Follow:

Glitterviikko: Viikon viimeiset

// Glitterviikko (11.-17.01.2015) on teemaviikko, jonka aikana esittelen seitsemän erilaista ideaa glitterlakkojen käyttämiseen.
Se olisi sitten sunnuntai, ja glitterviikon viimeinen päivä. Tähän mennessä olen esitellyt teille kuusi erilaista lakkausta joissa olen käyttänyt vuorollaan jokaista Mavalan Glamour -kokoelman lakkaa. Tänään kerron teille yleisen mielipiteeni kokoelmasta, ja samalla esittelen viikon viimeiset kynnet.

Mavalan juhlakokoelmaan kuuluu kuusi kaunista glitterlakkaa: Glam Chic, Glam Style, Glam Show, Glam Fizz, Glam Ice ja Glam Rock. Yhteistä niille on kirkas pohja ja hexagon-malliset glitterit, muuten lakat eroavat toisistaan paljonkin muun muassa väriensä puolesta. Yksikään lakoista ei ollut ulkomuodoltaan tylsä, mutta erityisesti ihastuin Glam Chiciin, Glam Showiin ja Glam Rockiin kauneutensa ja erikoisuutensa vuoksi.

Alunperin olin sitä mieltä että olisin ehkä tarvinnut kokoelmasta vain Glam Rockin sen iskevän nimen ja ulkomuodon takia. Kuitenkin lakkoja testaillessani tykästyin jokaiseen, ja olenkin oikein tyytyväinen että näitä pääsin esittelemään. Lakat myös käyttäytyivät hyvin mallikkaasti ja niitä oli helppoa käyttää erilaisissa koristeluissa. Erityistä plussaa lakat saavat runsaudestaan, sillä glittereitä tuli aina oikein mukava määrä kynnelle lakatessa.

Kuvien kynsissä on pohjalla kaksi kerrosta Nfu Oh:n mustaa lakkaa, ja koristelut olen toteuttanut kaikkia Mavalan juhlakokoelman lakkoja käyttäen. Lakkasin yhdet kerrokset kaikkia lakkoja kuivumaan minigrip -pussin päälle, josta sitten leikkailin sopivan kokoisia kolmioita joita asettelin kostealle lakkapinnalle kynsilleni. Sekaan tein myös kaarevia viivoja sinne tänne pilkkutikulla. Kynnet viimeistelin kahdella kerroksella Seche Vite -pikakuivattajaa tasaisen pinnan saamiseksi, ja lakkaukseen tykästyinkin oitis. Nämä olisivat olleet ihanat uutena vuotena!

Mavalan Glamour -kokoelman lakkoja saa ostettua suuremmista marketeista ja näiden suositushinta on 5,20 € / 5 ml. Viimeksi kun K-Citymarketissa kävin, näitä oli vielä myynnissä, mutta jos jonkin lakan nyt erityisesti haluat, suosittelen kiiruhtamaan sillä nämä lähtevät varmasti pian sivummalle kevään uutuuksien tieltä.

Mikäs lakoista oli teidän suosikkinne? Entä kynsistä?

*** Mavalan lakat saatu maahantuojalta testattavaksi, mielipiteet ovat omiani

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

26 Comments

 • Reply Fani

  Aivan ihana teemaviikko ja todella upeita kynsiä loihdit jokaisella glitterlakalla. <3 Nämä ovat myös hyvin näyttävät ja onnistuneet! <3

  17.1.2016 at 05:56
 • Reply Emmi

  Kaikki kynnet ja lakat upeita! <3 myös nämä ovat todella onnistuneet!

  17.1.2016 at 06:45
 • Reply Maiju

  Ihanat kynnet! Glitterin ja tumman lakan yhdistelmä on aina upea <3 Mä ostin itselleni tuossa taannoin Glam Icen koska olen vastaavaa glitterlakkaa etsinytkin jo tovin. Täytyy myöntää että olisin toivonut sopivan lakan löytyvän joltain muulta merkiltä, koska Mavalan korkit jumittuu ikävästi, mutta eiköhän se väkivallalla aukea jatkossakin 😀

  17.1.2016 at 08:35
 • Reply Katarooma

  Upeat!

