Follow:

Yrityksen ja erehdyksen kautta voittoon

Jokin aika sitten huomasin Delush Polishin Facebook-ryhmässä että merkki on julkaisemassa oman leimauslaatta-sarjansa. Laattojen ensimmäiset kuvat houkuttelivat ja ihastellen kommentoinkin kauniita kuvioita. Vähän ajan päästä minuun otti yllättäen yhteyttä CesarsShopin Satu, joka kertoi että laatat ovat tulossa hänelle myyntiin. Hän sitten ehdotti josko haluaisin yhden niistä testiin ja pääsinkin valitsemaan laatoista mieluisimman itselleni, eli Enchantedin*. Leimauslaatan lisäksi Satu tarjosi minulle uutta piCture pOlishin Jelly Stamper* -pakkausta sekä kahta MoYou Londonin leimauslakkaa kokeiltavaksi. Lakoista valitsin Blue Whalen* ja Rock Nightin*.  Tuotteiden määrä kasvoi vielä tästäkin, sillä sain vielä yllätyksenä Messy Mansionin Decal Work Matin* ja kaksi RaPaint -akryylimaalia* sekä piCture pOlishin uudet One Stroke -siveltimet*. Oli siinä sitten kynsiharrastajalla ihmettelemistä uusien tuotteiden kanssa, voi pojat sentään!

Ensimmäisenä testiin pääsi Delush Polishin leimauslaatta, piCture pOlishin Jelly Stamper sekä MoYou Londonin leimauslakka sävyssä Blue Whale. 
piCture pOlishin Jelly Stamper on siis merkin oma versio tällä hetkellä markkinoita pyörittävistä läpinäkyvistä leimasimista. Sen erityinen ominaisuus on siis läpinäkyvä varsi ja leimasintyyny, joiden avulla kohdistaminen on helppoa kun voi vain tähdätä rauhassa leimasimen toisesta päästä katsellen. Jelly Stamper Kitissä tulee itse leimasimen ja siihen kuuluvan leimaustyynyn lisäksi merkin oma scraper, vaihtotyyny sekä leimasimen suojakorkki. Erityisesti viimeisin oli mielestäni hyvä keksintö, sillä tällaisen herkemmän puoleisen leimasimen pitää mielellään mahdollisimman hyvin turvassa. 

Aloitettuani testaamisen istuin kynsipöydän ääressä arviolta neljä tuntia pelkästään leimaten. Ensin paperille, sitten kynsille, sitten taas paperille. Testasin kaikki laatan kuviot ensin luottoleimasimellani, sitten vielä PP:n uudella Jelly Stamperilla. Kaikki kuviot sain nousemaan ja siirtymään paperille kauniisti, mutta kynsille kun koitin leimata Jelly Stamperilla alettiin päästä ongelmien äärelle. Välissä poistin lakat kynsiltä useaan kertaan ja aloitin alusta. Homma ei tuntunut onnistuvan mitenkään päin. Leimasimesta kyllä näki tähdätä, mutta ongelma olikin sen erilaisuus siihen verrattuna mihin olin tottunut eli pinkkiin XL-stamperiini. PP:n Jelly Stamper on tyynyltään paljon kuperampi ja myös jämäkämpi kuin tuo luottoleimasimeni, ja en meinannutkaan saada sillä kuvioita mitenkään nätisti omille, hyvin kaareville kynsilleni. Ylläolevat kynnet kuvasinkin monen tunnin leimaamisen jälkeen kun olin jo päättänyt heittää hanskat tiskiin.
Mutta epäonnistuminen jäi vaivaamaan. Yllä näette, että punaiselle kartongille sain lähes kaikki leimat siirrettyä täydellisinä Jelly Stamperia käyttäen. Mitään ongelmia ei ollut kuvioiden nostamisessa tai tasaiselle leimaamisessa, vaan ainut “vika” oli näissä kirotun kuperissa kynsissäni. (Tätä manatessani mieheni muuten tokaisi, että nehän on juuri kauniit tuollaisina kaarevina ♥). 
Jos kynsissä olisi ainoastaan tuo voimakas C-kaari, niin voisin vielä selvitä, mutta nehän kaartuu vielä pituussuunnassakin mikä tekee hommasta kaksi kertaa hankalampaa.

