Follow:

Sinapinkeltainen puolikuumanikyyri

Vuosien ajan lakkakokoelmassani oli aikamoinen vajavaisuus. Häpeäpilkku suorastaan. Jokin sellainen lakka puuttui minulta, minkä moni voisi kokea peruskaluston kulmakiveksi. Sinapinkeltainen cremelakka. Sellaista ei minulta löytynyt, enkä oikeastaan sitä kovasti kaivannutkaan. Paitsi ehkä kerran vuodessa, syksyisin, kun Color Clubin Je Ne Sais Quoi vilahteli blogeissa.

 

Nyt viimeisen vuoden aikana rakkauteni keltaisen eri sävyihin on syventynyt, ja olen huomannut haaveilevani jopa sinapinkeltaisesta mokkatakista. Kaappiini on myös eksyneet sinapinkeltaiset nilkkurit, ja onpa keltainen vilahdellut arkimeikissänikin. Niinpä olikin korkea aika korjata tämä vääryys, jota olin lakkakaapilleni aiheuttanut. Tilaukseen lähti mikäs muukaan, kuin Color Clubin Je Ne Sais Quoi.

 

Tilaamisen jälkeen muhittelin kaunotarta lakkauspöydälläni aivan liian pitkän ajan. En oikein keksinyt oikeanlaisia koristeluja sen pariksi. Samalla myös tuntui siltä, että se pitäisi lakata kynsille jonain oikein erityisenä päivänä.

 

Eilen illalla lakkauksia uusiessani olin oikein erityisen iloisella mielellä, ja siksi tuntuikin luontevalta tarttua tähän pirtsakkaan lakkapulloon. Koristeluiksi päätyi puolikuut ja pitsireunukset, kaikki totta kai vapaalla kädellä maalattuna. Toki vinyylit olisi olleet mahtavat apuvälineet, vaan arvatkaapa ajattelinko asiaa vasta sitten, kun keltaiset oli jo kynsillä. Märkinä, kuinkas muutenkaan. Saatoin jo haistaa katastrofin ajatellessani, millä ihmeen konstilla kaivelisin vinyylit koristelaatikostani – niinpä tartuin sen sijaan pöydällä lojuneeseen siveltimeen. Lähempää tarkastelua kynnet eivät siis tällä kertaa kestä, vaikka kaukaa ovatkin kelvolliset.

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky*
Sinapinkeltainen cremelakka: Color Club – Je Ne Sais Quoi
Oranssi lakka: piCture pOlish – foxy*
Päällyslakka: Kiara Sky*
+ Mont Marté valkoinen akryylimaali 
*Tähdellä merkityt tuotteet saatu

 

Mutta se niistä kynsistä sitten! Arvatkaapa, miksi olin niin innoissani ja iloisilla mielin eilen illalla? No minäpä varasin ajan ekokampaajalle! Pitkän pohdinnan jälkeen päätin siis tosiaan luopua markettiväreistä, ja siirtyä täysin luonnolliseen vaihtoehtoon. Koska aihe on itselleni uusi, päätin antaa pehkoni ammattilaisen osaaviin käsiin. Edessä olisi siis pieni muodonmuutos, jännittävää!

 

Löytyykö sinulta sinapinkeltaista cremelakkaa?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

20 Comments

 • Reply Linda

  Oi miten kiva väri! Ihanan erilainen 🙂 Mä olin itse asiassa just viime viikolla kosmetologilla, joka kertoi olevansa myös ekokampaaja ja aihe alkoi kiinnostaa. Sen enempää en kuitenkaan oo vielä tohon perehtynyt, mutta siis toivottavasti kirjoittelet kokemuksestasi tänne blogiinkin! Mua ainakin kiinnostaa ihan hurjasti toi 🙂

  20.2.2018 at 09:38
  • Reply Nena Sofia

   Joo, ehdottomasti kirjoitan! 🙂 Aika oli tosiaan jo tänä aamuna, nyt vain odotellaan vielä sävyn syvenemistä että näkee lopullisen lopputuloksen. Sen jälkeen postaan kyllä käynnistä täälläkin, aihe innostaa nimittäin itseä kovasti ja on kiva päästä jakamaan omia kokemuksia siitä! 🙂

   20.2.2018 at 23:23
 • Reply Hanna

  Ei löydy sinapin keltaista mutta olen etsinyt eli kiitos tästä lakkavinkistä. Odottelen innolla postausta ekokampaajasta 😉

  20.2.2018 at 13:42
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla! Postaus tulee ulos varmaan loppuviikosta, nyt odotellaan vielä sävyn syvenemistä lopulliseen muotoonsa 🙂

