Follow:

Roskiin meni! || Lokakuu

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä, blogin kautta saadut tuotteet merkitty (s)

 

Tänään puhutaan purkeista, nimittäin tyhjistä sellaisista. Lokakuussa kulutin loppuun yhteensä 11 kosmetiikkatuotetta, osa niistä oli varsinaisia helmiä, osa taas kaukana siitä.

 

Kuukauden pääpaino oli ehdottomasti kasvojen ihonhoidossa, vaikka listasta löytyykin yllättävän monta tuotetta myös käsille ja kynsille. Kuten tapana on, annoin jokaiselle purnukalle kirjallisen arvion, sekä asetin niille arvosanat asteikolla 1-5.

 

Kasvojen ihonhoito:

 

1. Lumene Lähde Bi-Phase Micellar Water (s): Kaksifaasinen misellivesi, jonka kerrotaan poistavan myös vedenkestävä meikki. Mielestäni tuote ei sitä kuitenkaan tehnyt, ainakaan ilman pitkää pyörittelyä. Vesiliukoisen meikin tämä kuitenkin poisti helposti. Misellivesi jätti iholle epämukavan niljakkaan tunteen, ainakin tuotteen lähestyessä loppuaan, kun öljyä oli pullossa selkeästi suuremmassa suhteessa kuin aluksi. 1/5

 

2. *COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask: Kosteuttava yönaamio, jonka pääraaka-aineena on antibakteerinen propolis. Pidin tuotteesta kovasti, sillä se tuntui rauhoittavan ihoani ja ehkäisevän näppylöiden nousua. Lisäksi voide kosteutti ihoa tehokkaasti. Pidin myös siitä, ettei se ollut monien yönaamioiden tavoin lainkaan tahmainen, vaan kuivui iholle huomaamattoman tuntuiseksi. 5/5

 

3. Korres Wild Rose Day Cream: Kivan oloinen päivävoide, jota testasin, kun olen tykännyt saman sarjan sy-voiteesta. Tässä oli mukavan kevyt koostumus, joka oli kuitenkin riittävän kosteuttava omalle iholleni myös näin talven kynnyksellä. Voisin ostaa joskus täysikokoisena testiin.

 

 

4. Maybeauty The Incredible Face Gel (s): Hellävarainen kasvojen kuorintageeli, joka myös kosteuttaa ihoa. Tykkään tästä todella paljon! Tarkemman arvion löydät tästä postauksesta. 4,5/5

 

5. *Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid & Olive: Nämä molemmat Mizonin kangasnaamiot lupaavat kosteutta iholle, ja sitähän niillä saa. Oma ihoni ainakin nautti näiden käytöstä ja tuntui hyvin kosteutetulta naamion poiston jälkeen. Mizonin naamiot on valmistettu melko ohuesta materiaalista, ja ne asettuvat kasvoille yllättävän hyvin. En edelleenkään pidä siitä kylmästä, märästä tunteesta kangasnaamioiden käytössä, mutta olen valmis puremaan hammasta ja sietämään sen. Miksi? Koska kangasnaamioilla saa elvytettyä ihoa todella nopeasti ja tarjottua sen kaipaamaa kosteutusta tehokkaasti. 4/5

 

Kädet ja kynnet:

 

1. NCLA Clean up your act (s): Ihan kiva kynsilakan siistimiskynä, joka menettää kuitenkin pisteitä kehnon pakkaussuunnittelun vuoksi. Korkki ei ole riittävän tiivis, joten tuote on päässyt kuivumaan ennen aikojaan. Minulla on kaapissa esimerkiksi Mavalan vastaava tuote, jossa on paljon tiiviimpi korkki, minkä vuoksi se kestää käytössä huomattavasti pidempään. 2/5

 

2. Kiara Sky Fast Dry Top Coat (s): Tämä Kiara Skyn pikakuivattaja oli minulla aiemmin kovassa käytössä, ja tykkäsin tämän monista ominaisuuksista. Tuote ei kutista lakkauksia tai levitä leimoja, ja kuivuu todella ripeästi. Lisäksi se on riittävän paksua tasoittamaan koristelujen pieniä epätasaisuuksia. Miinusta kuitenkin lakan nopeasta paksuuntumisesta, tämänkin pullon pohjalla on hillitön kasa jankkia, jota ei edes ohentajalla voi pelastaa. 3,5/5

 

3. Barnängen Lycka Nutritive Hand Cream: Ihan peruskiva käsivoide, joka kuivuu käsille kosteutta sitovaksi kalvoksi. Kaipaan kuitenkin voiteilta enemmän hoitavuutta, ja olenkin vähän öljyisempien käsirasvojen ystävä. Tämä on enemmän sellainen hyvän ihon ylläpitäjä kuin varsinainen kosteuttaja. 2,5/5

 

4. Xtra Kynsilakanpoistoaine: Hyvä kynsilakanpoistoaine, joka poistaa lakat tehokkaasti ilman, että se kuivattaisi kynsiä ja ihoa ihan korpuiksi. Hinta-laatusuhteesta iso plussa. 5/5

 

Hiukset:

 

1. BPcare Quick Mask (s): Tämä oli nyt toinen loppunut puteli tätä BPcaren matkakokoista pikamaskia, enkä voisi olla tyytyväisempi. Tuote jättää hiukset todella silkkisen tuntuisiksi, ja on erityisen näppärä nopean vaikutusaikansa vuoksi. Naamio on myös todella riittoisaa! 5/5

