Follow:

Mattaa & tekstuuria Sinful Colorsilta

Ostin viime syksyn I Love Me -messuilta Sinful Colors x Kylie Jenner Denim & Bling -kokoelman lakkapakkauksen, joita olen sen jälkeen nähnyt myytävän myös muun muassa K-Citymarketeissa. Suurin osa pakkauksen lakoista on yhdellä kerroksella peittäviä tekstuurilakkoja, jotka kuivuvat erittäin nopeasti. Niitä on tullut siis käytettyä ns. arjen pelastajina silloin, kun ei ole ollut aikaa odotella useiden kerrosten kuivumista. Swatchit olen napannut jokaisesta, ja nyt ajattelin esitellä ne teillekin. Lopusta löytyy myös Suomi 100 vuotta -aiheiset koristelut näillä lakoilla toteutettuna!
Sinful Colorsin lakat ovat itselleni ennestäänkin tuttuja, ja olen pitänyt merkkiä erittäin hyvälaatuisena edulliseen hintaansa nähden. Tässä setissä oli kuitenkin erityisen kiinnostavia, vähän erikoisempia yksilöitä jotka olivatkin syynä pakkauksen ostoon!
Pakkaukseen sisältyy yksi duochrome-lakka ja viisi tekstuuriseksi kuivuvaa lakkaa. Kaikki lakat jäävät kuivuessaan mattaisiksi tai puolimattaisiksi. Nämä levittyivät helposti ja peittivät älyttömän hyvin, lukuunottamatta kahta viimeistä, enemmän tekstuuripäällyslakan tyyppistä yksilöä.

Kameleon

Vihreät duochromet ovat yksiä heikkouksistani, siksi tähänkin ihastuin. Lakassa on melko ohut koostumus, mutta se peittää hyvin kahdella kerroksella.

Kobalt

Älyttömän kauniin sävyinen sininen tekstuurilakka ♥. Peittää yhdellä kerroksella.

Kargo

Tämän kanssa jännitti, että värjääntyykö kynnet, mutta kahden aluslakkakerroksen kanssa ei tullut ongelmia. Kuvissa yksi kerros Kargoa, mutta jälkikäteen katsottuna olisi toisenkin voinut lisätä.

Kustom Fit
Suosikkini koko setistä! ♥ Täydellinen kesäisen turkoosi tekstuuri, joka peittää vaivatta yhdellä kerroksella. Voiko lakka enää paremmaksi muuttua?

Kosmic

Vaaleanpunainen tekstuuritopperi. Jos et pelkää vilautella nakukynsiäsi, menee tämä tällaisenaankin ja kaksi kerrosta näyttää oikeastaan aika nätiltä! Muussa tapauksessa tällä saa kivaa lisäkimallusta minkä tahansa toisen lakan päälle levitettynä.
Konfection
Kirkas tekstuuritopperi. Oikein sievä tapaus, tosin tämä vaatii jo koristelut päälleen tai toisen lakan alleen – yksinään kynsillä tämä näyttää mielestäni aika tylsältä.

Ja tosiaan, Embosnails! -blogissa tuli ihasteltua vuoden ensimmäisiä Suomi 100 vuotta -teemaisia lakkauksia jo jokin aika sitten. Niiden innoittamana räpelsin omatkin versiot, vaikka ei tuo sininen tässä nyt ihan se oikea olekaan. Mutta ajatushan se tärkein on! 
Leimat tein siis Konfectionin päälle BPL-027 -laatalta Konadin valkoisella ja sinisellä leimauslakalla. Nimettömiin lakkasin kerroksen Kustom Fitiä ja sen päälle lisäsin vielä kerroksen Konfectionia lisäkimalluksen kaipuussa. Lasiset strassit on tilattu MinuRipsmediltä. 
Oletteko te hankkineet näitä Sinful Colorsin lakkasettejä?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply Mimosa