  17.1.2016 at 09:33
 • Reply Nanne

  Oli kyllä mukava tää teemaviikko ^.^
  Glitterlakoista en osaa sanoa lempparia, mutta kynsistä ykköspaikan kyllä vie nämä kynnet! Nää on upeat! ♥

  17.1.2016 at 09:42
 • Reply Kirsi/Kirsinkynnet

  Oli kyllä tosi kiva idea tää teemaviikko! Saanut itekin uusia vinkkejä käyttää glittereitä 🙂

  17.1.2016 at 10:18
 • Reply E-S

  No wau, nyt on näyttävät kynnet! <3

  Kiva ja mielenkiintoinen teemaviikko. Lemppareita olivat ne kynnet, joita muistaakseni kommentoinkin eli viikon ensimmäiset ja 2 viimeisintä lakkausta. Suosikikseni jäivät ehkä ne maanantaisit, joita palasin tuijottelemaan vielä uudemman kerran lisää… 🙂 Niissä oli jotsin erikoista onnistuneella, uudenlaisella tyylillä.

  Lakoista en osaa sanoa lempparia.. Kaikki toimii, ja olennaisinta lienee -niinkuin viikkosikin sen kertoo- on mitä niillä osaa tehdä. 😉

  17.1.2016 at 11:14
 • Reply Bunnytailnails

  Nää meni suoraan inspiskansioon, on nimittäin sen verran upeat :). Ei näitä voi kuin tuijottaa! Hienoja kynsiä teit teemaviikolle ja glitterien käytön monipuolisuus tuli tosi hyvin esille.

  17.1.2016 at 17:32
 • Reply Heidi

  Hienot! Tosi kiva tää glitterviikko ja nää on kyllä suosikit! Mut myös ekat oli tosi jännät 🙂

  17.1.2016 at 18:59
 • Reply Paula

  Nämä on kyllä hienot! En edes tajunnut, että glitteriä voi käyttää noin! Pitää kokeilla!

  17.1.2016 at 19:00
 • Reply Enail

  Kaunis lakkaus ja kiva teemaviikko kokonaisuudessaan. Oma lemppari noista lakoista on varmaan Glam Style 🙂

  17.1.2016 at 19:13
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, kiitos Fani! ♥ Kiva että tykkäsit! 🙂

  17.1.2016 at 19:27
 • Reply Nena Sofia

  Oih että, kiitos Emmi! ♥ 🙂

  17.1.2016 at 19:29
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Maiju! ♥ 🙂 Hahaa, ymmärrän 😀 Mulla ei onneksi ole pitkään aikaan Mavalan korkit menneet jumiin, mutta oonkin supertarkka että kierrän ne ns. hellästi kiinni eikä välissä ole yhtään lakkasotkuja 🙂

  17.1.2016 at 19:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  17.1.2016 at 19:32
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiva että tykkäsit 🙂 Kiitos ♥♥

  17.1.2016 at 19:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Kirsi! ♥ Kiva kuulla että viikosta oli “hyötyä” 🙂

  17.1.2016 at 19:34
 • Reply Nena Sofia

  Oih että, kiitos ihanasta kommentista E-S! ♥ Ihan huippua että viikko oli mielestäsi mielenkiintoinen, se kyllä lämmittää mieltä 🙂 Tähän kun sain idean, kului suunnitteluun pitkä aika sillä tahdoin esitellä mahdollisimman monen tyylisiä mutta samalla myös keskenään erilaisia glitterkoristeluja. Nyt vaikuttaa siltä että tavoitteessa onnistuinkin, kun niin paljon positiivista palautetta viikko keräsi 🙂 ♥

  17.1.2016 at 19:39
 • Reply Nena Sofia

  Oih että, kiitos! Ja muuten tosi kiva kuulla, että koko viikosta pidit, se kyllä ilahduttaa ♥♥

  17.1.2016 at 19:41
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Heidi! ♥ 🙂

  17.1.2016 at 19:42
 • Reply Nena Sofia

  Voi vitsit, kiitos Paula! Ihanaa että sait uuden idean, kokeilepa ihmeessä 🙂 ♥

  17.1.2016 at 19:43
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Enail! 🙂 Ihanaa kuulla että koko teemaviikosta pidit, pitääkin tehdä tällaisia jatkossa useammin 🙂 Glam Style oli muuten munkin mielestä oikein nätti, vaikken kyllä usko että ruskealle glitterille kovin usein käyttöä löytyy kun olen edelleen lievästi ruskea-vammainen 😀 Mutta nättihän se on kuin mikä 🙂

  17.1.2016 at 19:45
 • Reply Sofia

  Wow mitkä kynnet<3

  19.1.2016 at 05:36
 • Reply Tintti

  Mainio teemaviikko! Ja nämä kynnet on todella upeat, ihailin näitä jo instassa moneen kertaan :).

  20.1.2016 at 15:59
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! <3

  24.1.2016 at 14:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Tintti! ♥ 🙂

  24.1.2016 at 14:20
 • Leave a Reply