Follow:

Syyskuun kosmetiikkasuosikit

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

parhaat kosmetiikkatuotteet

Nyt, kun blogijutut rullaavat jo tavalliseen tapaan, on korkea aika palata suosikkien pariin! Kesän aikana ei montaa uutta suosikkituotetta löytynyt, kun pysyttelin vanhoissa tutuissa (mahdollisimman helpoissa) kauneusrutiineissa. Näin syksyn kynnyksellä iho alkaa kaipaamaan tehokkaampaa kosteutusta, mikä näkyykin heti käyttöön päätyvien tuotteiden kirjossa.

Extrakosteutuksen lisäksi olen korkannut uusia värikosmetiikkatuotteita, joka on näkynyt arjen runsaampana meikkaamisena. Siltä saralta suosikkeihin nousi yksi luomiväripaletti sekä kynsilakka, joka vakiintui käyttööni jo keskikesällä.

Colosé Nail Polish Red Love

1. Colosé Nail Polish Red Love

Aloitetaanpa tästä jo kesällä käyttöön vakiintuneesta suosikista! Totta puhuakseni en muista, milloin olisin lakannut kynsiäni säännöllisesti punaisella. Vähintään kynsiblogin aloittamisen jälkeen punainen on tuntunut hirveän tylsältä ja mielikuvituksettomalta. Toisaalta punaisissa kynsissä on jotain ihanan klassista, enkä voi kieltää, ettenkö olisi ihastellut muilla täydellisen punaisia kynsiä.

Mikä se täydellisen punainen sitten on? No sehän on ehdottomasti tämä Colosén *Red Love. Tämä on se sävy, joka sopii (oikeasti) kaikkiin vuodenaikoihin keskikesästä pikkujoulukauteen saakka. Pirteä, naisellinen, klassinen ja tyylikäs sävy innostaa tarttumaan huulipunaankin vähän useammin. Tämä lakka on koristanut kynsiäni niin usein kesän jälkeen, että pullo on kohta puolillaan! Eikä syy ole vain sävyssä: Red Love peittää täydellisesti kahdella kerroksella ja kestää kauniina pitkään. Laiskemman lakkaajan unelma, vai mitä?

Urban Decay Naked Wild West

2. Urban Decay Naked Wild West

Toinen värikosmetiikkasuosikkini on jo kertaalleen blogissa esitelty *Urban Decay Naked Wild West -luomiväripaletti. Tätä kaunokaista on lähes mahdoton kuvata, mutta nyt onnistuin saamaan vähän paremmin noiden shimmerien säihkettä esiin!

Tämä 12 upean sävyn pakkaus on tosissaan herättänyt meikki-inspiraationi, sillä nykyään herään mielelläni hetkeä aikaisemmin sutimaan arkimeikkiä. Vaikka osa mattasävyistä jättää hieman toivomisen varaa, on paletti silti laadullisestikin varsin miellyttävä. Tarkempi arvioni yksittäisistä napeista löytyy tästä postauksesta.

The Body Shop Hemp Hydrating & Protecting Shower Oil

3. The Body Shop Hemp Hydrating & Protecting Shower Oil

Seuraava suosikkini liittyy syksyn kuivattamaan, kutisevaan ihoon. Kuten ehkä tiedätte, käytän vartalovoiteita säännöllisen epäsäännöllisesti. Monesti aamupesun jälkeen on niin kiire, ettei kroppaa yksinkertaisesti ehdi rasvaamaan. Silloin apu löytyy suihkukopin puolelta – suihkuöljy ovat nimittäin varsinainen lahja paitsi kuivaihoisille, myös meille kiireisille.

Rutkasti antioksidantteja sisältävä hampunsiemenöljy hoitaa ihoa hellästi tässä The Body Shopin *suihkuöljyssä. Ohutkoostumuksinen, silkkinen öljy vaahtoutuu veden kanssa suihkugeelin tavoin ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Huuhtelun jälkeen vartalo tuntuu pehmoiselta (lähes rasvatulta) eikä kinttuja enää kutittele. Pahempana päivänä ihoa on hyvä helliä vielä tuhdilla vartalovoiteella, mutta vauhdikkaassa arjessa Hamppu-suihkuöljy toimii varsinaisena sankarina. Sarjan tuoksu jakaa mielipiteitä, mutta itse kuulun siihen kastiin joka pitää tällaisista metsäisistä aromeista. Jos olet samoilla linjoilla, suosittelen lämpimästi testaamaan tätä!

