Follow:

Easter is coming

Onko täällä ketään, joka on katsonut (=on riippuvainen) Game of Thronesia? Jos ei ole, suosittelen täydestä sydämestäni skippaamaan kaiken mitä olet juuri nyt tekemässä – jopa tämän postauksen lukemisen ja siirtymään HBO Nordicsin sivuille, nappaamaan ilmaisen kuukauden kokeilun ja tuijottamaan seuraavan viikon silmät punertavina maailman parasta televisiossa esitettävää sarjaa. Eikä ainoastaan omasta kategoriastaan, vaan ihan kaikista. Voisin ylistää tätä sarjaa vaikka koko postauksen alusta loppuun, tai jopa seuraavat kymmenen, mutta koitan säästää nyt niiden hermoja jotka haluaisivat päästä lukemaan päivän kynsistä.

Mainittakoon nyt kuitenkin vielä, että kyseisen sarjan viidettä kautta aletaan näyttämään Suomessa tasan kahden viikon päästä, joten olemme miehen kanssa tunnollisesti ties kuinka monetta kertaa katselleet tässä lähipäivinä edellisiä kausia, koska se nyt vaan on sellainen sarja jonka voi katsoa läpi uudestaan ja uudestaan. Siitä juontaa juurensa otsikkokin, kyseisen sarjan legendaarisesta “Winter is coming” lentävästä lauseesta, joka tänne meidän koto-Suomeenkin taisi taas tulla, vaikka pääsiäisenhän nyt piti olla matkalla. Noh jaa, sellaista se on täällä jääkarhujen maassa.
Kynsillä kuitenkin päästään pääsiäistunnelmiin, sillä eilen katujen ollessa vielä lumettomia halusin kokeilla jotain pirteää. Nämä tein tosiaan myös ablecs15 -haasteen viime viikon aiheita “My most used polish” ja “Pastels” varten. Kaikkein käytetyimmät lakkanihan siis ovat Nfu Oh:n valkoinen, Rimmelin Peppermint sekä Rimmelin Show off ja näitä yhdistellen päästään helposti myös hipaisemaan pastelliteemaa.

Olen joskus nähnyt Youtubessa jossain videossa mielenkiintoisen tekniikan, jolle en enää muista nimeä. Mielestäni se meni niin, että paletilla sekoitettiin kynsilakkaa ja vettä, ja tätä seosta tiputettiin tippoina valkoiselle kynsilakkapohjalle, annettiin hetki olla ja sitten imettiin ylimääräinen vesi paperilla pois. No, yritin sitten, mutta eihän se kynsilakka tietenkään veden kanssa mennyt sekaisin, joten luulenkin, että muistin väärin, ja ehkä videossa käytettiinkin asetonia. Tämän älynväläyksen saatuani homma sujuikin kuin nakit ja muusi isoäidin keittiössä, ja kynsille sain aikaiseksi kivannäköisiä vesikuplamaisia palleroita enemmän ja vähemmän pastellin sävyissä. Aluksi käytin liikaa kynsilakkaa suhteessa asetooniin, ja osasta pallukoista tuli turhan tummia, mutta lähikuvassa olevan nimettömän kuviot onnistuivat mielestäni sopivan haaleina. 
Alla on siis kaksi kerrosta Nufun valkoista, ja päälle tein nuo täplät Peppermintillä ja Show Offilla. Pisarat siis vaan asetin kynnelle ja annoin kuivua/haihtua, paperia ei tarvittu kun asetoni haihtuu melkoisella vauhdilla ihan itsekseenkin. Lopuksi lisäsin hieman kimallusta tuomaan kerroksen Sinful Colorsin holohipputopperia nimeltänsä Agaci, mutta pullosta unohtui sitten ottaa kuva.
Pisaroiden tekemiseen kynnelle käytin muuten sivellintä, koska dotting tool ei niin ohutta litkua kovin hyvin nosta. 
Mielestäni kynsistä tuli ihan huippukivat, ja keräsin niistä jopa kehujakin. Mies kysyi että onko kynsilläni kenties tarrat kun ovat niin hienot, ja tuttukin niitä ihasteli päivän aikana, jes!

Näyttääkö muidenkin ikkunoiden takana tältä?

