Follow:

Syyskuun lakkaukset + asiaa tulevasta blogimuutosta!

Kuukausi on jälleen vaihtunut, ja niinpä onkin aika tehdä pieni katsaus viime kuun lakkauksiin. Syyskuussa toteutin ja julkaisin yhteensä viidet erilaiset kynnet, mikä on aikalailla tuplasti enemmän kuin koko kesän aikana yhteensä. Hyvää vauhtia aletaan siis pääsemään lähemmäs tavallista lakkausrytmiä!
Syyskuun kynsissä näkyy syksyn saapuminen, mutta yhtälailla näistä huomaa sen, kuinka vähän tulikaan lakkailtua kesän aikana. Kaipuu kesäkynsiin oli edelleen kova, ja se poikikin useamman vähän vähemmän syksyisen lakkauksen. Kaikki kynnet olivat muuten tällä kertaa todella mieluisia, omaa suosikkia on mahdotonta valita!
Lokakuussa luvassa on kauan odotetut I love me -messut, blogin synttärit ja teemaviikko niiden kunniaksi. Pieni synttäriarvonta on myös tulossa ♥. Lisäksi olen nyt vihdoin ottanut pitkään haikailemani harppauksen eteenpäin, ja sijoittanut blogin domainiin.
 
 
Nena Sofia’s Nails muuttaa siis tämän kuun puolessa välissä osoitteeseen www.nenasofias.fi
Samalla blogin ulkoasu selkeytyy ja se tulee olemaan huomattavasti toimivampi muun muassa mobiililaitteita ajatellen. Muitakin pieniä esteettisiä parannuksia on edessä, mutta blogin sisältö pysyy tietysti entisellään.

Nyt, kun muutostyöt uuden blogialustan kanssa ovat meneillään, kysyisinkin teiltä, että mitä mahdollisia parannuksia toivoisitte uudessa osoitteessa näkevänne? Onko blogissa jotain erityistä, mikä häiritsee lukukokemusta epäselkeydellään? Kertokaa ihmeessä, jos koette esimerkiksi navigoinnin blogin sisällä hankalaksi, niin osaan kiinnittää mainitsemiinne asioihin huomiota paremmin ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Emmi

  Kaikki lakkaukset niin upeita!<3

  1.10.2017 at 15:22
 • Reply Nena Sofia

  Voi sun kanssas, kiitos! <3 🙂

  1.10.2017 at 16:28
 • Reply Hanna Haliseva-Habib

  Hienoja lakkauksia, kuten aina 🙂 Minua ei blogin ulkoasussa tai luettavuudessa häiritse mikään. Ainoa huoli on että löytyyhän blogisi jatkossakin bloglovinista.

  1.10.2017 at 16:28
 • Reply ☆Saga☆

  Oi onnea uudesta blogiosoitteesta <3

  Ja noi kaikki kynnet: Täydellisyyttä<3

  1.10.2017 at 16:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Hanna! ♥ 🙂 Ja ei syytä huoleen, Bloglovinissa pysytään kyllä. Kirjoittelen vähän lähempänä tarkemmin noista uusista seuraustavoista, mutta käsittääkseni lukijoiden ei tarvitse tehdä mitään erityistä, jos ovat aiemmin seuranneet Bloglovinin kautta vaan minä päivittelen sen linkin sinne suoraan 🙂

  1.10.2017 at 16:37
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos Saga! <3 <3

  1.10.2017 at 16:38
 • Reply minna / minna1994.blogspot.fi

  Ihania lakkauksia teit syyskuussa 🙂 ..erityisesti nuo prinsessakynnet on edelleen mun mieleen ♥

  Onnea uudesta blogiosoitteesta! ♥ Odotan mielenkiinnolla uutta sivua! Omasta mielestä tämä ulkoasua ei kaipaa mitään, tämä on niin selkeä ja yksinkertainen 🙂 Toki tuo että mobiililaitteella on helpompi lukea blogia, tulee olemaan iso plussa! 🙂

  1.10.2017 at 18:11
 • Reply Marppa

  Nää on niin nättiä nää sun lakkaukset! Suosikkia tosiaan on vaikea valita, mutta tuo hehkuva yötaivas jaksaa todella ihastuttaa.

  Sun blogi on jo niin ihanan selkeä ja hyvä, että en keksi parannettavaa. Luen itse pääosin puhelimella, joten jään mielenkiinnolla odottamaan muutoksia. 🙂

  2.10.2017 at 09:37
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Minna! <3

  Mahtavaa kuulla, että blogi on tällaisenaan hyvä! Oma silmä vaan alkaa vaatimaan vähän parannuksia, kun niin pitkään tätä nykyistä on jo tullut tuijoteltua 😀

  5.10.2017 at 12:55
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos tuhannesti, niin kynsi- kuin blogikehuistakin! ♥♥ Älä sitten nosta odotuksia liian korkealle, ihan mikään velho en näissä asioissa ole, vaikka kovasti koitankin opetella 😀

  5.10.2017 at 12:58
 • Leave a Reply