Follow:

Ensikosketus Nurmen tuotteisiin

Huomentapäivää! Minulla on unirytmit aivan totaalisen sekaisin, mikä johtuu pitkälti juuri alkaneista monimuoto-opinnoista ja niiden mukana tulleesta vapaudesta valita itse omat heräämisaikansa. Sinänsä tosi kiva juttu, sillä oma aktiivisin aikani on aina sijoittunut ilta-yöhön, eikä nyt tarvitse suotta kiskoa itseään ylös kukonlaulun aikaan. Toisaalta sitten olo on vähän nihkeä, kun puoliltapäivin vasta keittelee omia aamukahvejaan samalla, kun muiden työ- ja koulupäivät alkavat jo lähestymään loppuaan.
Mutta ei höpistä sen enempää turhanpäiväisyyksiä, vaan siirrytään tällä kertaa suoraan asiaan. Muistanette varmaan, kun kerroin teille kuukauden takaisesta visiitistäni Nurmen tehtaalle Viroon. Reissun tunnelmista voitte lukea lisää täältä, tässä postauksessa paneudun silloin saamaani goodie bagiin ja sieltä paljastuneisiin tuotteisiin.

 

Matkamuistoksi saamistamme pussukoistahan löytyi siis kolme tuotetta. Näissä oli hieman eroja, mutta omasta pussistani löysin Nurme Foot Scrub Soap -jalkasaippuan, Avocado Oil -palashampoon sekä Lemongrass Body Lotionin.
Foot Scrub Soap sisältää maahohkakiveä ja mantelinkuorimurskaa, jotka kuorivat jalkapohjia samalla, kun puhdistat niitä. Saippua sisältää myös oliivi- ja kookosöljyjä joiden ansiosta jalat jäävät kosteutetun tuntuisiksi.
Saippuaa olen nyt käyttänyt reilun parin viikon ajan lähes päivittäin, ja jalat kyllä tuntuvatkin pehmoisemmilta kuin aiemmin. Vaikuttaa myös siltä, ettei niitä tarvitse juurikaan rasvata tämän pikku apurin ansiosta! Saippua on myös todella riittoisa, palaa on vielä reippaasti jäljellä. Tykkäsin kovasti, ja mielelläni ostan uudestaankin. Näitä voisi hyvin hankkia myös pukinkonttiin!

 

Avocado Oil Shampoo Bar  tummille hiuksille suunniteltu shampoopala lupaa kiiltoa ja tuuheutta elottomalle tukalle. Sen sisältämän avokado-öljyn luvataan ravitsevan ja syväkosteuttavan hiusta. NHS:n sivuilla mainitaan, että kun shampoopalan ottaa käyttöön, tulisi hiusten antaa tottua siihen muutaman viikon ajan.
Palashampoot ovat itselleni aivan uusi juttu. Kiinnostuin tästä etukäteen todella kovasti, ja olin innoissani päästessäni sitä kokeilemaan. Mutta. Ei. Tämä ei yksinkertaisesti sovi hiuksilleni. Yritin pestä tukkaani shampoopalan avulla useita kertoja: ensimmäinen kokeilu oli täysi katastrofi. Ennestään vain hivenen rasvaantunut tukkani oli pesun jälkeen tahmainen ja töhnäinen takkukasa, josta harja meni vain hädin tuskin lävitse.
Seuraavalla kerralla koitin vaahdottaa hiukset shampoolla kahteen kertaan. Tulos oli hieman parempi: tyvi oli puhdas, ja oikeasti aivan ihanan tuntuinen. Siinä oli tuuheutta ja rakennetta aivan eri tavalla, kuin millään muulla tuotteella voisi saada aikaan. Silti se oli puhdas ja kiiltävä. Rasvatakku-ongelma oli silti edelleen olemassa, tällä kertaa tosin vain hiusten latvoissa. Seuraavalla kerralla vaahdotin koko tukan huolellisesti tyvestä latvoihin, ja käytin varmaan viidesosan shampoopalasta siihen hommaan. Mutta edelleen latvat olivat rasvaiset. Koitin kerran jopa sitä, että pesin hiukset ensin toisella, nestemäisellä shampoolla ja sitten uudestaan tällä. Ja lopputulos oli kerta toisensa jälkeen sama. Latvat jäivät tahmaisiksi, vaikka mitä yritin.
Googlettelin asiaa ja koitin arvuutella ongelman syytä. Päädyin siihen lopputulokseen, että värjättyäni hiuksiani vuosia kotiväreillä, niin jopa melko hyväkuntoiselta vaikuttava hiuslaatuni saattaa olla niin huokoinen, että tämän palashampoon luontaiset öljyt yksinkertaisesti takertuvat siihen todella voimakkaasti kiinni. Toinen syy saattaa olla silikonikertymissä, jotka aiheuttavat ilmeisesti täysin samankaltaista ongelmaa.
Minulle tämä tuote ei kuitenkaan, ikävä kyllä toiminut. Se on todella harmillista, sillä ehdin jo ihastumaan siihen tyveen saamaani tuuhean kuohkeaan tuntumaan.

