Follow:

Kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2021

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

kosmetiikkajoulukalenterit 2021

Mikä olisikaan parempi tapa heittäytyä joulutunnelmaan, kuin oma, upea joulukalenteri? Aikuisten joulukalenterivalikoima kasvaa vuosi vuodelta ja voimakkainta se tuntuu olevan edelleen kosmetiikan saralla. Sain tänä vuonna PR-näytteenä Lookfantasticin kosmetiikkajoulukalenterin, mutta tilaa olisi vielä yhdelle kivalle kalenterille hyllyn nurkassa. Niinpä päädyin tutkimaan tämän vuoden valikoimaa, joka yllätti runsaudellaan!

Kurkataan tässä postauksessa tämän vuoden ehdottomasti kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit arvoineen, ostopaikkoineen ja suurinpiirteisine sisältökuvauksineen. En tee postauksessa yhtäkään turhaa spoileria, vaan kerron mikäli kalenterin myyntisivulta löytyy tarkempia tietoja sisällöstä.

Huom: Valitsin mainoskuvia, joissa näkyy mahdollisimman vähän tuotepaljastuksia. Joissain kalentereissa tuotteita näkyy silti reilusti, mutta niiden näkemiseltä ei voisi välttyä edes tilausvaiheessa.

meikkijoulukalenteri NYX

1. NYX Gimme Super Stars 24 Day Holiday Countdown

NYXin kalenteri valmistelee jouluun räiskyvästi! Pelkästään värikosmetiikkatuotteita sisältävä meikkikalenteri tarjoaa yllätyksiä 24 päivälle. Perinteiseen tapaan kalenteriin on poimittu useita sävyjä tietyistä hittituotteista, jotka sopivat moneen makuun. Värivalikoima vaikuttaa kiehtovalta näin kosmetiikkabloggaajan näkökulmasta, mutta sitä ei ole vedetty överiksi. Näille sävyille löytyy käyttöä kevyemmän arkimeikkaajankin pakista. Kaikki tuotteet on näkyvillä kalenterin myyntisivulla.

ARVO: Yli 120€ | HINTA: 78,90€ | MISTÄ: *Lyko

kosmetiikkajoulukalenteri Lumene

2. Lumene 24 Nordic Beauty Wonders

Lumene-fanien ikioma, 100% vegaaninen kauneuskalenteri on kääritty pohjoistuulta henkivään kuosiin. 24 luukkua sisältävästä kalenterista löytyy 17 ihonhoitotuotetta ja 7 meikkituotetta. Valtaosa tuotteista on matkakokoja, mutta mukaan mahtuu jokunen täysikokoinenkin yllätys. Joukossa on mielenkiintoisia tuttavuuksia uudemmista linjoista ja tietysti vanhoja hyviä klassikoita! Kaikki tuotteet on näkyvillä kalenterin myyntisivulla.

ARVO: Ei ilmoitettu. | HINTA: 89,90€ | MISTÄ: *Lyko tai Lumene.

kosmetiikkajoulukalenteri 2021 Glossybox

3. Glossybox Advent Calendar 2021

Glossyboxin joulukalenteri lumoaa ylellisellä, vaaleanpuna-kultaisella pakkauksellaan. Sen 24 luukkua kätkee sisäänsä yli 530€ arvosta kosmetiikkaa ja joukossa on tietysti sekä meikkejä että ihonhoitotuotteita. Mukaan on valittu tunnettuja tuotemerkkejä kuten Pixi, Babor ja Elemis. Kalenteri on saatavilla etuhintaan Glossybox -kauneusboksin tilaajille (99€). Se julkaistaan varsinaisesti vasta 1.11. mutta ennakkotilauksia otetaan jo vastaan. Osa tuotteista on paljastettu kalenterin myyntisivulla. 

