Follow:

Jos kynsimasennus iskee

Aina silloin tällöin tulee päiviä, jolloin pitäisi laittaa kynnet, muttei millään jaksaisi. Ei ole ideoita, ei inspiraatiota tai yhtään minkäänlaista mielitekoa edes ajatella, että millaisen lakkauksen tekisi! Kyllä te tiedätte tämän tunteen, sama tunne tulee helposti kaikessa muussakin ns. taiteellisessa, kuten vaikka maalaamisessa tai kampausten tekemisessä. Minulle näin käy vaihtelevan usein, se riippuu millainen viikko on takana, ja varmaan siitäkin, missä asennossa tähdet ovat. Olen kuitenkin kehittänyt muutaman, ainakin itselläni toimivan tavan päästä tästä niin kutsutusta kynsimasennuksesta eroon, ja nyt haluaisin jakaa ne kanssanne.

1. Mene inspiraatiovarkaisiin
Melko tehokas tapa saada uutta intoa kynsipuuhiin. Lue muiden kynsiblogeja kyllästymiseen asti, kahlaa läpi kaikki Facebookin kynsiryhmät (kynsikoristelut, lakkarakkaus, oman alueesi kynsiharrastajat jne…), tutki Instagramia (#nails), katsele Youtubesta nail art videoita niin pitkään, että et enää malta istua aloillasi vaan sinun on ihan pakko päästä lakkaamaan kyntesi!

2. Kuuntele musiikkia
Hullua heviä, piristävää poppia, raivokasta rokkia, mitä vain, mistä tykkäät. Voit myös kuunnella jotain aivan erilaista musiikkia mitä yleensä kuuntelet, kunhan se kuulostaa hyvältä.  Mielihyvä, mitä saat musiikista, pistää pian aivosolusi töihin ja inspiraatio tulee kuin itsestään!

3. Ulkoile
Oletko istunut koko päivän sisätiloissa, ja poikennut ulkona vain hetkeksi odottaaksesi bussia koulusta/töistä kotiin? Ei ihme, että aivosi jumittavat. Ota koira, tai jos sellaista ei ole, älä ota, mutta pääpointtina kuitenkin on, että mene ulos! Yksin tai ystävien kanssa, kunhan saat vähän raitista ilmaa. Ulkoilun piristävä vaikutus auttaa sinua varmasti keksimään mitä upeampia lakkailujakin!

4. Rentondu
Jos taas tuntuu siltä, että olisit koko päivän vain juossut pää kolmantena jalkana ympäri kyliä hoitamassa asioita, tai ylipäänsä tehnyt aivan liikaa töitä yhden pienen ihmisen tehtäväksi päivää kohden, unohda ne kynnet! Jos sinulla on kylpyamme, mene rentouttavaan, kuumaan kylpyyn, tai vaihtoehtoisesti asetu sohvalle, nosta jalat sohvapöydälle ja katso lempisarjaasi niin kauan, että aivot ovat valmiit otettavaksi pois narikasta.
5. Inspiroidu omista töistäsi
Tässä postauksessa olen käyttänyt kuvituksena omia tikutettuja koristeluharjoituksiani, jotka yleensä hengailevat kynsipöydälläni, ja sille on syynsä! Ne eivät ole siellä vain koristeina, vaan antamassa ideoita. Jos sinulla ei ole tapana harjoitella koristeluita tipeille, voit myös tulostaa kasan kuvakollaaseja mielestäsi onnistuneimmista ja inspiroivimmista lakkauksistasi, ja sijoittaa sen vaikka kynsipisteesi seinälle. Sitten, pahan hetken koittaessa apu on lähellä!
Siinä oli nyt muutama kikka, jotka saattavat pelastaa sinut pahalta kynsimasennukselta. Hyvä idea on myös tehdä kynsille vain jotain todella yksinkertaista, ja yrittää huomenna uudestaan. Toivottavasti näistä oli jotain apua!

Lopuksi tahtoisin vielä mainita, että Kuuhullun kynsiblogissa on meneillään arvonta. Arvontaan pääset klikkaamalla tästä.Inspiraationtäyteistä lauantaita kaikille,

~ Nena

Share on
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Chabsukka

  Olipas kiva postaus ja hienoja kuvia! 🙂 Tosi kivoja tommoset kynsikoristeet ihan vaikka sisustuksessakin? Esimerkiksi jossain meikkipöydällä. Ite oon suuuperhuono laittamaan omia kynsiä. Yleensä tyydyn vaan lakkaamaan yksivärisellä lakalla ja thats it. Ehkä pitäis vähän panostaa, kun monissa kynsiblogeissa niistä on saatu niin kovin kivan näkösiä!

  http://c-duracell.blogspot.fi/

  29.11.2014 at 13:03
 • Reply Katarooma

  Mahtava postaus!

  29.11.2014 at 15:20
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja harjoitus tekee mestarin näissäkin puuhissa, eli eikun vaan kynsilakkapullo käteen ja testailemaan 😉

  29.11.2014 at 20:38
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! :)<3

  29.11.2014 at 20:50
 • Reply Enail

  Kiva postaus ja hyviä ideoita kynsimasennuksen voittamiseksi 🙂 Itsellä on tosin inspiraation puutteen lisäksi kynnet huonossa kunnossa ja siksi lakkailu ei huvita. Nää on näitä luonnonkynsien iloja 😀 Täytyy vaan odotella, että kynnet alkaa taas saada vähän pituutta niin kyllä se lakkailukin alkaa maittaa.

  1.12.2014 at 19:15
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja joo, se on kyllä kanssa inhottavaa, kun kynnet on huonossa kunnossa niin ei niitä kyllä tahdo jaksaa laittaa :/ Tsemppiä kasvatusprojektiin! 🙂

  2.12.2014 at 14:58
 • Leave a Reply