 

Lemongrass Body Lotion tuoksuu ihanan raikkaalta sitruunaruoholta. Tuoksun lisäksi sitruunaruohon eteerisen öljyn kerrotaan sisältävän paljon antioksidantteja ja vitamiineja jotka ravitsevat ihoa. Soveltuu kaikille ihotyypeille, päivittäiseen käyttöön.
Tämä oli ainoa näistä kolmesta tuotteesta, jossa on jopa voimakkaaksi miellettävä tuoksu. Se on kuitenkin ihanan raikas ja kirpsakka, ja tuntuu haihtuvan iholta melko nopeasti. Voide tuntuu myös kosteuttavan ihoa tehokkaasti, joskin imeytymiseen menee jonkin aikaa. Olen tykännyt käyttää tätä iltaisin, jolloin voide saa rauhassa imeytyä yön aikana enkä suotta lähmi vaatteitani rasvaisiksi. Voide oli kaikinpuolin miellyttävä tuttavuus, tämän perusteella minua kiinnostaisi kovasti kokeilla merkin vielä tuhdimpia body buttereita. Ehkä sitten talven tullessa!
Pakko muuten vinkata vielä, että jos Nurme -tuotteet eivät ole teille ennestään tuttuja ja olette menossa I Love Me -messuille, suosittelen ehdottomasti pyörähtämään NHS:n pisteellä. Heillä on huikea messutarjous, nimittäin kaikki tuotteet löytyy 40% alesta koko messujen ajan!
Kivaa keskiviikkoa kaikille! ♥
 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Julia

  Nurmen tuotteet on kyllä niiiin ihania! <3 Mulla itseasiassa on melkein samat tuotteetkin, mutta eri tuoksuissa!

  20.9.2017 at 11:45
 • Reply Anniina

  Mielenkiintoista! En olekkaan Nurmen tuotteita ennen testaillut vaikka suhteellisen paljon olenkin kyseisestä merkistä saanut lukea blogien ihmeellisestä maailmasta. 😀
  Jos tänäkin vuonna tulee eksyttyä I Love Me-messuille, niin on kyllä varmaan pakko käydä hakemassa testijuttuja Nurmeltakin, kun vielä noin roimalla alennuksellakin ovat!

  20.9.2017 at 13:26
 • Reply Anni

  Rakastan kaikkia sitruksen tuoksuisia ihonhoitotuotteita! Kosteusvoide olisi varmaan aivan omiaan minulle 🙂 Shampoopalakin kuulosti kiinnostavalle, mutta taidan olla vielä liian mukavuuden haluinen lähteäkseni kokeilemaan.

  https://iidanni.blogspot.fi/

  20.9.2017 at 15:48
 • Reply inka nitta

  Täysin uusi tuttavuus minulle tuo kyseinen merkki, mutta hyvältä vaikuttaa. Palasaippuat on jotenkin niin söpöjä 🙂

  http://inkanitta.fi

  21.9.2017 at 07:35
 • Reply Nena Sofia

  No lupaavalta munkin mielestä nämä vaikuttavat! Pitäisi vielä muutama tuote ostaa kokeiluun, niin saisi paremman kokonaiskuvan koko brändistä 🙂

  22.9.2017 at 10:47
 • Reply Nena Sofia

  Siellä tosiaan kannattaa pyörähtää! 🙂

  22.9.2017 at 10:49
 • Reply Nena Sofia

  Mä luulen kyllä, että sä tykkäisit siitä! Se on niin ihanan sitruksinen ♥

  22.9.2017 at 10:51
 • Reply Nena Sofia

  No niin kyllä onkin! Ja hei, jos söpöä haluat nähdä, suosittelen tutustumaan näiden Sheep -saippuoihin :3 Jos messuilta löytyy niitä, niin pakko ainakin itselle ostaa.

  22.9.2017 at 10:53
 • Reply Laura Kuurne

  Mullakin palashampoo rasvoitti ensin, mut kannattaa kokeilla parin viikon ajan sitä ainakin – hiuksilla kestää meinaan tottua palashampooseen! Mulla tällä hetkellä se Nurmen vaaleille hiuksille tarkoitettu palashampoo, ihanan kuohkeat hiukset nykyään. 🙂 Mut kesti mullakin jonkin aikaa tottua siihen.

  25.9.2017 at 07:03
 • Reply Nena Sofia

  Hei, sitä mä vähän uumoilinkin! Itsellä on vaan sen verran paljon tuota tukkaa, että ahdistus pukkasi päälle kun se oli liimaantunut yhdeksi takkukasaksi – siinä kohtaa piti äkkiä päästä pesemään hiuksia jollain vähän tehokkaammalla tuotteella. Pitää tehdä uusi kokeilu jossain vaiheessa 🙂

  25.9.2017 at 15:57
 • Leave a Reply