 

 

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Eira/ Inspiration: Beauty

  Uuu, tuo COSRX naamio alkoi kiinnostamaan kovasti! Olenkin kaipaillut jotain tehokkaasti kosteuttavaa yönaamiota, täytyy ehkä ottaa tuo testiin jossain vaiheessa. 🙂

  17.11.2019 at 13:59
  • Reply Nena Sofia

   Suosittelen lämpimästi – se on aivan ihana! 🙂

   19.11.2019 at 21:30
 • Reply Ansku-Glitteri addikti

  Pari tuttua tuotetta löytyi. Nuo Mizon naamiot on kyllä tosi hyviä ja riittävän kosteita. Myös Maybeautyn face gel on hyvä paitsi siitä jää iholle tosi outo tuntuma pesusta huolimatta.

  Barnängen käsirasvasta mulla on ollut testissä se caring voide ja se on ainakin riittävän kosteuttava ja jopa mun mies rakastaa sitä, koska se on ainoa voide joka pitää hänen atooppisen ja kuivan ihon riittävän kosteutettuna. harmi ettei sulla tuo rasva toiminut ihan toivotulla tavalla

  17.11.2019 at 19:33
  • Reply Nena Sofia

   Hei pitääpä kokeilla tuota Caring -voidetta Barnängenilta, se voisi olla mulle sopiva 🙂 Inhoan liian kevyitä käsivoiteita, tuntuu, että ne on yhtä tyhjän kanssa.

   Maybeautyn oudon tuntuman voi muuten välttää huuhtelemalla sen lämpimällä vedellä. Niin iho ei jää nihkeäksi, josta en itsekään pidä!

   19.11.2019 at 21:36
 • Reply Janita/Vadelmamurusia

  Mizonin kangasnaamiot kuuluvat myös mun suosikkeihin! Se kangasnaamioiden tuoma kylmä tunne ei tosin omakaan suosikkini näin talvella ole 😀 Ja tuo Lumenen misellivesi on mulla vakkarikäytössä nestemäisten huulipunien poistajana 🙂

  COSRX:n naamio kuulostaa tosi hyvältä! En ole itseasiassa tainnut koskaan kokeilla merkiltä mitään, vaikka heidän tuotteitaan aina kehutaan 😀

  17.11.2019 at 22:35
  • Reply Nena Sofia

   Tuo COSRX:n naamio oli ihan huippu, ja itse ainakin ajattelin testailla enemmänkin heidän tuotteitaan tämän kokemuksen jälkeen. Jotenkin ne on jääneet unholaan, kun kokoajan tulee markkinoille kaikkea uutta ja jännää 😀

   19.11.2019 at 21:37
 • Reply Charming Nails

  Kyllä, täälläkin tykätään Mizonin naamioista 🙂 ohuita ja mukavan tuntuisia, kosteuttavat ihoa tehokkaasti <3

  18.11.2019 at 06:08
  • Reply Nena Sofia

   Jep, juuri näin! 🙂

   19.11.2019 at 21:37
 • Reply JonnaH.

  Toi Lumenen öljysekoitteinen misellivesi oli suoraan sanottuna hirveä. 😀 Just se niljakas tunne, kasvot teki mieli välittömästi pestä. Lisäksi se vielä kirveli mun silmiä, kun mietin, että öljyn takia sillä saisi silmämeikin hyvin irti. :/

  18.11.2019 at 11:50
  • Reply Nena Sofia

   Ahh miten voinkaan samaistua! En ymmärrä, miten tuo misellivesi oli niin inhottava, kun yleensä Lumene onnistuu näissä perustuotteissa ihan hyvin. Ja siis onpa ikävää, että se vielä kirveli sun silmiä! 🙁 Mä en onneksi huomannut sitä ongelmaa.

   19.11.2019 at 21:39
 • Reply Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

  Oooh, tuo hunajayönaamio jäi nyt kiinnostamaan! Onko siinä millainen tuoksu? 🙂

  19.11.2019 at 11:15
  • Reply Nena Sofia

   Se tuoksu on todella mieto, sellainen “barely there” tyylinen. Ehkä etäisesti hunajainen, mutta kuitenkin raikas. Vaikea kuvailla 😀

   19.11.2019 at 21:40
 • Reply Elina / Kerroksia

  Mizonin sheetmaskeja löytyy täältäkin 😀 Hyvää peruskamaa! Minä en ole kokenut edes sitä viilennystä niin häiritsevänä, johtuisikohan se siitä, että laitan tuommoisen usein saunan jälkeen… Tai sitten olohuoneen leivinuunilla on vaikutusta asiaan 😀 Tuota Lumenen misellivettä en ole oikein ymmärtänyt. Minkä ihmeen takia siinä pitää olla se öljy? Heiltä kuitenkin löytyy jo erittäin hyvä kaksifaasinen sy-putsari… No, aina ei voi käsittää.

  22.11.2019 at 19:19
  • Reply Nena Sofia

   Ooh, saunan jälkeen tällainen olisikin ihana! Harmi, että meillä ei ole omaa saunaa, joten saunotaan todella harvakseltaan. Ja hei oon niin samaa mieltä tuosta Lumenen misellivedestä! Ei sitä öljyä ole pakko joka paikkaan änkeä 😀

   24.11.2019 at 19:00

  Leave a Reply