Follow:

Glitterviikko: Vinoraidat

// Glitterviikko (11.-17.01.2015) on teemaviikko, jonka aikana esittelen seitsemän erilaista ideaa glitterlakkojen käyttämiseen.
Glitterviikko jatkuu jälleen, ja teemana olisi tällä kertaa erilaiset glitterlakalla tehdyt kuviot. Tämän päivän lakka on nimeltänsä Glam Chic, joka onkin yksi kokoelman kiinnostavimmista yksilöistä. Lakassa on tuttuun tapaan paljon kimallusta ja kirkas pohja, mutta erityisen siitä tekee runsas kultainen shimmeri. Itseasiassa kyse ei ole edes shimmeristä, vaan lakka on pakattu täyteen hentoa kultaista flakie-silppua. Tämän silpun seassa uiskentelee kultaisia ja metallisen oransseja hexagon-glittereitä useammassa koossa, ja kokonaisuus on sanalla sanoen täyteläinen. Hyvin omaperäinen glitterlakka, jolle sydämeni suli täysin. Tikulla jälleen yksi helppo kerros Glam Chiciä valkoisen päällä sekä kerros pikakuivattajaa pintaa tasoittamassa.

Glitterlakkoja voi käyttää monenlaisissa koristeluissa aivan kuten cremejä, holoja tai metallilakkojakin. Jonkun verran rajoituksia glitterlakkojen käyttöön asettaa niiden hippujen koko, eikä kaikkia glitterlakkoja voi suinkaan käyttää esimerkiksi vesimarmoroinnissa tai sabluunoilla toteutetuissa kuvioissa.
Yksinkertaisempiin koristeluihin sen sijaan glitterlakat ovat oikein mainioita. Vaikka sabluunat voivat käydä turhan hankaloiksi kimallelakkojen kanssa, voi teipeillä ja riittävän suurikuvioisilla vinyyleillä silti tehdä taikoja yhdessä glitterin kanssa. Riittää vain, että asetat vinyylin/teipit haluamillesi kohdille kuivuneen pohjalakan päälle, ja töpöttelet alueelle glitterlakkaa veteen kastetulla vanupuikolla.
Omille kynsilleni toteutin tällä kertaa kaksi paksua vinoraitaa tavallisen teipin ja glitterlakan avulla. Kynsien pohjavärinä on kaksi kerrosta LilyPadLacquerin I’m Feeling Peachy:a ja raitojen lisäksi kynsiä koristelin töpöttelemällä etusormen täyteen muillakin kynsillä käytettyä Glam Chiciä samaan tapaan kuin eilisissä kynsissä, ja lisäämällä muutamat kolmioniitit peukaloihin ja pikkurilleihin. Lakkauksen viimeistelin Seche Vite -pikakuivattajalla.

Mitäs sanotte, tyylikkäät vai tylsät? Itse tykästyin tähän lakkaukseen yllättävän paljon!


*** Mavalan lakka saatu maahantuojalta testattavaksi
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Emmi

  Nää on ehdottomasti tyylikkäät! 🙂

  13.1.2016 at 07:26
 • Reply Nanne

  Mie sanon ehottomasti tyylikkäät! Jatkoon! ^.^

  13.1.2016 at 13:29
 • Reply Mari

  Hienot kynnet. 🙂

  13.1.2016 at 17:17
 • Reply Sole/nailOxtail

  Ihana kiltsu-pommitus!

  13.1.2016 at 18:52
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Kyllä nää on tyylikkäät!:)

  13.1.2016 at 21:00
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Emmi! 🙂

  14.1.2016 at 22:22
 • Reply Nena Sofia

  Hih, loistavaa! Kiitos 😀 ♥

  14.1.2016 at 22:25
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos 🙂

  14.1.2016 at 22:28
 • Reply Nena Sofia

  Hih kiitos ! 😀 ♥

  14.1.2016 at 22:31
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 ♥

  14.1.2016 at 22:33
 • Reply Nanikaroliina

  glitterii glitterii glitterii <3

  15.1.2016 at 06:27
 • Reply Enail

  Vau! Mun mielestä tosi näyttävät. Pitääkin pistää korvan taakse, voisi itsekin väkästellä tämän tyyppisen lakkauksen 🙂 Tästä teemaviikosta saa paljon hyviä ideoita 🙂

  16.1.2016 at 09:39
 • Reply Nena Sofia

  Hih niinpä! <3

  17.1.2016 at 19:25
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Enail! ♥ Ihan loistavaa että oot saanut itselle ideoita tästä viikosta, tosi kiva kuulla 🙂

  17.1.2016 at 19:27
 • Leave a Reply