Follow:

Toukokuun meikkilookit

Heissan tyypit! Nyt on alkanut meikkailu taas innostamaan kovemmin kuin koskaan ja samalla olen kokeillut kaikenlaisia vähän epäperinteisempiä lookeja. Toukokuussa luovuus pääsi siis kukkimaan ja sen tulokset näette tässä. Tällä innolla ei tunnu olevan mitään rajaa, jos aikaa ei lasketa. Toivon mukaan saan riivittyä kesäkuusta vielä enemmän tunteja kasaan ja kokeiltua vieläkin villimpiä visioita!

sinipinkki meikki

1. Simppeliä sinipinkkiä

Kuukauden ensimmäinen meikki oli tyyliltään näyttävä, mutta toteutukseltaan yksinkertainen. Tässä meikissä pääpaino oli vahvasti silmissä: pakkasin ensin turkoosia silmäluomelle ja häivyttelin sen kissamaiseen muotoon. Luomivaossa käytin hieman tummempaa turkoosia, ja sisänurkkia korostin pinkillä. Silmämeikki kruunattiin näyttävillä kissarajauksilla ja irtoripsillä. Tämän tein Instagramin stoorissa, koko pätkä löytyy kohokohdistani.

pikameikki

2. Pikameikki viidellä (+1) tuotteella

Toukokuun toinen meikkilook syntyi myös stooreissa. Lookin ideana oli käyttää mahdollisimman pientä määrää eri tuotteita. Yhteensä koko meikki syntyikin viidellä tuotteella: Havu Cosmeticsin punaisella huulipunalla, Makethemaken tummanruskealla kulmakynällä, Maybellinen vedenkestävällä Sky High maskaralla, Physicians Formulan Butter Bronzerilla ja Uoman Say What?! meikkivoiteella. Lopuksi lisäsin vielä kuudennen tuotteen, sillä halusin viimeistellä kokonaisuuden highlighterilla. Ilman sitäkin olisi kyllä pärjätty, sillä moni tuotteista toimi useammassa tehtävässä!

sininen juhlameikki

3. Kesän juhlameikki sinisellä

Tämä kolmas look syntyi kaipuustani siniseen. Sinisen sävyjä onkin näkynyt meikeissäni tänä vuonna yllättävän paljon! Tässä kokeilin käyttää eri sävyjä ylä- ja alaluomella ja viimeistelin silmämeikin sipauksella glitteriä. Pohjameikistä tein erittäin kesäisen ja sudin kasvoille ronskisti aurinkopuuteria ja poskipunaa. Ainoa, mistä en meikissä välittänyt, oli nuo turhan vaaleat nudehuulet. Jostain syystä en pidä tällaisista itselläni, vaikka muiden kasvoille ne sopiikin!

graafinen eyeliner

4. Graafinen liner teatterityyliin

Neljännen meikin syntyä ei nähty stooreissa, sillä sutaisin sen hetken mielijohteesta kun kuvasin blogiin Maybellinen ripsarivertailua. Olen jo pitkään halunnut leikkiä graafisella rajauksella, minkä lisäksi yhdistin meikkiin överisti ylirajatut, oranssinpunaiset huulet ja erittäin tuuheat kulmakarvat. Pohjameikkiin toin ryhtiä kunnon varjostuksilla ja megamäärällä poskipunaa. Kokonaisuudesta tuli hauskan teatraalinen, minkä vuoksi kuvatkin vaativat vähän rekvisiittaa!

erikoinen meikki

5. Vallaton synttärimeikki

Toukokuun viimeisen meikin tein 25-vuotispäivänäni eli viime sunnuntaina. Luonnollisesti tämä tehtiin Instagramin stooreissa, joita yleensäkin kuvaan sunnuntaisin. Olin jo etukäteen päättänyt että tekisin synttäripäivänä erikoisimman meikin, mitä olen somessa koskaan julkaissut. Sitä varten halusin yhdistää meikkiin niin monta erikoista meikkitrendiä tai tyyliä kuin mahdollista! Kyselin etukäteen Instagramissa teidänkin ideoitanne ja niitähän te myös annoitte. Lopullisessa meikissä näkyykin 15 erilaista meikkitrendiä/tyyliä!

Tämä meikki oli älyttömän hauska toteuttaa – en muista, milloin olisin nauranut niin paljon meikatessa. Lopputuloksestakin tuli ikuistamisen arvoinen, vaikkei sen hullunkurisuutta voikaan kieltää! Mitä meikkitrendejä bongaatte kuvasta? 

erikoinen meikki

Tilasin muuten itselleni synttärilahjaksi muutaman törkeän upean luomiväripaletin, joiden saapumista odottelen tällä hetkellä varsin malttamattomana. Voin luvata, että ainakin värikkäitä silmämeikkejä tullaan näkemään myös jatkossa!

Mikä meikeistä kiinnitti huomiosi ensimmäisenä?

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa tai Blogit.fi:ssä ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply