Follow:

NCLA Volume II + sydänmarmorit

Vielä olisi pari NCLA:n kaunotarta esiteltävänä! ♥ Tänään esittelen toisen lakan Nudes -sarjasta, ja yksi holo olisi vielä odottelemassa vuoroansa – se pääsee parrasvaloihin myös lähipäivinä. Sitten ei ainakaan ole lisää jonossa, mutta saas nähdä raaskinko käydä Sokoksella pyörähtämässä nyt viikonlopun aikana. Siellähän on menossa asiakasomistaja-päivät, eli kaikki normaalihintaiset tuotteet saa 20% alennuksella S-etukorttia vilauttamalla sunnuntaihin saakka.
Tänään minulla olisi teille muutamia kuvia lakasta nimeltä Volume II*. Oikein nätti, shimmerinen nudelakka joka taittaa sievästi vaaleanpunaiseen. Olen heikkona nudeihin, joihin on yhdistetty hopeista hitulaa joten tämä oli kyllä nappivalinta itselleni.
 Hieman harmaita hiuksia tämä kyllä aiheutti kuvaamisen kanssa! Otin siis swatchit jo jokin aika sitten, ja nyt alkaessani muokkaamaan kuvia tajusin, ettei yksikään niistä ollut onnistunut. En ollut saanut shimmeriä kunnolla näkyviin kuvissa, vaikka luonnossa se näkyy erittäin hyvin. Päätin swatchata lakan uudestaan, sillä te ansaitsette kyllä nähdä sen täydessä loistossaan!
Okei, ihan täysillä en onnistunut toisellakaan kertaa, sillä näissäkään kuvissa ei nuo shimmerhitulat näy täydellisen tarkasti niinkuin olisin toivonut. Mutta päätin olla armollinen itselleni, sillä tällä tavalla lakka esiintyy luonnossakin katseltuna – jos ei nyt ihan suurennuslasilla tiiraile.
Koostumus Volume II:ssa oli melko hyvä. Toivoin hieman parempaa pigmenttisyyttä, mutta kyllä se kolme kerrosta vaati peittääkseen. Paksuhkon koostumuksen takia piti hetki odotella kuivumista, mutta ei kuitenkaan loputtoman pitkään. Hieman smoothieta muistuttava, merkille ominainen paksuhko koostumus on kuitenkin helppo lakata kynsille eikä se raidoitu tai valu minne sattuu.

 

Koristelut on niistä ensimmäisistä swatcheista, jotka otin ennen ystävänpäivää. Sydänmarmoroinnit toteutin fiilistellessäni lähestyvää söpöstelypäivää, ja lakkoina siinä käytin O.P.I:n Top Coatia ja pinkkiä Strawberry Margaritaa. Lopputulos on vallan suloinen!

 

Summa summarum, tämäkään yksilö ei tosissaan hillinnyt himoani tämän merkin lakkoja kohtaan. Hillitty mutta juhlava lakka, joka toimii niin monessa tilanteessa. Tämäkin muuten löytyy Sokoksen valikoimasta, ja tilattavissa se on myös CesarsShopilta täältä.
Mielipiteitä lakasta tai lakkauksesta? ♥
 
*** NCLA:n lakka saatu blogissa esiteltäväksi
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Jeannays

  Oi mitä ihanuuksia♥ :') Täytyypä testata 🙂

  http://jeannays.blogspot.fi/

  17.2.2017 at 08:17
 • Reply eekku

  Kauniit

  17.2.2017 at 13:23
 • Reply Hanna Haliseva-Habib

  Täytyi tänään jo hankkia kaunokainen kotiin 🙂 Kivat marmoroinnit!

  17.2.2017 at 13:31
 • Reply Marina /Dioriina

  Itsellä menossa testiin nude volume IV. Ihana marmoroinri ❤️

  18.2.2017 at 09:30
 • Reply Nena Sofia

  Ehdottomasti suosittelen! Tällä merkillä on vaikka mitä ihanaa 🙂

  20.2.2017 at 08:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  20.2.2017 at 08:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla, uskon että tykkäät siitä! 🙂 Kiitos ♥♥

  20.2.2017 at 08:30
 • Reply Nena Sofia

  Voi, sä varmasti tykästyt siihen! Se on ihana 🙂 Kiitos kaunis ♥♥

  20.2.2017 at 08:33
 • Reply Kata

  On kylla sopo lakka, ja voi kiesus miten ihanat marmoroinnit! Onko tassa maailmassa mitaan mita sa ET osaa taydellisesti? ♥

  21.2.2017 at 02:18
 • Reply Nena Sofia

  Siis sä olet niin höpsö! Mä en tiedä itkeä vai nauraa, mutta ainakaan en muista, milloin viimeksi olisin näin punastunut! Kiitos Kata, you made my day <3

  Ps. Usko pois, niitäkin juttuja löytyy – ja paljon! Mutta onnekseni en bloggaa esim. kampauksista tai autolla ajamisesta 😀

  21.2.2017 at 04:57
 • Leave a Reply