Follow:

Roskiin meni! || Tammikuu

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Voi että, sehän on jo helmikuu! Tässä kuussa päästään laskiaisen ja ystävänpäivän viettoon. Samalla mennään kokoajan valoisempia aikoja kohti, ja mikäli lunta vaan riittää, on tiedossa ihanan aurinkoisia ulkoilukelejä! Minulla on tapana esitellä edellisen kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet aina tässä kuun vaihteen tienoilla, ja tänään tehdäänkin katsaus tammikuun tyhjentyneistä.

Tuttuun tapaan esittelen tuotteet yksitellen lyhyen sanallisen arvion kera ja annan niille numeroarvosanat 1-5 välillä. Olen pohtinut, jättäisinkö numeroarviot pois, sillä monia tuotteita on hankala arvostella niin absoluuttisesti. Pidän numerot kuitenkin vielä mukana, sillä mielestäni ne selkeyttävät arvosteluja oleellisesti. Mitä mieltä te olette, tykkäättekö numeroarvioista?

Origins Flower Fusion Orange kangasnaamio, Nivea Urban Detox kangasnaamio, Mizon Joyful Time Vitamin kangasnaamio

Kangasnaamiot:

1. *Origins Flower Fusion Orange Sheet Mask: Muun muassa kofeiinia, hyaluronihappoa ja erilaisia kasviuutteita sisältävä kirkastava kangasnaamio. Älyttömän ihana tuoreen appelsiinin tuoksu ja hyvin istuva, tavallista leveämpi kangas. Tykkäsin kovasti, naamio pysyi siististi paikallaan ja jätti ihon kosteutetuksi ja kirkkaamman näköiseksi. Ostaisin mielelläni lisää! 5/5

2. *Nivea Urban Detox Sheet Mask: Aktiivihiilen vaikutukseen perustuva syväpuhdistava kangasnaamio. Tämä oli kiva puhdistushoito, joka ei jättänyt ihoa kuivan kiristeleväksi. Naamion kangas hymyilytti mustalla värillään (saatoin ehkä säikäyttää talouden miespuolisen asukkaan) ja hyvällä istuvuudellaan. Mitään suurta vaikutusta en kuitenkaan huomannut, enkä välttämättä ostaisi tätä toiste. 3/5

3. *Mizon Joyful Time Vitamin Essence Mask: Muun muassa C-vitamiinia, AHA-happoja ja hyaluronihappoa sisältävä kirkastava ja kosteuttava kangasnaamio Mizonilta. Ihan perushyvä tapaus, jätti ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Nyt tosin tajusin, että näissä Mizoneissa on alkoholia (tuskin kovin paljoa, kun ihoni ei ole reagoinut siihen), ja taidan jättää loput sarjan naamiot sivuun siihen asti, kunnes ihoni kuivuus hellittää talven tieltä. 3,5/5

The Body Shop Mango hand cream, Nivea partavaahto, YA Naturae vartalovoide kaikille ihotyypeille

Vartalo:

1. *The Body Shop Mango Hand Cream: Ohutkoostumuksinen, nopeasti imeytyvä käsivoide. Miellyttävän raikas mangon tuoksu. Kosteuttaa ihoa mukavasti, mutta ei sisällä riittävästi hoitavia rasvoja talvikuivien käsien pelastamiseen. Ihan hyvä tuote käsien kunnon ylläpitoon, etenkin silloin, kun imeytymistä ei ehdi odotella. 4/5

2. Nivea Men Mild Shaving Cream: Tämän otin postaukseen mukaan pienenä kevennyksenä, sillä en tiedä, myydäänkö tätä tuotetta Suomessa, enkä usko, että kukaan teistä ainakaan punnitsee sen ostamista. Kyseessä on mieheltäni käyttämättä jäänyt parranajovoide, joka pääsi palvelemaan omien säärieni ajelussa. Tämä kertoo pihistä luonteestani – mitään ei heitetä pois, jos sille voi keksiä käyttöä. Miehenihän trimmaa partansa koneella, joten tämä olisi joutanut roskiin jos en olisi sitä “pelastanut”. Sinänsä tyhjentelin tuubin ihan tyytyväisenä, sääret jäivät siloisiksi ja miehekkään tuoksun sai huuhdottua iholta (ja peitettyä vartalovoiteella). Säästelen välillä hassuista paikoista, mutta samalla ajattelen, että luontokin kiittää!

