Follow:

Roskiin meni! || Huhtikuu

*Mainoslinkit merkitty tähdellä. Blogin kautta saatujen tuotteiden perässä merkintä (s).

 

Tänään olisi aika pureutua huhtikuussa loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin! Roskiin meni! -postaussarjan avulla pääsen esittelemään kaikki käyttämäni kosmetiikkatuotteet blogissa – myös ne, joihin en ole aivan ihastunut. Tässä kuussa kävi kyllä niin hassusti, että loppui lähinnä sellaisia tuotteita, joista oikeasti pidän todella kovasti. Ja niitähän oli nyt yhteensä yhdeksän kappaletta. Tuttuun tapaan esittelen jokaisen tuotteen, ja jaan niistä samalla sekä sanallisen että numerollisen arvioni.

 

Kaikki edelliset Roskiin meni! -postaukset löytyvät täältä.

 

Kasvojen ihonhoito:

 

1. The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask: Erittäin tehokas, savipohjainen syväpuhdistava naamio, joka saa erityismaininnan nopeasta vaikutusajasta (5-10 minuuttia). Naamion sisältämät vihreän teen lehdet antavat tuotteelle kasvoja hellästi kuorivan ominaisuuden, josta ihoni nauttii. Ainoa, mikä naamiossa ärsyttää on noiden teelehtien hankala huuhdeltavuus. Pitää olla aika tarkkana, ettei lehdenpalasia jää hiusrajaan hengailemaan. Aluksi naamio myös “polttelee” hieman kasvoilla, minkä vuoksi en välttämättä suosittelisi tätä kovin herkälle iholle. Saatavilla TBS:n omasta verkkokaupasta*. 4/5

 

2. Clarins Detox Booster (s): Tuote, joka on saanut minut monta kertaa loksauttamaan leukani auki epäuskoisena! Detox Boosteria neuvotaan sekoittamaan 3-5 pisaraa kasvovoiteen joukkoon kuuriluontoisesti ihoa kirkastamaan. Mutta, vaikutus ei suinkaan rajoitu ihon kirkastamiseen. Tämä auttaa selkeästi tasapainottamaan ihon toimintaa, ja ehkäisemään epäpuhtauksien syntyä. Tartun boosteriin aina, kun kasvoilleni alkaa nousemaan näppyjä ja iho tuntuu olevan epätasapainossa. Muutaman päivän kuurilla saan ihoni joka kerta kuntoon, ja näpyt lähtevät yhtä nopeasti kuin ilmestyivätkin. Ihan ihmeaine, jota löytyykin kaapista jo uusi pullo odottamassa korkkaamistaan. Ja tämä pieni pullo kesti muuten käytössäni yli vuoden, mikä vähentää ainakin itselläni tunnontuskia boosterin korkeasta hinnasta. Tätä löytyy muun muassa Eleveniltä*. 5/5

3. Lumene Hellä Moisture Replenishing Skin Tonic: Ihan kelpo kasvovesi, joka jättää ihon miellyttävän kosteutetun tuntuiseksi. Imeytyy myös hyvin, eikä tuoksussa ole valittamista. Voisin ostaa uudestaankin, tämä on sellainen perushyvä tuote. 3,5/5

 

4. Lumene Lähde Aqua Serum: Tästä jäi vähän sama tunne, kuin Hellä -kasvovedestä. Miellyttävä seerumi, joka jättää ihon hyvin kosteutetuksi. Koostumus on myös mieluisa, tämä ei tunnu liian lirulta muttei myöskään jää kasvoille pyörimään. Tuoksu on raikas. Toisaalta tuote ei kuitenkaan aiheuttanut mitään suuria riemunkiljahduksia, vaan tuntuu aika arkiselta. 3,5/5

 

5. Phytocéane Moisturizing Fusion Cream (s): Tästä kasvovoiteesta kirjoitin tarkemmin tässä postauksessa. Tiivistettynä tykkäsin: voide sitoi kosteuden hyvin ihoon ja kasvot tuntuivat pehmeän hoidetuilta vielä pitkän päivänkin jälkeen. 4/5

Kynnet:

 

1. Essence Sparkle + Sand Top Coat “I feel gritty!”: Kynsilakka, jonka taidan olla ostanut ihan kynsiharrastuksen alkuvaiheilla! Tämä loihti mistä tahansa lakasta tekstuuripintaisen, muistan tykästyneeni efektiin kovasti. Ainoa miinus oli lakan hitaahko kuivuminen. Nyt kuitenkin meidän tiet eroavat, mokoma oli päässyt paksuuntumaan pahasti. 3,5/5

 

2. Lumene Gel Effect Nail Polish “Hopeahiekkaa”: Viimeinen varastopulloni Lumenen Hopeahiekkaa, joka on pitkään ollut suosikkini hopeista tekstuurilakoista. Nyt pitääkin etsiä tälle korvike, sillä sävyä ei tietääkseni ole valmistettu enää pitkään aikaan. 5/5

Muut:

 

