Follow:

Syystalven suosikkeja

 

Luen mielelläni muiden blogeista erilaisista suosikkituotteista kertovia postauksia, ja nyt, kun huomasin että minulle on syksyn aikana vakiintunut muutama lemppari päivittäiseen käyttöön, päätin kasata niistä teillekin pienen yhteenvedon.

 

Koska nämä ovat sellaisia tuotteita, jotka sopivat hyvin lähestyvään talveenkin, nimesin postauksen vastasataneiden ensilumien vuoksi syystalven suosikeiksi. Kertokaapa kommenteissa, millaisia suosikkeja teille on lähiaikoina vakiintunut  ja oliko tässä tuttuja tuotteita! ♥

 

Herkulliset kynsinauhaöljyt

 

Olen aina rakastanut hyvältä tuoksuvia kynsinauhaöljyjä, mutta hiljattain standardini nousivat ihan uudelle tasolle! Muistatte varmaan, kun höpisin teille NCLA:n Mermaid Tears -kynsinauhaöljystä? No, samaan sarjaan on nyt julkaistu hurmaavan minttusuklainen Thin Mint* -tuoksu. Tämä jos mikä kuuluu talveen ja lähestyvään joulun odotukseen!

Tämä kynsinauhaöljy saatavilla CesarsShopilta seka Sokoksen verkkokaupasta ja myymälöistä.

 

Kultaiset kynsilakat

 

Okei, myönnetään! Saatan olla vähän etuajassa näiden kanssa, mutta pieni tonttu sisälläni hamuaa jo kaikenlaista jouluista käsiinsä. Viimeisin ihastukseni on kaikenlaiset kultaiset kynsilakat, joista lemppareikseni voisin nostaa ikisuosikkini O.P.I:lta eli satiinipintaiseksi kuivuvan Love.Angel.Music.Baby:n sekä uuden tuttavuuden essenceltä, kultaisen kimaltavan top coatin, where is my crown?*.

O.P.I:n lakkaa ei näytä löytyvän enää oikein mistään, mutta essencen topperia näin ainakin viime pyörähdykselläni Tokmannilla.

 

Lämpöiset poskipunat

 

Ihon sävyni on sellainen, ettei kylmän viileät punat sille oikein istu. Poikkeuksia toki löytyy, mutta yleensä parhaimmalta näyttävät lämpimät sävyt. Tämä on nyt korostunut syksyn aikana, kun olen koittanut keksiä parasta poskipunaa edelleen kesän jäljiltä kevyesti päivettyneelle hipiälleni. Otin sitten kokeiluun tämän Clarinsin viime kevään uutuuden, eli Skin Illumination Blushin sävyssä Luminous coral*. Ensikokeilun jälkeen olen huomannut tarttuvani tähän punaan kerta toisensa jälkeen. Korallinen sävy on ihanan lämmin poskilla, ja onhan tämän pakkauskin nyt aivan mainio etenkin reissuja ajatellen.

Tätä punaa löytyy ainakin Bangerheadilta hyvään hintaan!

 

Tummat silmämeikit

 

Sain tämän the Balmin Nude Dude -paletin syntymäpäivälahjaksi siskoltani jo kesän alkupuolella, mutta se jäi aika vähälle käytölle kun kesäisin meikkaustottumukseni ovat varsin kevyet. Nyt syksyllä kaikki tummat luomivärit ovat kuitenkin taas alkaneet houkuttelemaan, ja paletti onkin päässyt ahkeraan käyttöön. Tässä on juuri sopivassa suhteessa metallisia/shimmerisiä nappeja ja mattasävyjä. Nämä sävyt ovat muutenkin erittäin mieluisia ja syystalveen sopivia ♥

Tämä paletti näyttäisi olevan tällä hetkellä Cocopandalla mainiossa alessa.

 

Perinteisen punaiset huulet

 

Tämä Lorkun mattainen Lip Paint sävyssä Apocalypse Red* on päässyt lähiaikoina aivan erityisen ahkeraan käyttöön, sillä se on tarjonnut himoitsemani THE punaiset huulet todella vaivattomasti! Tätä on itseasiassa huulillani tuossa blogin sivupalkin (mobiililaitteessa sivun alareunan) profiilikuvassakin. Aika herkku, eikö?

Muutaman kokeilun jälkeen hoksasin jopa, miten tämä parhaiten toimii ja siitä asti olen ollut ihan rakastunut tähän koostumukseen. Puna pitää siis levittää huulille, ja odottaa reilu puoli tuntia ennen mitään syömisiä tai juomisia. Sillä aikaa tuote jämähtää paikoilleen, ja pysyykin sitten päivän todella hyvänä. Ja siis tämän kanssa saa syödäkin rauhassa! Huulituntuma on myös ihanan samettinen, ei ollenkaan liian kuivattava.

Edullisimmillaan löysin näitä MyLookin verkkokaupasta**, ja siellä on myös sävyjä, joita ei tullut Suomeen myyntiin. Itse ajattelin ainakin tilata tuon suklaisen Stripped Brownin vielä kokeiltavaksi! MyLookilta saa myös 10% lisäalen koko tilauksesta koodilla “10ALE”.

 

Puhdistusöljyn lumoissa

 

Innostuin viime kesänä kaksoispuhdistuksesta, mistä monissa blogeissa on puhuttu jo pitkään. Nyt täytyy sanoa, että suosittelisin kyllä ihan jokaiselle tätä puhdistusmenetelmää! Iho tulee puhtaaksi, mutta jää hoidetun pehmeäksi.

