Follow:

All beige: 3 X huipputrendikkäät kynnet helposti

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, osa tuotteista saatu

Oletteko seuranneet kevään vaatemuotia? Kevään ja kesän 2019 trendeihin lukeutuvat ruskean ja beigen sävyt, eläinkuosit, kultaiset korut ja helmipinnit. Mielestäni yksi kiinnostavimmista trendeistä on kuitenkin “all beige“. Tänä keväänä beigeen pukeudutaan päästä varpaisiin, ja mikäpä kruunaisikaan trendikkään asun paremmin, kuin sen kanssa sointuva lakkaus!

Tänään esittelen kolmet erilaiset, trendikkään beiget kynnet, jotka syntyvät kotioloissa helposti.

Pue kynnet kerroksiin

Etenkin Suomen katukuvassa kevät on poikkeuksetta kerrospukeutumisen kulta-aikaa. Asut ovat moniulotteisia ja niitä on helppo yhdistellä jo vaatekaapista löytyvillä vaatteilla. All beige -asuun voi yhdistää useampaa eri beigen sävyä, ja saman voi tehdä kynsilläkin. Kynsien kerrospukeutuminen tehdään teippien tai kynsivinyylien avulla.

 1. Lakkaa kynnet vaalealla beigen sävyllä, ja odota että lakkaus kuivuu.
 2. Aseta teippi tai kynsivinyyli vinottain kynnelle.
 3. Lakkaa paljaaksi jäänyt alue tummemmalla beigen sävyllä, laske viiteen ja poista teippi.

Itse käytin puuterisen pinnan jättäviä satiinimattalakkoja. Ne eivät välttämättä kaipaa päällyslakkaa, mutta mikäli haluat lakkauksen kestävän mahdollisimman pitkään, voit viimeistellä sen mattapäällyslakalla.

Yhdistä foliokynnet kultaisten korujen kanssa

Helppo tapa piristää beigeä lakkausta on painella sen päälle metallinhohtoista foliota. Koska kevään korujen ykkössävy on kulta, valitaan kynsillekin kultaista foliota. Kynsifolioita kaipaaville niitä löytyy pikkurahalla Sanna Tara Nail Artilta.

 1. Lakkaa kynnet haluamallasi beigen sävyllä, odota että lakkaus kuivuu pientä painelua kestäväksi.
 2. Kun lakkaus on lähes kuiva (mutta pinnasta nahkea), paina folio kynnelle kiiltävä pinta ylöspäin. Vetäise folio irti nopealla liikkeellä.
 3. Jos foliota ei jäänyt kynnelle tarpeeksi, toista edellinen vaihe. Tarvittaessa voit lisätä halutulle alueelle kirkasta aluslakkaa, odottaa että se kuivahtaa nahkeapintaiseksi ja sen jälkeen painella foliolla päältä.

Viimeisenä on päällyslakan vuoro. Monet päällyslakat hieman sumentavat folion kiiltoa, mutta sen voi välttää lisäämällä foliolla koristellulle kynnelle kerroksen vesipohjaista, kirkkaaksi kuivuvaa peel off -aluslakkaa (esim. Ünt) ennen päällyslakan laittamista. Itse en tätä tehnyt, siksi aiemmassa kynsikuvassa foliot näkyvät vähän sumeampina.

Piristä yksinkertaista asua eläinkuosilla

Erilaiset eläinkuosit kuuluvat kevään suurimpiin trendeihin. Kynsille kuvion voi toteuttaa esimerkiksi leimauslaattojen, tarrojen tai siirtofolioiden avulla. Loputon valikoima edullisia kynsikoristeita löytyy ebaysta. Itse koen kuitenkin helpoimmaksi maalata eläinkuosit, etenkin pantterikuosin käsin. Tähän olen jakanut näppärät ohjeet blogissani aiemmin, ne löydät täältä!

 

Lue myös: Aloitusopas kynsien koristeluun 

Parhaat beiget ja nudet kynsilakat

Viimeisenä ajattelin jakaa teille muutaman tuotevinkin kynsilakkaostoksille, sillä kynsien koristelu on todellisuudessa melkoista välineurheilua. Nämäkään helpot lakkaukset eivät synny kovin helposti, ellei välineet ole hyvät. Erityisen tärkeänä pidän kynsilakan peittävyyttä, sopivan notkeaa koostumusta ja nopeaa kuivumista. Seuraavaksi muutama suosikkini!