   20.2.2018 at 23:24
 • Reply Belegwen

  Tällaiset vähän harvinaisemmat sävyt on kyllä mun mieleen, voisin ihan hyvin pitää tuota lakkaa myös omilla kynsillä. 🙂

  20.2.2018 at 16:26
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla! Mä myös fanitan kovasti tällaisia eriskummallisempia tapauksia 🙂

   20.2.2018 at 23:24
 • Reply Katri / Finnlandsnorsk

  Wau, todella hyvän näköinen lakkaus 🙂 Näyttää tosi täyteläiseltä keltaiselta toi 😀

  20.2.2018 at 18:47
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Katri! <3 Kiva, että tykkäät 🙂

   20.2.2018 at 23:24
 • Reply Marppa

  Ääh, en ymmärrä miksen voi tykätä tällaisista sävyistä, kun kaikki muutkin tuntuu niistä innostuvan. Lakkaus sinällään on nätti, mutta sinappi tökkii.. :/

  Ekokampaaja kiinnostaa muakin. Olis kiva kuulla kokemuksia.

  20.2.2018 at 21:06
  • Reply Nena Sofia

   Hah, no mutta, kuten monesti aiemminkin olen todennut niin kaikki ei tosiaan ole kaikkia varten 🙂 Mä olen nykyään aika sekasyöjä lakkasävyjen suhteen, mutta koristeluissa sen sijaan on monia juttuja, joissa nirsoilen pahasti 😀

   Ekokampaajasta ajattelin tehdä oman postauksensa, luultavasti jo loppuviikosta 🙂 Nyt voin jo kertoa, että oli ihana kokemus!

   20.2.2018 at 23:26
 • Reply Nanne

  Miusta nämä on aika vinkeät lakkaukset, tykkään 🙂

  21.2.2018 at 09:18
  • Reply Nena Sofia

   Kovasti kiitoksia! 🙂

   24.2.2018 at 18:24
 • Reply Mirva/My Rockin Nails

  On kyllä kutkutteleva väri, tykkään kovasti. Kaikessa se ei toimi mutta just oikeanlaisessa yhdistelmässä toimii. ?

  22.2.2018 at 12:18
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia! Tuosta oon ihan samaa mieltä, tämän sävyn kanssa pitää jo vähän miettiä että mihin yhdistää 🙂

   24.2.2018 at 18:25
 • Reply Mimosa

  Miulla taitaa olla tasan yksi sinapinvärinen lakka ja sekin meni myyntikasaan 😀

  Mie en ole värjännyt hiuksia reiluun vuoteen, enkä tosin ole käynyt kampaajallakaan aikoihin :’D Kasvattelen omaa väriä takaisin, joka varmaan olisi kokonaan jo päässä, jos joku laiskimus jaksaisi leikkauttaa hiuksensa.

  24.2.2018 at 03:49
  • Reply Nena Sofia

   Hahah eikä! 😀 No, kaikki sävyt ei tosiaan voi olla kaikkien mieleen.

   Oi, oman värin kasvattamista itsekin vähän harkitsin, mutta eipä taida kärsivällisyys siihen riittää. Muutenkin tämä punainen tuntuu sopivan itselle sen verran kivasti, etten vielä viitsi siitä luopua 🙂

   24.2.2018 at 18:26
 • Reply Tuikku

  Minulla ei ole sinapinkeltaista lakkaa, enkä ole kokenut tarvitsevanikaan sellaista. Siis kuvittele, MINULLA ei ole jotain keltaisen sävyä 😀 Mutta nyt koen pakottavaa tarvetta tilata juuri tämä kaunokainen, saahan tätä Cesarsilta, saahan! Millä siveltimella teit nuo pitsit?

  1.3.2018 at 18:15
  • Reply Nena Sofia

   No nyt kyllä yllätyin! 😀 Tätä saa kyllä Cesarsilta, sieltä omanikin tilasin 🙂 Pitseihin käytin todennäköisesti Fantasy Nailsin Detail 3/0 -sivellintä, mutta ihan varma en ole kun mulla on nyt kolme vakkaria, joihin tartun sattumanvaraisesti 😀

   1.3.2018 at 22:00
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Mä en tykkää sinapinkeltaisesta eli mulla ei ole sellasta lakkaakaan. Mut nää sun kynnet on ihan älyttömän hienot ja ehkä pikkusen heräs kiinnostus sinapinkeltasta kohtaan 😀

  8.4.2018 at 16:37
  • Reply Nena Sofia

   Hassua, mä taas tykkään siitä kovastikin 😀 Tosin muistaakseni näin ei aina ole ollut, vaan olen vuosi vuodelta tykästynyt siihen enemmän 🙂 Kiitos kehuista, ehkä skäkin tälle sävylle vielä lämpenet 😀 <3

   11.4.2018 at 19:25

  Leave a Reply