1. Maybelline Lash Sensational Intense Black: Olen kirjoittanut blogissa useasti hankalista ripsistäni. Ne ovat piikkisuorat, alaspäin sojottavat ja kasvavat aivan ristiin keskenään. Sen lisäksi niissä ei kestä juuri mitkään ripsivärit, saati sitten taivutukset. Lash Sensational on ainoa ei-vedenkestävä-maskara, jonka kanssa taivutukset pysyvät edes jotenkuten. Lisäksi tämä kestää ripsilläni todella, todella hyvin. Vasta kun ripsiväri lähestyy loppuaan ja koostumus muuttuu kuivemmaksi, olen huomannut sen alkavan karisemaan ripsiltäni. Pidän myös kovasti siitä, miten ripsiväri erottelee ja pidentää ripsiäni. Plussaa helposta poistosta lämpimällä vedellä! Tämä on muuten nyt tarjouksessa Elevenillä* jos kiinnostuitte. 5/5

 

2. The Body Shop Coconut Exfoliating Cream Body Scrub: Tykkääkö joku oikeasti kuoria kroppaansa? Tai siis, ei kuorinta epämukavaa ole, mutta minusta tuntuu että olen aina “liian kiireinen” siihen hommaan. Tämä The Body Shopin kuorintavoide oli kuitenkin pitkästä aikaa sellainen, johon tuli tartuttua oikeasti säännöllisesti. Tykästyin voiteen hedelmäisen kookoksiseen tuoksuun ja kermaiseen koostumukseen, joka oli pakattu täyteen pieniä kuorivia kiteitä. Aivan ihana! Tämä on myynnissä TBS:n verkkokaupassa*. 5/5

 

 

 

Oliko tässä teille ennestään tuttuja tuotteita?

 

Seuraa blogiani BloglovinissaBlogit.fi:ssä ja Facebookissa

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Miia

  Mä tykkään vartalon kuorinnasta, mutta kuka jaksaa rasvata itsensä sen jälkeen? ??

  12.5.2019 at 09:31
  • Reply Nena Sofia

   Hahaa, tuttu tunne tuokin! mistäköhän johtuu, ettei mun loppuneissa kovin usein näy vartalorasvoja :’D

   13.5.2019 at 05:46
 • Reply Sissi

  Mä rakastan vartalokuorintoja:D Ja vieläpä sellaisia oikein rouheita ja kunnolla raastavia! Tykkään siitä tunteesta, että iho on jotenkin superpuhdas ja kaikki hoitotuotteet tuntuvat imeytyvän paremmin. Tää on kyllä varmasti pitkälti myös ihotyyppi-kysymys, kuiva- ja herkkäihoiset eivät ehkä saa niistä samanlaisia kiksejä.

  12.5.2019 at 09:43
  • Reply Nena Sofia

   Joo, no siis. Sanotaan näin, että mäkin tykkään juuri kuoritun ja rasvatun ihon tunteesta, en vaan jaksa sitä itse projektia 😀 kesällä toki tulee kuorittua vähön enemmän, kun koko ihon pinta-ala ei ole vaatekerrosten alle kätkettynä.

   13.5.2019 at 05:50
 • Reply Mimosa

  Mie kuorin vartalon joka suihkukerta, samalla hiuksissa vaikuttaa hoitoaine tai hiusnaamio 😀 Ensimmäistä kertaa koin tuon Sissin mainitseman tunteen Body Boomin kahvikuorinnan kanssa, sen jälkeen vartalovoide imeytyi kuin sieni! Ainoa mikä tökkii käytössä, on se kahvin tuoksu.

  TBSn kasvonaamiota olen yhden käyttänyt, kun tuli joulukalenterista pari joulua sitten, samainen tuli myös viime vuonna, joten se odottaa käyttöönottoa 😀 Lumenen seerumi on myös tuttu, valitettavasti aina, kun sitä käytin tuli näppyjä. Nyt kun se loppui, näpyt katosivat.

  12.5.2019 at 09:54
  • Reply Nena Sofia

   Apua miten ahkerasti kuorit! 😀 ei musta olis tommoseen.

   Onpa jännä, että tuo seerumi aiheuttaa sulle näppyjä. Mulle myös nousi näppyjä muutama vuosi sitten tosi monista Lumenen tuotteista, mutta nyt en ole kyllä pitkään aikaan huomannut sellaista vaikka käytän Lumenea aika paljon 🙂

   13.5.2019 at 05:53
 • Reply emzi

  Mä en oo varmaan ikinä oo kuorinut koko kehoani. Naaman kyllä oon. Varmaan pitäs skarppaa tässäkin.

  12.5.2019 at 10:39
  • Reply Nena Sofia

   No ohoh! Siis suosittelen kyllä testaamaan – iho tuntuu aika erilaiselta sen jälkeen, vaikka homma onkin vähän rasittavaa (omasta mielestäni, näköjään aika moni on ihan eri mieltä tästä) 😀

   13.5.2019 at 05:55
 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  Mulla oli joku näistä The Body shopin kasvonaamioista ja sekin tuntui suorastaan polttelevan! Vaikka ihoni ei ole herkimmästä päästä niin se naamio jäi vähälle käytölle 😀

  13.5.2019 at 14:10
  • Reply Nena Sofia

   Jännä! Olikohan se tämä sama vai joku toinen tästä sarjasta? Katsoin että ainakin tästä naamiosta oli tullut TBS:n nettikauppaan arvosteluja tuohon poltteluun liittyen.

   13.5.2019 at 18:33

  Leave a Reply