Pysähdyin sitten miettimään niitä, jotka leimaavat työkseen rakennekynsille. Ne vasta kaarevia onkin, joka suunnasta katsottuna. Pakkohan minunkin olisi onnistua, ei tämä nyt tähän voinut jäädä. Poistinkin sitten lakat taas, ja suunnittelin uuden lakkauksen. Tällä kertaa halusin testata Blue Whalen fuksianpunaista sisarta, Rock Nightiä ja etsinkin sille sopivat lakat kynsille valmiiksi. Etusormissa ja pikkurilleissä on kaksi kerrosta F.U.N Lacquerin Stormia, keskisormissa kolme kerrosta H&M:n kultaista Sparkle & Shine Babya ja peukaloihin lakkasin yhden kerroksen tuota MoYou Londonin Rock Nightiä. Siis yhden! Nämähän on ensimmäisiä leimauslakkoja joita voi myös käyttää tavallisena kynsilakkana, mutta kyllä tuo pigmenttisyys yllätti. Lakka oli myös erittäin helppoa sutia kynsille, koostumus oli juuri sopiva eikä esimerkiksi ollenkaan liian paksu.
Leimasin keskisormiin ja nimettömiin tuolta Delush Polishin laatalta tuollaista suloista kukkakuviota. Tällä kertaa olin päättänyt että onnistun. Olin jo monesti meinannut saada leimat kauniisti kynsille, ja tiesin melko tarkalleen mitä olin kokoajan tehnyt väärin. Piti olla todella nopea, ja painaa leimasinta kevyesti kynnelle samalla kun sen pyöräyttää sivulta sivulle. Aluksi en ollut uskaltanut painaa ollenkaan kun pelkäsin että leimasin vähintäänkin räjähtää käsiin, mutta hieman tällä kyllä kannattaa painaa jotta leiman saa katkeamattomana koko kynnelle. Ja sillä tavalla minä onnistuinkin! Leimoista tuli lähes tulkoon täydelliset!

Sen vielä sanoisin leimasimesta, että kuviot kannattaa laatalta nostaa hyvin nopealla pyöräytyksellä, eikä tällöin tulisi painaa leimasinta ollenkaan. Vasta kynnellä kevyt painaminen pyöräytyksen yhteydessä auttaa kuvion tarkkaan siirtymiseen. 
Kynsilleni muuten lisäsin vielä koristukseksi Ebaysta tilattuja niittejä, ja peukalon kuorrutin Essien kultaisella glittertopperilla, Rock at the Topilla. Lakkauksesta tuli mielestäni oikein kaunis, enkä voinut olla ihastelematta onnistuneita leimojani. Kyllä minullakin on toivoa tässä hommassa!
Kaikki postauksessa esitellyt leimaustuotteet löytyvät kätevästi CesarsShopin verkkokaupasta. Esimerkiksi Delush Polishin uudet leimauslaatat ovat nyt pienessä alessa, joten jos sellaisen haluat suosittelen nappaamaan omasi täältä ennen kuin tavara loppuu kesken.

Mitäs pidätte kynsistä? Onko teillä vielä mitään läpinäkyvää leimasinta?

*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu testattavaksi CesarsShopilta, mielipiteet tuotteista ovat omiani. En myöskään hyödy linkkien klikkailusta.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

21 Comments

 • Reply Diana A

  Hihi, miksi sie vieläkin paperille leimailet jos sen decal matin sait jo? 😀
  Btw. tuo kulta-puna yhdistelmä on aivan ihana! Pitää itsellä alkaa hommailemaan nuita moyoun leimalakkoja =)

  26.2.2016 at 11:01
 • Reply Anonyymi

  Vapaapäivän kunniaksi kaivan tuon leimasimen esiin ja jatkan harjoituksia 🙂 nyt kokeilen tuota sinun taktiikkaa nostaa kuva laatalta. Mulla on ongelma juuri se kuvan nouseminen, jos se onnistuu, loppu menee hyvin…
  -T-

  26.2.2016 at 12:49
 • Reply Krista A

  Tosi hyvin onnistui alemmat kynnet! 🙂 Picture Polishin leimasinpää ei muuten ole ihan räjähdysherkkä. Uskalsin eilen puristella stampperia molemmin päin, eikä käynyt kuinkaan.

  26.2.2016 at 13:17
 • Reply Krista A

  Miulla on Uber mat ja siihen ei laikki leimalakat tartu :/ Onko siulla Diana jotain vinkkejä?

  26.2.2016 at 13:22
 • Reply Enail

  Todella näyttävä ja kaunis lopputuloshan sieltä loppujen lopuksi tuli 🙂 Itse omistan Clear Jelly Stamperin, johon mulla on myös pehmeämpi leimasintyyny. Tykkään siitä kovasti ja se on riittävät pehmeä mulle 🙂

  26.2.2016 at 16:32
 • Reply Diana A

  Minulla on messy mansion ja siihen kyllä kaikki on tähän mennessä tarttuneet, mutta jos käytössä on tahmea leimasin niin silloin tahtovat mieluummin jäädä leimasimeen.