 1. CND Vinylux tarjoaa erittäin pitkäkestoisia kynsilakkoja. Sävy Unmasked on yksi omista suosikeistani, ja se näkyykin foliokynsien pohjalla. Kauniin beige lakka on vaivaton levittää, peittävä ja nopeasti kuivuva. Unmasked on saatavilla merkin omasta nettikaupasta. Muita Vinylux -lakkoja löytyy esimerkiksi .
 2. O.P.I:n kynsilakat ovat pitkäaikaisia suosikkejani. Laadukkaat lakat täyttävät kaikki kriteerini peittävyydessä, käsiteltävyydessä ja nopeassa kuivumisessa. Omilla kynsilläni nämäkin kestävät pitkään. Paras valikoima O.P.I:n lakkoja löytyy maahantuojan verkkokaupasta.
 3. Essieltä löytyy laaja valikoima kauniita nudelakkoja. Myös nämä ovat hyvin peittäviä, helposti lakattavia ja nopeasti kuivuvia. Suomessa Essietä myy esimerkiksi ja . Mutta jos maltat odottaa pari viikkoa toimituksen kanssa, kannattaa kurkistaa puolelle. Sieltä saa etenkin Essien lakkoja vastustamattoman edullisesti.
 4. Viimeisenä maininnan ovat ansainneet essencen lakat, jotka loistavat erityisesti hinta-laatusuhteellaan. Merkin lakkoja myydään esimerkiksi Tokmanneilla, ja . Sieltä löytyy nytkin yhdellä eurolla!

 

Mikä lakkauksista oli suosikkisi?

Aiotko kokeilla jotakin näistä tulevana keväänä?

   
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply emzi

  Nää on kaikki ihanat <3

  14.4.2019 at 12:20
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos ihana! <3

   14.4.2019 at 12:22
 • Reply Charming Nails

  Kynsien ollessa lyhyet olen suosinut nudelakkoja 🙂 eniten pidän CND:n, Essien ja OPI:n nudelakoista. Nuo leopardikoristelut on aika ihanat <3

  14.4.2019 at 14:18
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos! <3 Lyhyillä kynsillä nude näyttääkin aina niin tyylikkäältä 🙂

   16.4.2019 at 09:41
 • Reply Petra / Viilankantolupa

  Ahaaa, mulle päällyslakam aiheuttama folion sameneminen on ihan uusi juttu, en ole aiemmin kuullut tai koskaan huomannut omassa käytössä. ?

  Käsin maalattu kisukuosi best, tosi nätti kokonaisuus! ❤️

  14.4.2019 at 15:33
  • Reply Nena Sofia

   Okei, jännää! Tämä ongelma on siis tosiaan vain kynsilakoilla, geelilakat ei samenna. Tosi vaikea sanoa mistä johtuu, mutta käsittääkseni lähes kaikki tavalliset päällyslakat tekee tätä 🙁

   Kaunis kiitos kehuista <3

   16.4.2019 at 09:42
 • Reply Katri

  Tuo teippi-juttu vaikuttaa hyvältä, gebardit myös täällä mieleen!

  14.4.2019 at 15:45
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Katri! <3 Nuo teippikynnet on ainakin helpot ja nopeat 🙂

   16.4.2019 at 09:42
 • Reply Tuikku

  Pantterikynnet ovat suosikkini näistä kolmesta, taidan tehdä itsellenikin seuraavaksi, mutta ehkä eri väreillä.
  En juurikaan seuraa vaatemuotia, vaan käytän vaatteita ja värejä, joista pidän. Suosikkejani ovat kirkkaat perusvärit, enkä oikeastaan ole koskaan ajatellut, sopivatko ne minulle (kuulemma sopivat tummalle). Beige on kuitenkin sellainen väri, jonka sopimattomuuden näen itsekin. Ainakaan kasvojen lähelle se ei käy ollenkaan.

  14.4.2019 at 16:18
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla! 🙂

   Minusta muoti on toisinaan tosi inspiroivaa, mutta en silti seuraa sitä aktiivisesti tai tee erillisiä hankintoja trendien mukaan. Tykkään kuitenkin juuri tällaisista trendeistä, joita voi kokeilla jo vaatekaapista löytyvillä vaatteilla joko sellaisenaan tai pienellä tuunauksella 🙂 Ja tosiaan, kaikki värit ei vaan sovi kaikille – siitä ei pääse mihinkään. Itsellenihän ei esimerkiksi sinisen sävyt käy oikein mitenkään, ainakaan vaaleansiniset.

   16.4.2019 at 09:46
 • Reply Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

  Nää on kaikki niin kauniita<3

  15.4.2019 at 10:04
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos ihana! <3

   16.4.2019 at 09:46
 • Reply Marina / Dioriina

  Noi lepardit <3

  Omaan ihosävyyn paras nude on tähän mennessä ollut NCLA:n Volyme IV.

  17.4.2019 at 12:37
  • Reply Nena Sofia

   <3

   Volume IV on todella ihana nudesävy! Siinä on sellaista pientä marjaisuutta, josta pidän kovasti :)

   18.4.2019 at 12:59
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Super kivoja lakkauksia!

  19.4.2019 at 23:21
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia ihana! <3 🙂

   24.4.2019 at 21:06

  Leave a Reply