  Miulla on tämä sama setti. Tykkään kyllä! Nyt saisi ainakin meidän CM:ltä hieman edullisemmin, kun ovat hypähtäneet jo alekoreihin 😀

  13.3.2017 at 18:26
 • Reply Belegwen

  Voi kun nuo tekstuurit olisi vähän erilaisia niin voisin itsekin harkita tätä settiä! Ehkä enemmän hexaa sekaan niin menisi mullekin. 🙂

  Voi vitsit noita sun kynsiä, onhan ne ihan hurjan pitkät! 8D *kateellisena katselee*

  13.3.2017 at 18:49
 • Reply Paula

  Oon ite kattonu cittarissa noita pakkauksia, mut ne on sen verran hintavia etten viitsi rahaa tuhlata sellaiseen jossa on kaksi lakkaa joista pidän. Tässä Kustom Fit ja Kosmic näyttävät kivalta mun silmään.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  13.3.2017 at 20:36
 • Reply Emmi

  Upeat kynnet oot tehny! ? Ja kivoja lakkoja, eniten tykkään Kosmic:sta ja Konfection:sta!

  14.3.2017 at 05:41
 • Reply Marppa

  Ihanat 100-kynnet! Leimakynsistä tulee mieleen pakkashangen kimallus ja huurteiset kuviot ikkunassa. 🙂

  En omista yhtään Sinfulin lakkaa. Näistä voisin ottaa tuon Kobaltin. Ja on tuo Konfectionkin nätti.

  14.3.2017 at 08:27
 • Reply Daniela

  Upeita kynsilakkoja!! Kieltämättä nuo siniset tekstuurit sopivat loistavasti kesäksi. Ja tosi kauniit Suomi 100 -kynnet!!

  14.3.2017 at 11:46
 • Reply Charming Nails

  Älyhienot suomi 100 -kynnet ja ihania tekstuurilakkoja <3

  14.3.2017 at 12:20
 • Reply Nena Sofia

  Oo, mä en ole huomannutkaan näitä alessa! Johtunee siitä, että oon kiertänyt lähiaikoina alelaarit tarkoituksella kaukaa, kun mä en jotenkaan hallitse itseäni niiden läheisyydessä 😀

  14.3.2017 at 15:50
 • Reply Nena Sofia

  Hexojen kanssa olisi kyllä nätimpiä, mutta mä tykkään näinkin. Oikeasti ihan kiva etteivät ole hurjan rouheita 🙂

  Ja siis kiesus, apua! Ei ne nyt mitenkään hurjan pitkät ole 😀 Mutta tuntuu että ne on alkaneet venähtää nyt lähiaikoina hurjalla vauhdilla, syytän aurinkoa ja Heleinin ravintolisää, muita muutoksia en omissa tottumuksissa ainakaan keksi 🙂

  14.3.2017 at 15:52
 • Reply Nena Sofia

  Ihan ymmärrettävää! 🙂 Mä olen sellainen kynsilakkahamsteri että aikalailla kaikki käy jos vaan laatu on hyvä 🙂

  14.3.2017 at 15:54
 • Reply Nena Sofia

  Aaawh kiitos Emmi! ♥♥ 🙂

  14.3.2017 at 15:57
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Marppa! <3 Aika talvisethan nämä tosiaan taitavat olla :)

  Sinfulin lakat on yllättävän hyvälaatuisia, eli jos yhtään kiinnostaa niin kannattaa kokeilla 🙂

  14.3.2017 at 16:05
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Daniela! <3 Nämä oli kyllä yllättävänkin ihania lakkoja 🙂

  14.3.2017 at 16:17
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Taina <3 🙂 Nämä on kyllä nättejä!

  14.3.2017 at 16:18
 • Reply Kata

  Kargo ois noista mun lemppari. Ja siis wautsi mitka koristelut! 🙂

  19.3.2017 at 18:16
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Kata! ♥ Kargo on supernäyttävä, en ihmettele että siihen tykästyit! 🙂

  20.3.2017 at 16:04
 • Leave a Reply