😀 Mulla taitaa tällä hetkellä ollakin vaan joku Lumenen väritön kulmageeli, mutta tätä essenceä voisin kyllä testata! Jos vaikka taas innostuisin käyttämään näitä 😀

  27.1.2019 at 11:39
  • Reply Nena Sofia

   Olipa ihanasti sanottu, kiitos <3 Mutta tuo sojottelu on kyllä tuttua! 😀 Sen takia lisään tätä nykyään aina viimeisenä kulmien päälle, vaikka käyttäisinkin kulmakynää tai puuterimaista kulmatuotetta alla. Mutta kirkkaista kulmageeleistä mä en ole koskaan innostunut, musta on mukavampaa, että samassa tuotteessa tulee sekä väriä että pitoa 🙂

   27.1.2019 at 11:43
 • Reply Mari

  Mun on pitänyt ostaa tää kokeiluun jo vaikka kuinka kauan, kiitos muistutuksesta! 🙂 Kuulostaa tosi hyvältä.

  27.1.2019 at 11:45
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla! Suosittelen kyllä lämpimästi 🙂

   28.1.2019 at 15:14
 • Reply SariBP

  Myös mulla on tämä Essencen kulmageeli käytössä ja se on just niin hyvä kuin kerroitkin. Ennsimmäistä kulmageeliä käyttäessäni en ollut ihan vakuuttunut, mutta ostin kuitenkin toisenkin kappaleen ja tykästyin siihen mitä enemmän sitä käytin. Todella hyvä ja edullinen, jee!

  Blogin nimi on nyt todella hyvä, vaikkei edellisessäkään mitään vikaa ollut;)
  Lyhyt ja ytimekäs nimi on aina hyvä valinta<3 Ulkoasu on tyylikäs:)

  Ihanaa sunnuntaita<3

  27.1.2019 at 13:03
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla, että tämä kuuluu myös sinun suosikkeihin! Tällaiset edulliset ja toimivat tuotteet on kyllä aina ihania löytöjä 🙂

   Kiitos vielä blogiuudistuksiin liittyvästä kommentista ja kehuista <3 Mukavaa, ettei aihe aiheuta mitään negatiivisia ajatuksia 🙂

   Oikein mukavaa alkuviikkoa <3

   28.1.2019 at 15:16
 • Reply Salla

  Hei vautsi, tämähän vaikuttaa tosi näppärältä tuotteelta! Mun on ollut tarkoitus jo pidemmän aikaa testata jotakin kulmageeliä, mutta en ole vielä ehtinyt selvittää millä merkillä olisi hyviä vaihtoehtoja. Tätä Essencen voisikin nyt ekana kokeilla, kiitos vinkistä!

  27.1.2019 at 16:17
  • Reply Nena Sofia

   Jes, kiva että vinkki tuli tarpeeseen! Tämä on tosiaan oma suosikkini jo vuosien takaa, enkä voi kuin lämpimästi suositella sen kokeilua 🙂

   28.1.2019 at 15:18
 • Reply Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

  Tää on kyllä niin näppärä! Ja nähtävästi käytetään vielä samaa sävyäkin 🙂

  28.1.2019 at 16:14
  • Reply Nena Sofia

   On kyllä! 🙂 Mua vähän harmittaa, ettei valikoimassa ole lämpimämpää tummaa sävyä, kun se sopisi paremmin mun tukan kanssa. Toisaalta tämä on todella lähellä omien kulmien sävyä, joten sinänsä paras ainakin arkimeikissä kun alle ei tule muita tuotteita 🙂

   28.1.2019 at 19:44
 • Reply Johanna

  Kiitos arviosta! Ilman sua oisin varmaan missanut tän – parempi myöhään kuin ei milloinkaan?! 😉 Vaikuttaa oikein hyvältä.

  7.3.2023 at 15:28
 • Leave a Reply