// Is there someone else who has fallen in love with the Game of Thrones TV series? If you haven’t seen it, I am seriously recommending to skip everything you’re doing right now – even this post, and going straightly to watch that. It’s something you don’t want to admit you have missed. And by the way the reason why I’m saying this is the citation from that series, “Winter is coming” and the fact that here in Finland the winter really did come even thought it should be Easter on it’s way! Crazy, huh? That picture above is from my window and I took it few hours ago. True story. 


Anyways, today I have some Easter themed nails, I did these for the Finnish(able) nail art challenge spring 2015, last weeks themes “My most used polish” and “Pastels”. There are two coats of Nfu Oh’s white as a base color, and on top of that I made those bubble looking dots with acetone-polish -mix (mix up lots of acetone and a little drop of polish at your palette and using small brush make some drops on your nails and let them dry)  using two of my most used polishes which are both from Rimmel and they are called Peppermint and Show off. At last I finished my nails up with one coat of Sinful Color’s glitter top coat called Agaci, but I forgot to take a picture of that bottle.Even thought I hate the weather out here, I really liked these nails. They really cheered me up and helped me to get trough this wet and snowy day. 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

30 Comments

 • Reply Johanna

  Hauskat kynnet :)! Voin vaikka vannoa että täällä parikymmentä kilometriä pohjoisempana näyttää vielä pahemmalta

  30.3.2015 at 17:47
 • Reply eekku

  Ihanat kynnet ja lunta ei olis tarvinnu enää täälläkään

  30.3.2015 at 17:54
 • Reply Outi

  Tosi ihanat kynnet! Oikein keväiset ja tuovat piristystä tänne takatalven keskelle! Tampereella näyttää tilanne vielä pahemmalta kun katsoo ikkunasta ulos. Täällä nimittäin on koko päivän satanut lumiräntää ja välillä jopa oikein selllaisia isoja, “pöyheitä” lumihiutaleita 🙁

  30.3.2015 at 17:55
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Valitettavasti ikkunasta näkyy kunnon lumituisku, en tykkää yhtään!!!:( kauniit kynnet <3

  30.3.2015 at 18:25
 • Reply Anna

  Oikein söpöt! 🙂

  30.3.2015 at 18:43
 • Reply nailOxtail

  Meitillä sataa vaakasuoraan räntää, hyh. En ole koskaan saanut aikaiseksi aloittaa katsomaan tuotakaan sarjaa koska en vaan jaksa keskittyä vaikka olen kuullut jokaisen suusta sen olevan maailman paras sarja. Ehkä sitten joskus… Lakkaus on tosi kiva ja keväinen!

  30.3.2015 at 18:43
 • Reply Emmi

  Voi ihanat! Täällä pohjosessa on ihan talvi, saisi kyllä jo kesä tulla! D:

  30.3.2015 at 18:48
 • Reply Bunnytailnails

  Voi hitsi miten ihanat kynnet! Mun on pitänyt kokeilla tätä jo niin monta kertaa mutta aina se jää. Hyvä kun avasit vähän tekniikkaa ja kerroit niksejä :). Mä en mene ulos ennen kuin tuo valkoinen skeida sulaa pois! Istun vaan kotona ja katson Sons of Anarchya ja teen kynsiä! Mä oon niin myöhäisherännäinen kaikkien sarjojen kanssa, että nyt on vasta SOA menossa. Ehkä sitten joskus 5 vuoden päästä hurahdan tuohonkin sarjaan :).

  30.3.2015 at 18:51
 • Reply Sissi

  Ihan mahtavat kynnet! Luulenpa, että olen nähnyt saman videon tai ainakin samasta aiheesta, siinä sekoitettiin just lakkaa ja asetonia ja tein itsekin männäviikolla ekat harjoittelut paperille. Kynsille asti en ole vielä disainia toteuttanut.

  Meillä näyttää paljon pahemmalta, täällä on ihan täys talvi:(

  30.3.2015 at 20:38
 • Reply Sissi

  Gaah, mahtoikohan mun kommenttini kadota bittitaivaaseen? Kehuin kynsiä ja harmittelin talvea mutta kun painoin “julkaise” tuli vaan joku hemmetin virheilmoitus:(

  30.3.2015 at 20:39
 • Reply Sissi

  Huh, on se sentään täällä:D

  30.3.2015 at 20:39
 • Reply Charming Nails

  Hitto että menee hermot tuohon lumeen ja tuulemiseen. En tykkee 🙁 mutta kynsistä tykkään, tosi ihanat!!