Lavera Hydro Sensation Serum

4. Lavera Hydro Sensation Serum

Myös kasvojeni iho on kaivannut lisäkosteutusta syystuulilla ja aamurutiiniin on ollut pakko napata joku seerumi. Tällä kertaa testiin päässyt *Laveran Hydro Sensation ihastutti ensikokeilusta lähtien! Ohut, maitomainen seerumi imeytyy ihoon nopeasti ja jättää sen täyteläisen kosteutetuksi. Seerumin käyttö hellitti nopeasti orastavaa pintakuivuutta poskillani ja otsallani, eikä ärsyttänyt jatkuvasti oikuttelevaa sekaihoani.

Ainesosalistalta löytyy muun muassa kosteuttavaa hyaluronihappoa, glyseriiniä, sodium PCA:ta, rauhoittavaa aloe veraa ja kosteutta sitovaa sahaleväuutetta, skvalaania ja sheavoita. Ei mikään ihme, että ihoni tykkää tästä! Miellyttävän merellisen tuoksuinen seerumi on kaiken lisäksi varsin kukkaroystävällinen – esimerkiksi *Jolielta tuote löytyy hintaan 18,20€.

Mavala Cuticle Cream

5. Mavala Cuticle Cream

Tällä kertaa viimeiseksi jäi ehkä syyskuun aktiivisimmassa käytössä ollut tuote. Vaikka läträän runsaasti monenmoisilla käsivoiteilla, kuivuu kynsinauhat silti herkästi kylmemmillä ilmoilla. Siksi niille piti hakea helpotusta tuhdista kynsinauhavoiteesta, eli Mavalan Cuticle Creamista. Tämä tuote on jo aikamoinen klassikko, mutta ei tosiaan suotta! Tahmea voide hoivaa korppumaiset kynsinauhat kertaheitolla pehmoisiksi ja säännöllinen käyttö pitää kynsinauhatikut tiessään. Huipputuote, joka ei maksa maltaita. Tällä hetkellä tämä onkin esimerkiksi *Elevenillä tarjouksessa alle 9€.

Löytyikö joukosta teidän suosikkeja?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Kosmetiikkakatri

  Ei ollut tässä yhtään tuttua suosikkia, mutta tuo TBS:n Hemp Shower oil kuullosti tosi mielenkiintoiselta ja laitoin sen mun TO-BUY listalle. Menee kyllä tovi että sen voi ostaa 🙂 Mutta on kiva kokeilla uutta, öljymäinen tuote saippuan sijaan onkin varmasti kiva kun saippua putsaa kaiken hyvän ja huonon pois iholta suihkussa.

  27.9.2021 at 08:47
  • Reply Nena Sofia

   Hei onpa kiva kuulla että se kuulosti sulle sopivalta tuotteelta! Voin kyllä lämpimästi suositella, etenkin jos hamppusarjan tuoksu on tuttu tai metsäiset tuoksut muuten miellyttää. Tämä on meinaan aivan ihana jos iho tuntuu yhtään kuivemmalta 🙂

   29.9.2021 at 20:46
 • Reply Charming Nails

  Tuttuja löytyy, Wild West on ihana ja samaten Mavalan kynsinauhavoide hyvä. Hydro Sensation seerumin käytin vastikään loppuun ja nyt ons arjan geelivoide käytössä 🙂

  27.9.2021 at 09:37
  • Reply Nena Sofia

   Ai vitsit, kävipä kiva sattuma! Meillä tuntuu olevan usein aika samantyylisiä suosikkeja 🙂 Ootko muuten tykännyt siitä geelivoiteesta? Se voisi olla tosi kiva omallakin iholla.

   29.9.2021 at 20:47
 • Reply JonnaH.

  Laveran seerumi on kyllä ihana! Taitaa olla yksi mun suosikkeja luonnonkosmen puolelta. 🙂

  28.9.2021 at 15:53
  • Reply Nena Sofia

   Onpa kiva kuulla että säkin tykkäät siitä! Se kyllä yllätti positiivisesti, tuoksukin on jotenkin hirmu ihastuttava 🙂

   29.9.2021 at 20:47

  Leave a Reply