3. YA Naturae VartalovoideYliopiston apteekin luonnonkosmetiikkasarjan vartalovoide, joka tuoksuu erehdyttävästi Ville Vallaton -jäätelöpuikoilta. Älkää kysykö miltä maulta, siitä on nimittäin ikuisuus kun olen niitä syönyt. Joka tapauksessa voide ajoi asiansa, ja kosteutti ihoa pitkäkestoisesti. Imeytymisvauhdissa oli hieman toivomisen varaa. 4/5

Muut:

1. *Physicians Formula Eye Booster Ultra Black: Ripsien kasvua tehostava seerumi-eyeliner. Tästä löytyy muun muassa glyseriiniä ja Myristoyl Pentapeptide-17 sisältävää peptidiyhdistettä jota käytetään ripsien tuuheuttamiseen. Jännä ominaisuus, mutta ei suinkaan se syy, miksi tuotteeseen tartun jatkuvasti. Tässä on laadukas sivellinpää ja syvän musta rajausväri, jolla saa tehtyä intensiivistä, ohutta jälkeä. Rajaus myös kestää koko päivän rasvoittuvilla luomilla eikä leviä vuotavien silmien vaikutuksesta. Kaiken lisäksi pakkaus on erittäin riittoisa eikä sen suti kuivu tai ala vuotamaan. Tämä on paras kokeilemani nestemäinen eyeliner, joka pesee pysyvyydessään esimerkiksi Sensain mennen tullen. Ehdottomasti jatkoon! 5/5

2. *Aco Sun Face Fluid Mattifying SPF 50: Acon mattapintaiseksi kuivuva aurinkosuojavoide SPF 50 -kertoimella. Voide sisältää sekä UVA- että UVB-suojat eikä juuri kiiltele rasvoittuvillakaan ihoalueilla. Nyt kun aurinkoa on taas alkanut näkymään, olen pyrkinyt pitämään ihoni hyvin suojattuna. Tämä Acon aurinkosuoja on yksi lemppareistani miellyttävän ohuen koostumuksensa ja mattapintaisuutensa vuoksi. Plussaa kätevästä pakkauksesta ja meikin alle sopimisesta. 4,5/5

3. *Batiste Tropical Dry Shampoo: Trooppisella kookos-hedelmätuoksulla varustettu Batisten peruskuivashampoo. Puhdistaa hiukset näkyvästi, ja tekee niistä helposti käsiteltävät. Viime aikoina olen kiinnittänyt huomiota siihen, että Batiste voi jättää hieman valkoisia jälkiä tukkaan jos tuotetta suihkii reippaammin. Pullon kanssa on siis syytä varoa, jos omat hiukset on kovin tummat. 4/5

Oliko tässä teille tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Charming Nails

  Heh, mulla oli tässä kuussa “vähän” enemmän loppuneita, kirjoittelin niistä just tänään. Kuun vaihteessa kaikki loppuneet & ostospostaukset on mun lemppareita 🙂 mä oon huomannut kyllä että Batiste tekee valkeita läiskiä ja joissain on turhan voimakkaat tuoksut jotka tuntuu jäävän tukkaan leijumaan. Ihan hävetti kun kerran ennen ripsihuoltoa olin vähän suihkutellut Batistea…

  1.2.2021 at 09:32
  • Reply Nena Sofia

   Hahah, joo, mulla on taas melkonen määrä tuotteita kierrossa eikä mikään meinaa päästä loppumaan 😀

   Ja joo, osa noista Batisteista on kyllä oikeasti hirveän käryäviä :/ jo senkään takia ei viitsi kovin paljoa suihkutella.

   1.2.2021 at 20:42
 • Reply Linda/Lipstick Love

  The Body Shopin Mango-sarja on yksi mun suosikkini näistä “perus”sarjoista, tota käsivoidettakin on kulunut tuubi jos toinenkin 😀 Batisten Tropical oli joskus ihan mun suosikkini, mutta nykyään iso osa noista on mun makuun vähän turhan voimakkaan tuoksuisia :/

  3.2.2021 at 17:55
  • Reply Nena Sofia

   En ihmettele, niissä on ihanan raikas mangontuoksu 🙂 Ja joo, Batiste sitten taas on kaikkea muuta kuin kevyt ja raikas 😀 Onneksi se ei käryä mahdottoman kauaa, mutta ei sitä tosiaan hurjaa määrää viitsi suihkia 🙂

   3.2.2021 at 20:28

  Leave a Reply