ARVO: Yli 530€ | HINTA: 129€ | MISTÄ: *Glossybox

kosmetiikkajoulukalenterit The Body Shop

4. The Body Shop Kosmetiikkajoulukalenterit 2021

The Body Shop räjäyttää pankin neljällä ihoa hellivällä kosmetiikkakalenterilla. Merkki on koonnut joulukalenterinsa eri budjetteihin sopiviksi: edullisimman kalenterin saa 79€:lla, kun taas kalleimmasta, Exclusive -kalenterista saa pulittaa 460€. Kyseinen luksuslahja sisältääkin sitten 44 tuotetta, eli iloa riittää pitkäksi aikaa. Kaikkien kalentereiden arvo on lähes tuplat myyntihinnasta, joten rahoillekin on luvassa mukavasti vastinetta. Mikäli TBS:n tuoksumaailma houkuttelee ja ihosi kaipaa hemmottelua, kannattaa tutustua merkin *joulukalenterioppaaseen. Kaikki tuotteet on paljastettu kalentereiden myyntisivuilla.

ARVO: 117,90-708,90€ | HINTA: 79-460€ | MISTÄ: *The Body Shop

kosmetiikkajoulukalenteri Lookfantastic

5. Lookfantastic Advent Calendar 2021

Lookfantasticin kosmetiikkajoulukalenteri vaikuttaa tähän mennessä mainituista kaikkein houkuttelevimmalta, etenkin, jos mietitään hinta-laatusuhdetta. Yli 475€ arvoisen kalenterin voi kotiuttaa vaivaisella 95€:lla – tosin tämänkin saa 15€ edullisemmin kauneusboksitilauksen yhteydessä. 25 luukkuun on pakattu vaihtelevasti erilaisia kauneudenhoitotuotteita meikkauksen ja ihonhoidon saralta. Mukana on arvostettuja brändejä kuten ESPA, Shiseido ja Aveda. Joulukalenteri ennakkomyynti päättyi jo 1.10. joten kannattaa olla nopea jos tämän tahtoo! Osa tuotteista on paljastettu kalenterin myyntisivulla.

ARVO: Yli 475€ | HINTA: 95€ | MISTÄ: *Lookfantastic

Psst: Mikäli tämä kalenteri kiinnostaa, kurkkaa myös blogini arvonta täältä!

kosmetiikkajoulukalenteri K-beauty Bearel

6. TULOSSA: K-Beauty joulukalenteri Let Your Skin Bloom

Korealaista kosmetiikkaa jälleenmyyvä Bearel tuo tänä vuonna myyntiin Miin Cosmeticsin suunnitteleman, kutkuttelevan kalenteriuutuuden! Korealaiselle kosmetiikalle pyhitetty joulukalenteri sisältää 24 premium-tuotetta kasvoille ja vartalolle. Tarkkaa myyntipäivää ei ole paljastettu, mutta kalenteri koki suuren suosion jo ennakkotilausvaiheessa. Tämänhetkisen arvion mukaan varsinainen myynti aloitetaan marraskuun aikana.  *Täältä voi tilata sähköposti-ilmoituksen siitä, kun kalenterit tulevat myyntiin.

ARVO: 186€ | HINTA: 109,95€ | MISTÄ: *Bearel

kosmetiikkajoulukalenteri Whamisa

7. Whamisa Luonnonkosmetiikan joulukalenteri

Myös Whamisan joulukalenteri hemmottelee korealaisen kosmetiikan ystäviä. Fermentoiduista raaka-aineistaan tunnettu brändi tarjoaa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa korealaiseen tapaan. Merkin kattava kalenteri sisältää 26 matkakokoista tuotetta ihon ja hiusten hoitoon. Kalenteri on myynnissä nyt!

ARVO: Ei ilmoitettu | HINTA: 159€ | MISTÄ: *Hyvinvoinnin.fi

kosmetiikkajoulukalenterit Lyko

8. Lyko Kosmetiikkajoulukalenterit 2021

Lykon joulukalenterit olivat viime vuonna melkoinen somehitti, eikä niiden hehkutukselta ole vältytty tänäkään vuonna kalenterikeskusteluja selatessa. Kosmetiikan verkkokauppajätti tuo myyntiin tänä vuonna kolme kalenteria: yhden miehille ja kaksi naisille. Naisten kalentereista on kaksi eri hintaversiota, joista *edullisempi maksaa 79€ ja *tyyriimpi 249€. Sisällöillä on arvoa 440-980€ eli ihan pikkuisista pakkauksista ei ole kyse.