  26.2.2016 at 20:26
 • Reply Nanne

  Molemmat lakkaukset on nättejä ♡
  Saa nähdä miten mie onnistun leimaamaan PP:llä, miullahan mureni käsiin Clear Jelly Stamperi… Onneksi sain tuliaisina ystävältäni PP:n stamperin 🙂

  27.2.2016 at 06:51
 • Reply Paula

  Mulla on se alkuperäinen Clear Jelly stamper ja siitä se löllö versio. Haluaisin myös tämän Picture Polishin version, koska pääsin hipeltämään sitä Cesarissa ja se tuntui tosi hyvältä! Mun pitää vähän harjoitella vielä sen kuvan nostamista, koska en oikein saanut kuvoita nousemaan. Tässä tuli hyviä neuvoja!

  27.2.2016 at 07:56
 • Reply Tintti

  Leimailun kanssa joutuu kyllä joskus vääntämään ja testailemaan, ennenkuin saa uudet työkalut toimimaan halutulla tavalla. Onneksi sait PP:n leimasimen lopulta toimimaan ja lopputulos on tosi hieno! Mulla on super soft -versio clear jelly stamperista ja myös tää PP:n leimasin, kummatkin on hyviä mutta taidan tykätä tästä PP:stä hiukan enempi.

  27.2.2016 at 09:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Diana kehuista <3 Mä tykkään leimata kaikki kerran kartongille niin sitten ovat tallessa ja voi sitten myöhemmin tarkistaa miltä kuviot näyttää leimattuna kun miettii lakkaukseen sopivia leimoja 😀

  27.2.2016 at 12:12
 • Reply Nena Sofia

  Tsemppiä kokeiluihin! Kyllä se lopulta onnistuu kun tarpeeksi sinnikkäästi yrittää 🙂

  27.2.2016 at 12:14
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia 🙂 ♥ Ja joo, kyllähän sen sitten huomasi että sillä voi vähän painaakin, aluksi en vaan ihan tiennyt miten tuota uskaltaa käyttää kun näistä läpinäkyvistä leimasimista on varoiteltu niin paljon 😀

  27.2.2016 at 12:18
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Enail! 🙂 ♥ Hyvä että oot löytänyt itsellesi sen sopivan leimasimen 🙂 Mua houkuttaisi hirveästi ostaa vielä se BPS:n vastaava, kun sitä on yllättäen kehuttu tosi paljon 🙂

  27.2.2016 at 12:19
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Nanne! ♥ Joo, mä muistan sen sun tapauksen 🙁 Tosi ikävää 🙁 Toivottavasti on parempi onni tuon PP:n leimasimen kanssa!

  27.2.2016 at 12:20
 • Reply Nena Sofia

  Hyvä jos vinkeistä oli apua! 🙂 Kyllähän se voit tän PP:nkin ostaa, ja sitten vaikka myydä epäsopivat eteenpäin kun tiedät, että mikä on itsellesi se paras 🙂

  27.2.2016 at 12:21
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä, mutta sillainhan se menee monien muidenkin välineiden kanssa! Uudet akryylimaalit, siveltimet, jopa uudenlaiset vanulaput voi tuottaa tuskaa ennen kuin niitä “oppii käyttämään” 😀 Onneksi kärsivällisyys riitti, olisi meinaan harmittanut jos en olisi onnistunut tuon kanssa ollenkaan! :/

  27.2.2016 at 12:22
 • Reply eekku

  Kivoja tuotteita oot saanut testiin ja kauniita kynsiä

  27.2.2016 at 16:08
 • Reply Diana A

  Jaaa, sä ihan arkistoit ne! Toihan on mahtava idea! =)

  27.2.2016 at 17:18
 • Reply Sole/nailOxtail

  Tämä PP:n leimasin on ensimmäinen jonka suostuin edes ostamaan, tykkään siitä ja muista en tiedä enkä tän jälkeen edes välitä! 🙂 Nätit lakkaukset olet kuitenkin tehnyt vaikka taistelua riitti!

  28.2.2016 at 20:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Eekku! 🙂 Näissä tosiaan riittää hetkeksi testailtavaa!

  29.2.2016 at 19:55
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Sole! 🙂 Kiva, että sullakin on tää ja tykkäät! Niin tykkään minäkin, nyt kun osaan tätä käyttääkin 😀

  29.2.2016 at 19:56
 • Leave a Reply