Follow:

Kaksi yötä Jouluun

Malttamaton joulun odotus alkaa lähestyä palkitsemistaan, nimittäin aatto kolkuttelee jo ihan nurkan takana! Parin päivän päästä saa ihan luvan kanssa syöpötellä itsensä ähkyyn, availla ihania paketteja ja ennen kaikkea viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa ♥

 

Meillä on tänäkin jouluna edessä reissaamista vähän sinne sun tänne, eihän nyt kukaan hullu haluaisi joulua keskenään viettää kaukana kaikista! Minulle ainakin joulussa tärkeintä on perhe, enkä voisi kuvitellakaan joulun pyhiä ilman yhdessä vietettyä aikaa.

Reissumme alkaa junamatkasta Tampereelle, jossa pääsemme siskoni perheen lisäksi viettämään aikaa äitini ja isovanhempieni kanssa. Siellä viivymme pari yötä, ja aattona matkamme jatkuu kohti Espoota ja mieheni äidin kotia. Aattoiltaa siis vietetään mieheni perheen kesken, ja vielä tapaninpäivän jälkeen käymme jouluisella visiitillä oman isäni luona. Uutta vuotta vietämme myös pääkaupunkiseudulla, ja kotiin palaamme sitten ensi vuoden puolella.

 

Matkatavarat alkavat pikkuhiljaa olemaan pakattuina, ja voin vaan kertoa että Kääk! Tämä tavaran määrä yllätti minut ihan täysin, vaikka pieniä kantamuksia en missään vaiheessa odottanutkaan. Kaiken kukkuraksi liikumme vielä julkisilla, joten ihan helppoa ei tästä reissusta taida tulla. Mukanahan on meidän molempien omien tavaroiden lisäksi koira, sen tarvikkeet ja järjetön määrä joululahjoja! Eli jos satutte näkemään pariskunnan kompuroimassa lahjakasseihinsa ja matkalaukkuihinsa jollain mainitsemallani alueella, ei tarvitse kauaa miettiä ketkä on kyseessä 😀

Tämä lakkaus oli muuten tässä joulunalusviikolla kynsilläni, The Joulukynnet vilautan myöhemmin. Nyt lähden vielä viimeistelemään pakkauspuuhia, seuraava juttu ilmestyykin sitten aattona Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin viimeisen luukun merkeissä!

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky* ja Ünt* (glitterkynsillä)
Valkoinen pohjalakka: Wild & Mild – Alaska*
Punainen glitterlakka: Delush Polish – Rebellious Ruby
Valkoinen glittertopper: Wild & Mild – Snow-Show*
Raidoissa:
piCture pOlish – scarlett
Girly bits – Love Your Elf*
Pikakuivattaja: Kiara Sky*
+ Niitit ebaysta

 

Miten sinä vietät Joulua? ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Marppa

  Oi kun nätit kynnet!

  Tsemppiä matkustamiseen! 😀 Eiköhän se ole sen arvoista. 🙂

  22.12.2017 at 09:08
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Marppa! <3 Ja kyllä vain, matkustelu oli tosiaan kaiken vaivan arvoista ja ihan hyvin siitä sitten selvittiin 😀

   26.12.2017 at 14:47
 • Reply Suvinen

  Ihana lakkaus! <3

  24.12.2017 at 10:19
  • Reply Nena Sofia

   Oi kiitos! ♥

   26.12.2017 at 14:53

  Leave a Reply