Edullisempi kalenteri sisältää kosmetiikkaa keskihintaisilta brändeiltä kuten Starskin, Pixi ja Màdara. Kalliimmasta versiosta löytyy muun muassa NARSin, Sisleyn ja Baborin tuotteita – eli hieman selektiivisempiä merkkejä. Molemmat kalenterit sisältävät monen tyyppisiä kosmetiikkatuotteita ja osa niistä on paljastettu jo myyntisivuilla. Kalenterien myynti alkoi lokakuun alussa.

ARVO: 340-980€ | HINTA: 59-249€ | MISTÄ: *Lyko

kosmetiikkajoulukalenteri Cult Beauty

9. TULOSSA: Cult Beauty Advent Calendar 2021

Cult Beautyn pakkaus loksauttaa leuat auki väkisin! Lieneekö tässä kaikkien kosmetiikkajoulukalentereiden äiti? Yli 1100€ arvoinen paketti sisältää järjettömät 38 kauneustuotetta, joten testailtavaa riittää innokkaallekin kosmetiikkaharrastajalle. Mukana on reilu kattaus tunnettuja ja vähän tuoreempia brändituttavuuksia. Tuotekategorioissa on muistettu niin meikkaus, ihonhoito kuin hiuksetkin. Tästä kalenterista sain vinkin yhdeltä lukijaltani ja onneksi niin! Vähän liiankin houkutteleva kalenteri näyttäisi aika huikealta tuossa omallakin hyllyllä. Kalenteri ei ole vielä tilattavissa, mutta kaltaiseni intoilijat voivat liittyä jo odotuslistalle. Koko sisältö on paljastettu myyntisivulla. 

ARVO: Yli 1140€ | HINTA: Noin 250€  | MISTÄ: Cult Beauty

10. UUSI: Kicks Beauty Advent Calendar Skincare & Makeup

Haluatko vain meikkeihin tai ihonhoitotuotteisiin keskittyvän kalenterin? Siinä tapauksessa katse kannattaa suunnata Kicksille. Ketju on tänä vuonna lanseerannut kaksi noin 150€ hintaista kosmetiikkajoulukalenteria, joista toinen sisältää vain ihonhoitotuotteita ja toinen meikkejä. Molemmista kalentereista löytyy 24 luukkua ja niiden arvo lähentelee neljää sataa euroa. *Ihonhoitokalenterista tulet löytämään tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Clarins, Glamglow, Estée Lauder ja MON SUN. *Meikkikalenterissa taas nähdään muun muassa Urban Decayn, bareMineralsin, Flaerin ja BeautyActin tuotteita. Kalenterien sisällöt löytyvät tuotesivun “ainesosat” -välilehdeltä”. 

ARVO: Yli 354,90-385,10€ | HINTA: 149,90€  | MISTÄ: *Kicks.fi 

11. TULOSSA PIAN: Skincity The Skincare Calendar 2021

*Skincityn joulukalenteri myytiin viime vuonna hetkessä loppuun, enkä yhtään epäile etteikö sama tapahtuisi tänäkin vuonna. Upea, 558€ arvoinen ihonhoitokalenteri on pakattu kestävään laatikkoon, jonka hurmaavan designin on suunnitellut lontoolainen taiteilija Veronica Ballart Lilja. Pakkaus on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä, joten voit täyttää sen joulun jälkeen vaikka koruillasi! Kauniin paketin lisäksi Skincityn kalenteri valloittaa tietysti myös jännittävällä sisällöllään. Näiden luukkujen taakse on kätketty laadukkaita ihonhoitotuotteita tunnetuilta ammattikosmetiikkamerkeiltä. Mukana on muun muassa Dr. Barbara Sturm, Hourglass, Paula’s Choice ja Skincityn oma, ihoa hoitava värikosmetiikkamerkki MAKETHEMAKE. Joulukalenterin myynti alkaa *täällä 06.10.2021 kello 11.00.

