Follow:

Maylash ripsiseerumi – tulokset viiden viikon jälkeen

*Kaupallisessa yhteistyössä: MayBeauty

Maylash ripsiseerumi

Kirjoitin teille kuun alkupuolella Maylash -ripsiseerumista (postaus täällä), jolla sain aika vakuuttavia muutoksia ripsiini jo kahden viikon käytöllä. Yllätyin lopputuloksesta täysin, ja jatkoin seerumin käyttöä entistäkin innokkaammin. Lupasin myös palata aiheen pariin muutaman viikon päästä lopullisten tulosten kanssa.

Tänään päästäänkin kurkkaamaan, miltä ripseni näyttävät nyt, kun seerumin käyttöä on takana viisi viikkoa!

 

 

Maylash ripsiseerumi

Ennen kuin siirrytään tuloksiin, kerrataan vielä nopeasti, mistä tuotteesta oikein on kyse. Maylash -ripsiseerumin tarkoituksena on kiihdyttää ripsien kasvua. Tuotetta levitetään yläluomen ripsirajaan pakkauksen omalla, kapealla siveltimellä. 3ml pakkaus riittää kuudeksi viikoksi kun tuotetta käytetään kahdesti päivässä. Seerumin luvataan tehostavan ripsien kasvua, ja tarjoavan neljänlaisia tuloksia:

Seerumin luvataan tekevän ripsistä:
 1. Pidemmät
 2. Tuuheammat
 3. Paksummat
 4. Vahvemmat

Tarkemmat tiedot seerumista ja sen ainesosista voit lukea aiemmasta postauksestani.

 

Maylash ennen & jälkeen

Tulokset

Otin teille kuvat molempien silmien ripsistä eri vaiheissa. Ensimmäisissä kuvissa ripset näkyvät ennen seerumin käyttöä, toisissa kuvissa kahden viikon käytön jälkeen, ja kolmannet kuvat on otettu nyt viiden viikon käytön jälkeen.

Kuvissa on nähtävissä selkeää muutosta erityisesti ripsien tuuheudessa. Ripsirivi on huomattavasti runsaamman näköinen. Ne näyttävät myös pidemmiltä, mutta mitään huimaa kasvupyrähdystä ei kuitenkaan näytä tapahtuneen.

Arjessa suurin havaitsemani muutos on ollut ripsien vahvuudessa. Ripsentaivuttimet eivät nimittäin pure niihin yhtä tehokkaasti kuin aiemmin, vaan taivuttamiseen kuluu enemmän aikaa. Tämä ei ole kohdallani mitenkään toivottu muutos, mutta esimerkiksi ripsenpidennysten kanssa omien ripsien vahvuus on tietysti positiivinen piirre.

 

Loppujen lopuksi täytyy sanoa, että ensimmäisen kahden viikon käytön jälkeen toiveeni olivat aika korkealla. Siitä johtuen petyin hieman lopullisiin tuloksiin, kun kasvutahti ei enää kiihtynytkään. Toisaalta olen taas positiivisesti yllättynyt, sillä alun perin en odottanut minkäänlaisia näkyviä muutoksia. Siihen suhteutettuna olen ihan tyytyväinen lopputulokseen.

 

Maylash ennen & jälkeen

Hinta ja saatavuus

Mikäli haluat itse testata Maylash ripsiseerumia, se on saatavilla MayBeautyn omasta verkkokaupasta. Tuotteella on myös 100% tyytyväisyystakuu, minkä puitteissa saat rahasi takaisin jos et ole tyytyväinen saavuttamaasi lopputulokseen.

Maylash -ripsiseerumi maksaa MayBeautyn verkkokaupassa normaalisti 49€/3ml.  Minulla on kuitenkin teitä varten vielä alekoodi jaettavana. Eli mikäli kiinnostuit tästä seerumista, tai haluat kokeilla muita MayBeautyn tuotteita, näpyttele kassalle koodi ”nenahair”. Sillä saat 30% alennuksen tilauksestasi. Se tarkoittaa sitä, että esimerkiksi tämän seerumin hinnaksi jää vain 34,30€. Koodi on voimassa 16.02.2020 saakka ja se aktivoituu suoraan tätä linkkiä klikkaamalla.

 

 

Aurinkoista alkuviikkoa kaikille!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply Ansku- Glitteri addikti

  Oho aika huima ero kuvien välillä! Näyttää todella auttavan. Mitenhän kauan saa olla ilman tuotetta että ripset taas alkaa harvenemaan vai pitääkö käyttää jatkuvasti?

  4.6.2019 at 17:14
  • Reply Nena Sofia

   Joo, kyllä tuolla ihan näkyviä muutoksia sai aikaan 🙂 Valitettavasti seerumin vaikutus loppuu jo noin kahden viikon kuluessa käytön lopettamisesta, mutta sama koskee käsittääkseni kaikkia ripsiseerumeja. Ripset kasvavat nopeassa syklissä eikä vaikutus säily enää ripsien uusiutuessa :/

   4.6.2019 at 17:31
   • Reply Ansku-Glitteri addikti

    Aivan, eli jatkuvalla käytöllä aika tyyristä touhua. Mutta esim silloin tällöin itsensä hemmotteluna toimii varmasti tosi kivasti. Ainakin kesällä voisin itse kuvitella tuollaista käyttäväni.

    4.6.2019 at 18:43
    • Reply Nena Sofia

     Joo, se on kyllä totta. Tästä tosin sanotaan, että tuotetta voi käyttää halutessaan vain kerran päivässä, jolloin pakkaus kestää 12 viikkoa. Mutta en sitten tiedä, millaisiin tuloksiin sillä määrällä pääsee.

