Follow:

Wild & Mild: Matte Nail Polish

Sain jokin aika sitten kokeiltavakseni paketillisen Wild & Mild -tuotteita, joiden joukossa oli paljon erilaisia kynsilakkoja eri koostumuksilla. Ajattelin esitellä teille swatcheja niistä pieninä erinä aina silloin tällöin, ja tänään olisikin vuorossa ensimmäinen satsi eli Matte -sarjan lakat. Näitä sain kokeiluun neljässä eri sävyssä.
32 Alaska
Aloitetaan valkoisella Alaskalla. Tässä oli erittäin hyvä koostumus, lakka ei kaljuunnu tai valu. Leveän siveltimen kanssa ei kikkailuja kaivattu, tämä on kaikilla tavoilla kympin tapaus. Kaksi kerrosta riitti peittämään omat kynteni.

 

39 So Innocent
Tämä ei ollut aivan yhtä pigmenttinen kuin Alaska, joten vaati kolme kerrosta kunnon peittävyyteen. Koostumus oli kuitenkin muutoin hyvä, lakka ei esimerkiksi kaljuuntunut kovin helposti.

 

47 Space Lagoon
Minttuinen Space Lagoon viehätti sävyllään, mutta koostumuksessa oli toivomisen varaa. Tämä kaljuuntui nelikosta kaikkein helpoiten, ja sivellintä tuli liu’uttaa kynnellä erittäin kevyesti jos tasaista lopputulosta mieli. Kynsillä kolme kerrosta.

 

34 Greyhound
Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä esiin astuu puhdas betoninharmaa Greyhound. Ehdoton lempparini niin sävyn kuin koostumukenkin puolesta! Tosiaan siis, tämän koostumus oli juuri sellainen, mitä kynsilakalta toivon. Ei mitään ongelmia levittämisessä, ja pigmenttiäkin lakassa riitti. Kynsillä kaksi kerrosta.

 

Greyhoundin jätinkin kynsille, ja päädyin sen lopulta koristelemaankin. Ensin lakkasin sen päälle kerroksen sievää, hopeista mikroglitter-topperia, 294 Prom Queenia. Sekin levittyi helposti ja glitterit asettuivat tasaisesti kynnelle. Lopputulos oli jo sellaisenaan nätti, mutta jotain siihen vielä kaipasin.
Niinpä lisäsin vielä muutamia Wild & Mild Glamorous -sarjan lasistrasseja kynsien tyviin. Nämä ovat ihania, kun vaihtelevat väriä valon mukaan! Strassit ovat “itsekiinnittyviä”, eli niiden pohjassa on liimapinta. Tämän lisäksi ne vaativat kuitenkin päälleen kerroksen päällyslakkaa pysymisen takaamiseksi. Itse käytin Seche Viteä.

 

Nämä Wild & Mild Matte -sarjan lakat ovat kaikki viimeistelyltään ilmeisesti samanlaisia, eli ne jäävät kuivuttuaan sellaisiksi puolimattaisiksi. Ei kiiltäviksi, muttei ihan kunnon mattapintaisiksikaan. Jotkut tykkää tällaisista, jotkut kaipaavat mattaisempaa lopputulosta. Itse olen sitä mieltä, että tällaisetkin on kivoja! Nämä saattavat muuten löytyä jo Prismoista, ainakin käsitin, että olisivat sinne tulossa. Eli jos ei vielä näy, niin lähiaikoina kuitenkin pitäisi löytyä.
 
Tähän samaan syssyyn pari sanaa siitä esivalintakokeesta, josta alkuviikosta teille puuskutin! Sehän oli ja meni siis torstai-aamuna, ja vaikka olo on tavallaan huojentunut, niin ette uskokaan kuinka jännittää. Sitäpaitsi, se ei nyt mennyt ihan niin hyvin kuin olisin toivonut. No, koitan olla murehtimatta. Toukokuun puolen välin jälkeen saa sitten tietää, että pääseekö sinne varsinaisiin valintakokeisiin vai ei. Siihen asti yritän pitää ajatukset muualla. 
 
 
Rentoa lauantai-iltaa kaikille! ♥
 
*** Postauksessa esitellyt Wild & Mildin tuotteet saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Jonna H.

  Toi betoninharmaa on kyllä upea!

  29.4.2017 at 20:34
 • Reply Charming Nails

  ihanan näköisiä ja ei uskoisi että osa on vaikeita levittää, sen verran hyvältä näyttävät 🙂

  30.4.2017 at 03:51
 • Reply Marppa

  Näyttää hyvältä! Itseasiassa kaikki houkuttelevat. 🙂 En sitten kuitenkaan tilannut sitä Freetä. NCLAn -20 % vei voiton, ja tilasin Red Squaren. En malta odottaa että saan sen kynsille. Vapuksi piti laittaa jotain räikeämpää. 😉

  30.4.2017 at 07:02
 • Reply Nena Sofia

  No se on, aivan ihana! 🙂

  2.5.2017 at 15:54
 • Reply Nena Sofia

  No, kahdella kerroksella pari näytti kyllä aika kamalilta! Mutta kolmas sitten pelasti 🙂

  2.5.2017 at 15:57
 • Reply Nena Sofia

  Oi mutta mahtava valinta sekin! ♥ Mä niin odotan että oma rahatilanne vähän tasaantuu ja pääsen kasvattamaan omaa NCLA-kokoelmaa ♥_♥ Olisi meinaan vaikka mitä, mitä vielä haluaisin 😀

  Mitä valitsit vappukynsiin? 🙂

  2.5.2017 at 15:58
 • Reply Marppa

  Neon pinkkiä, jonka päälle kuivalla sudilla mustaa. Siihen vielä hologlitterikuorrutus. XD Ihan överit, mutta sopi hyvin vappuun. 🙂

  4.5.2017 at 18:13
 • Reply Marppa

  Kuulostaa ihan todella mauttomilta.. 😀

  4.5.2017 at 18:14
 • Reply Nena Sofia

  Oooh ei kyllä kuulosta mauttomilta! Mä voisin vetää noilla ihan arkenakin 😀 😀

  8.5.2017 at 16:51
 • Reply Emzi

  Toi harmaa kyllä iskee. 🙂 ihana!

  10.5.2017 at 20:11
 • Reply Nena Sofia

  No eikös ookin! 🙂

  15.5.2017 at 15:48
 • Reply Patrick

  Nice, ei meinannu löytyä hyviä kuvia noista valkoisista, ty! Alaska meni ostokoriin (:

  28.2.2023 at 19:05
 • Leave a Reply