ARVO: 558€ | HINTA: 159€  | MISTÄ: *Skincity

12. TULOSSA PIAN: Stockmann-joulukalenteri 2021

Tänä vuonna myös Stockmann -tavarataloketju on kantamassa kortensa kekoon ja lanseeraamassa oman *kosmetiikkajoulukalenterin. Hulppeaan, 388€ arvoiseen kalenteriin on pakattu 24 ihanaa yllätystä Stockmannin suosituimmilta tuotemerkeiltä. Tämä kalenteri ei ole vielä myynnissä, mutta tulet löytämään sen *tältä sivulta pian! Uskon, että kalenteri lanseerataan aika nopeasti Hullujen Päivien päätyttyä. Koska tämä on yksi edullisimmista selektiivistä kosmetiikkaa sisältävistä joulukalentereista, se ei varmasti seiso hyllyssä kauaa. Kannattaa siis pysyä tarkkana!

ARVO: 388€ | HINTA: 109€  | MISTÄ: *Stockmann

MAC kosmetiikkajoulukalenteri 2021

13. UUSI: MAC Advent Calendar Advent Calender 24 Gift Box

Värikosmetiikkamerkki MAC on tuonut jälleen oman, upean *kalenterinsa myyntiin! Pelkistä meikkituotteista koostuva kalenteri on mahtava valinta MACin meikkien ystäville, tai meille, jotka haluavat tutustua tuotemerkkiin paremmin. 24 luukkuinen kalenteri sisältää matka- ja täysikokoisia tuotteita joista osa on klassikoita ja osa vähän uudempia lanseerauksia. Sävyt vaikuttavat myös monikäyttöisiltä sekä moneen makuun sopivilta. Tämä taitaa olla edullisin tapa tehdä tuttavuutta MACin meikkeihin jos ne ovat jääneet vähemmälle huomiolle! Koko sisältö on paljastettu kalenterin myyntisivulla.

ARVO: 370€ | HINTA: 154,50€  | MISTÄ: *Kicks

14. UUSI: BLUESKY Geelilakka Joulukalenteri 2021

Tänä vuonna en ole innostunut tavallisista kynsilakkakalentereista, sillä en vain tarvitse 24 kappaletta mahdollisimman moneen makuun sopivaa, tavallista kynsilakkaa. Mutta Geelilakka Joulukalenteri on jotain uutta ja ihmeellistä, joka herätti innostukseni nopeasti! Olisipa ihana kokeilla Blueskyn kehuttuja geelilakkoja ja päästä tekemään pitkäkestoisia kynsikoristeluja täällä kotona. Jos itsekin haaveilet pitkäkestoisista manikyyreistä, suosittelen valitsemaan tämän hulppean paketin tänä jouluna! Cesarsshopin suunnittelema kalenteri sisältää kaiken, mitä tarvitset kynsien geelilakkaukseen. Tämä on tulossa myyntiin Sokos-tavarataloihin, mutta oman kalenterin voi varmistaa jo nyt ennakkotilauksella suoraan maahantuojan verkkokaupassa. Koko sisältö on paljastettu kalenterin myyntisivulla.

Paketin tarkkaa arvoa ei ole paljastettu, eikä kaikkia sen sisältämiä tuotteita ole suoraan myynnissä verkkokaupassa. Hintaa on siis vaikea arvioida, mutta laskeskelin, että vastaava tuotesetti maksaisi yksittäin ostettuna ainakin 200€. Tämä on kuitenkin vain oma arvioni.

ARVO: Ei ilmoitettu. Arviolta 200€  | HINTA: 98€  | MISTÄ: Cesarsshop

Muut tulevat kosmetiikkajoulukalenterit

No niin! Siinä oli nyt tähän asti julkaistuista kosmetiikkajoulukalentereista ne kaikkein kutkuttelevimmat. Muitakin ihanuuksia saattaa olla luvassa, joten päivitän listaa uusien julkaisujen ilmestyessä!