     5.6.2019 at 20:11
 • Reply Janita/Vadelmamurusia

  Oho, näyttää kyllä tosi paljon tapahtuneen muutosta 🙂 Vaikka ei mitään hurjan pitkiä ripsiä olekaan saanut aikaiseksi, niin tuuheutta on kyllä tullut tosi paljon! Varsinkin tuossa alimmassa kuvakolmikossa huomaa tosi hyvin muutoksen 🙂

  4.6.2019 at 17:57
  • Reply Nena Sofia

   Ihan totta kyllä! 🙂 Mutta toisaalta olisin toivonut vähän suurempiakin muutoksia, etenkin tuon pituuden osalta 😀

   5.6.2019 at 20:09
 • Reply Vandaalia

  No wau! Kyllähän tuolla on kunnon räpsyripset saanut 😀 Tuuheutta etenkin tullut huimasti lisää! Jossain vaiheessa kokeilin aika innokkaasti erilaisia ripsiseerumeita, nykyään luotan enemmän ripsiä hoitavien sy-voiteiden ja mascaroiden voimaan, niitä kuitenkin tulee käytettyä päivittäin ja kuuluvat mulla ns. perusarsenaaliin eli ei vaadi lisäponnistuksia käytön tai rahan kanssa :’D

  4.6.2019 at 19:34
  • Reply Nena Sofia

   No joo, tuuheutta kyllä tuli! Pituuttakin olisi saanut tulla vähän reilummin 😀 Mutta en valita, sillä onhan nämä nyt paljon komeammassa kunnossa kuin aiemmin.

   Hmm, onko sulla jotain hyväksi havaittua, ripsiä hoitavaa sy-voidetta? Sitä kun kuluu tosiaan muutenkin, niin eipä tuosta ripsiä hoitavasta ominaisuudesta haittaakaan olisi 😀

   5.6.2019 at 20:13
   • Reply Vandaalia

    Mä tykästyin Filorgan Time filler sy-voiteeseen näytetuubin perusteella ja ostin myös täysikokoisena yhden purkin, mutta se oli vähä epäkäytännöllinen 😮 Glitz&Glamissa oli joku aika sitten postaus näistä Filorgan sy-voiteista, taidan kokeilla sitä pumppupulloon pakattua seuraavaksi 🙂 Näillä kaikilla pitäisi siis olla ripsiä vahvistavia ominaisuuksia, ite olin huomaavinani sen myös jo näytekoon perusteella, kuulin vasta jälkikäteen, ettei ehkä ollutkaan vain lumetta se fiilis 😀

    8.6.2019 at 20:31
    • Reply Nena Sofia

     Mä testasin myös joskus näytetuubin tuota Time Filleriä, mutten muista huomanneeni mitään ripsiä vahvistavaa vaikutusta. Toki en tajunnut sellaista odottaakaan 😀 Mutta pitää varmaan testata sitä uudestaan vähän pidemmän aikaa ja seurailla, kuinka käy! 🙂

     10.6.2019 at 13:41
 • Reply Emilia

  Hei!
  Ensin: pidän kovasti blogistasi ☺️
  Asiani oli, että antaa “väärä koodi” tekstin, sekä linkin kautta, että netistä yrittämällä. Äsken yritin tilata.

  10.6.2019 at 14:28
  • Reply Nena Sofia

   Hei,

   Kiitos kommentistasi ja kehuista! <3

   Käsittääkseni koodin pitäisi vielä toimia, selvitän asian pikaisesti Maybeautyn kanssa ja palaan kommenttiisi heti kun saan tähän selvyyden 🙂

   10.6.2019 at 15:04
  • Reply Nena Sofia

   No niin, nyt pitäisi koodin taas toimia 🙂

   Pahoittelut sekaannuksesta, ja kiitos vielä kun ilmoitit ongelmasta!

   10.6.2019 at 15:58
   • Reply Nimetön

    Kiitos nopeasta toiminnasta! Pittää yrittää uudestaan ?

    10.6.2019 at 16:20
    • Reply Emilia

     Onnistui ☺️ Kiitos!

     10.6.2019 at 18:58
     • Nena Sofia

      Eipä mitään 🙂 Hyvä kuulla, että sait toimimaan!

      11.6.2019 at 08:19
 • Reply Milla

  Miulla odottaa kans ripsiseerumi testaamista, vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tuuheus on kyllä näissä kuvissa ihan eri luokkaa, mutta toki vaivaa saa nähdä tuuheampien ripsien eteen. 🙂 En tiedä, että kuinka mahdollista on ripsien pidentyminen on seerumeilla vai liekkö ihan ihmiskohtaista? Kokeilemallahan se selviää, mutta ripsen kasvuaika ei kovin pitkä ole. 🙂

  13.6.2019 at 14:03
  • Reply Nena Sofia

   Joo, kyllähän uusi tuote tuo aina lisää vaivaa ihonhoido rutiineihin. Onneksi tämä on kuitenkin aika nopea levittää 🙂

   Tuosta ripsien pituuden kasvamisesta en oikein osaa sanoa. Olen kyllä kuullut, että sekin olisi mahdollista, mutta tiedä sitten kuinka suurta eroa voi ripsiseerumilla oikeasti pituuteen saada. Kun tosiaan se kasvukausi on joka tapauksessa lyhyt.

   14.6.2019 at 09:43

  Leave a Reply