Tämä Supermoodin putsari on ensimmäinen puhdistusöljyni, ja sen verran loistava hommassaan etten ole kokenut tarpeelliseksi vielä testata mitään toista.  Aurigonkukansiemenöljystä, granaattiomenansiemenöljystä sekä neitsytkookosöljystä koostuva ylellisen hellivä puhdistusöljy on ollut erityisen ihana näin syystalven kynnyksellä, kun selkeästi pintakuiva ihoni on kaivannut aina vain enemmän ja enemmän kosteutusta.

Tämä on yleensä melko tyyris tuote, mutta näyttäisi löytyvän ainakin nyt Yliopiston verkkoapteekista vähän päälle 40€:lla.

 

Mitäs piditte tällaisesta postauksesta? ♥

 

 

* Tähdellä merkityt tuotteet saatu
** Postaus sisältää mainoslinkin, joka on merkitty kahdella tähdellä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply Kata

  Musta on aina kiva kuulla mista tuotteista muut tykkaa, naista postauksista usein loytyy jotain mielenkiintoista uutta, mita itsekin voisi kokeilla. 🙂

  29.10.2017 at 13:47
  • Reply Nena Sofia

   No niinpä! Mä myös luen tällaisia postauksia muiden blogeista ihan innoissani 😀

   29.10.2017 at 15:12
 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  Puhdistusöljyt ovat kyllä parhaita! Nyt tuntuu, että iho ja koko kropppa kuivuu ihan mahdottomasti niin suosin öljyjä ihonhoidossa kaikissa muodoissa 🙂

  29.10.2017 at 19:24
  • Reply Nena Sofia

   No niinpä, tää alkava talvi ja kuivat ilmat on kyllä paha! :/

   31.10.2017 at 09:14
 • Reply Funky and Fifty

  Oikein kiva postaus!

  29.10.2017 at 19:38
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos! <3

   31.10.2017 at 09:14
 • Reply Viivi.N

  Näitä on kyllä kiva lukea. Itsekkin tossa juuri vähän aika sitten julkaisin kuukauden meikkisuosituksia eli meikkituotteita mihin olen ihastunut sen kuukauden aikana 🙂 Muitten suosikki postauksista saa napattua yleensä vinkkejä mitä voisi itsekkin kokeilla 🙂 Oon meinaan miettynyt noita lorealin lip paintteja kokeiltavaks, mutta se on jäänyt ajatuksen tas

  29.10.2017 at 23:31
  • Reply Viivi.N

   Nonii, hätäseen kun painelee niin lähtee komentit etukäteen 😀 piti vain sanoo että se on jäänyt ajatuksen tasolle, mutta nyt kun sitä suosittelit niin voisi jopa kokeilla!

   29.10.2017 at 23:33
   • Reply Nena Sofia

    Sitä sattuu! 😀

    31.10.2017 at 09:16
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla, että näitä postauksia lukee muutkin mielellään! 🙂 Lip Painteissa on vähän laatuvaihtelua, muistaakseni se violetti mattaversio ei nimittäin ollut ihan tarpeeksi peittävä. Muuten nämä on kyllä ihan mainioita, ja etenkin tämä sävy on täyttä kultaa 🙂

   31.10.2017 at 09:16
 • Reply Salka

  Tuo Clarinsin puna on niin ihana! Multa on mennyt Supermoodin puhdistusöljy ihan ohi, kiitos siis kun vinkkasit siitä, täytyy joku kerta kaupassa tutkia sitä paremmin 🙂

  30.10.2017 at 00:36
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä ehdottomasti tutustumisen arvoinen! 🙂

   31.10.2017 at 09:16
 • Reply Marppa

  Nämä postaukset on just hyviä! ?
  Tein vähän aikaa sitten ensimmäisen luonnonkosmetiikkatilaukseni Elämän ihastukset ja vihastukset -blogin innoittamana. Yllätyin positiivisesti, kuinka ihania ja hyviä tuotteita sain. Mossan silmänympärysvoide tuoksuu niin hyvältä, että tekisi mieli maistaa. ?

  30.10.2017 at 09:17
  • Reply Nena Sofia

   Hei ihan superkiva kuulla että löytyi hyviä tuotteita! Tuo Mossan silmänympärysvoide pitänee itsekin kokeilla, kuulostaa lupaavalta 😀

   31.10.2017 at 09:21
 • Reply Hanna

  Kiva postausidea. Täällä myös punainen huulipuna kovassa käytössä 🙂
  Ihana myös kuulla Marpan onnistuneesta tilauskokemuksesta <3

  30.10.2017 at 10:02
  • Reply Nena Sofia

   Jossain vaiheessa olin niin “ylikäyttänyt” peruspunaisia, etten kestänyt niitä yhtään itselläni. Nyt olen taas rakastunut <3

   31.10.2017 at 09:21
 • Reply Linda

  Tosta NCLA:n minttusuklaan tuoksuisesta kynsinauhaöljystä oon lukenut jostain muualtakin ja ai vitsti että se on varmasti ihana! <3 theBalmilta löytyy tosi ihania luomivärejä ja noiden laatu on myös todella hyvä 🙂

  30.10.2017 at 15:13
  • Reply Nena Sofia

   Tästä taisi tosiaan olla juttua parissakin blogissa, mutta ei tosiaan suotta. Öljy on laadukas, ja tuoksu kuin suoraan karkkikaupasta <3
   Mä olen myös tykännyt tuon paletin laadusta, pysyvät hyvin ja näitä on myös helppo työstää 🙂

   31.10.2017 at 09:23

  Leave a Reply