Kertokaa tekin ihmeessä, mikäli keksitte listaan jotakin lisättävää. Vaikka näidenkin kanssa meinaa valinnan vaikeus iskeä!

Mikä listan joulukalentereista kiinnostaa sinua eniten?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Kosmetiikkakatri

  Haluaisin tuon Lykon edullisemman tai ehkäpä tuon TBS:n toisiksi edullisimman mutta nyt kun luinkin tästä että Bearelilta saa myös kalentereita niin.. Kaikki ajatukset on auki 😀

  16.9.2021 at 10:48
  • Reply Nena Sofia

   Nuo on molemmat erittäin kiinnostavat vaihtoehdot! Lykoa lähinnä itsekin pyörittelen, tosin olisihan tuo Cult Beautykin aikamoinen 😀 Bearelin K-beauty -setti kiinnostaa myös, mutta odotan vielä lisätietoja 🙂

   16.9.2021 at 19:42
 • Reply Vandaalia

  Mä oon mun muistiinpanoihin merkinnyt tälle vuodelle tsekattavaksi Lookfantasticin, Lykon edullisemman kalenterin ja Skincityn kalenterin (en tiedä tuleeko tänä vuonna, luulisin). Saa nähdä tuleeko näistä joku hankittua vai jahkaanko liian kauan ja jään vielä tyhjin käsin :’D Kun mulla on vielä viimevuotistenkin kalentereiden (Kiehls ja ale-Nivea) tuotteita jonkin verran testaamatta plus kaikki muu ostettu kosme, niiiiin vähä mietin tarvinko mä nyt kalenteria ja/tai alkaako tiettyjen kategorioiden kasvavat purkkipinot ahdistamaan. Ehkä se päätös tässä syksyn mittaan muodostuu 😀

  16.9.2021 at 18:13
  • Reply Nena Sofia

   Ooh, pitääpä tarkkailla Skincityä jos heille tulisi tänäkin vuonna kalenteri. Siellä voisi olla vaikka mitä mielenkiintoista 🙂

   Mulla ei ollut viime vuonna yhtään kalenteria, hyvin pärjäsin ilmankin. Mutta nyt kun olen saanut varastoja tyhjenneltyä, olisi kiva hemmotella itseä joulun alla oikein urakalla 😀 Mutta tunnen hyvin tuskasi, jos kaapit kovin pursuaa, kalenterittomuus on oikein hyvä ratkaisu! 🙂

   16.9.2021 at 19:45
   • Reply Vandaalia

    Kävinkin tuon kommentin jälkeen katsomassa Skincityn sivuja, niin olikohan joku 20pv kalenterin julkaisuun eli tulossa on 🙂
    Mä olin myös toissa vuonna ilman enkä kokenut osattomuuden tuskaa, mutta kyllähän se taas viime vuonna piristi työpäiviä kun joka päivä oli ”pakettipäivä” 😀

    16.9.2021 at 20:51
    • Reply Nena Sofia

     Oijoi, nyt pitää kurkata joko on tullut! Kiitos vinkistä 😀 ja hei todellakin vaihtelu virkistää <3

     20.9.2021 at 21:17
 • Reply Minna

  Lykon joulukalenteri kiinnostaisi kyllä, koska monet ovat kehuneet Lykon joulukalentereita. Myös Lumenen joulukalenteri kiinnostaa kovasti, sillä uudet Lumenen tuotteet on jotenkin vieraita itselle, joten tätä kautta pääsisi varmasti hyvin tutustumaan tuotteisiin. ?

  18.9.2021 at 05:27
  • Reply Nena Sofia

   Joo, samoista syistä koin molemmat kiinnostaviksi! Nyt tuo Lyko tuntuu kyllä vievän voiton, toivottavasti äkkään vaan tilata sen heti kun tulee etteivät lopu 😀

   20.9.2021 at 21:18

  Leave a Reply