  31.3.2015 at 05:46
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja oih 🙁 Toivottavasti pian säät paranisivat!

  31.3.2015 at 06:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia 🙂 Ja niinpä! Olisi vain saanut se kevät nyt kunnolla alkaa :/

  31.3.2015 at 06:20
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, kiitos! 🙂 <3

  Ja voi kamala, kuulostaa kyllä hirveältä 🙁 Tuo meidän ikkunasta otettu kuvakaan ei nyt ihan realistinen ole vaan näyttää paljon paremmalta kuin yleisesti täällä Espoossakaan, mutta uskon kyllä että pidemmällä Suomessa sää on vielä kamalampi, hyih :/ Toivottavasti pian sulaisi nuo lumet pois!

  31.3.2015 at 06:21
 • Reply Nena Sofia

  Oih ja voih, toivottavasti menee pian pois :/ Kiitos kehuista! <3

  31.3.2015 at 06:22
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! 🙂

  31.3.2015 at 06:23
 • Reply Nena Sofia

  Oih ja voih, toivottavasti sielläkin sää muuttuisi ja pian! :/ Ja GoT on tosiaan sellainen sarja mikä joskus kannattaa katsoa, eivät ole tuttusi valehdelleet 😀 Mutta jos ei ole fiilistä, niin sitten ei ole, ihan oma valintahan se on. En minä täältä virtuaalisesti voi ketään pakottaa mitään katsomaan, enkä edes haluaisi 🙂 Kiitos kehuista! <3

  31.3.2015 at 06:27
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! <3 Ja niin kyllä saisi! Toivotaan, että tämä takatalven paholainen menisi pian pois :/

  31.3.2015 at 06:27
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kovasti! 🙂 Kiva, että niksit miellytti 🙂

  Ja voi että, et ole ainoa kenen tekisi mieli hautautua kotiin tuon sääilmiön ajaksi, vadelmat sentään vaan kun itse on pakko lähteä tuonne vielä rämpimään, nyyh :/ No, onneksi asun jääkarhujen maassa ja suonissani virtaa eskimoiden veri, enköhän mä selviä. Ja hei, katso nyt rauhassa se SOA, ei sitäkään kannata missään nimessä missata! Mä olen sellainen sarjahamsteri että kaikki tulee katsottua aikas nopeasti, mutta kaikki katselkoot omaa tahtiaan mitä tykkäävät. Tämän postauksen kun ei ollut tarkoitus olla mikään kultistinen “kaikki käännytte GoT-jumalan lahkoon” -propaganda 😀

  31.3.2015 at 06:32
 • Reply Nena Sofia

  Hih, tulihan se! 😀 Ja hei, kiva, että säkin oot tällaista testaillut! Enpäs maltakaan odotella sun tuotoksia 🙂 Koin tosiaan melkoisen mitäsihmettä -tilanteen kun näitä kynsiä tein, kun olisin voinut vaikka vannoa että videolla sekoitettiin kynsilakan kanssa vettä… Noh, jos ei nyt sittenkään 😀 Mutta harmi, että teillä on siellä vielä kamalampaa kuin täällä, toivottavasti säät pian paranisi ihan ympäri Suomen! :/

  31.3.2015 at 06:34
 • Reply Nena Sofia

  No niin menee 🙁 Kamalaa, kun nyt on vielä joka paikassa loskaa ja tuntuu ettei mitkään omista kengistä pidä vettä tuossa ilmassa, nyyh. Toivottavasti se kesä tulisi pian!

  Muttahei, hurjasti kiitoksia kehuista <3

  31.3.2015 at 06:36
 • Reply Tiia Pystö

  Kivat kynnet, kamala ilma… Mä muistan kanssa tuollaisen videon ja siinä noita lakka-asetoni-palluroita kynsille tehtiin vanupuikolla… Taisin itsekkin kokeilla paperille, mutten ole vielä uskaltanut kynsiin asti siirtää….

  31.3.2015 at 16:40
 • Reply Katarooma

  Iiiiihanat kynnet! <3

  31.3.2015 at 19:41
 • Reply Jenni

  Täällä ei ihan noin kovin lunta tullut ja sulivatkin päivällä kaikki pois. Onneksi ! Koomisinta tilanteessa oli, että aamulla lähdin nahkatakissa ja tennareissa kotoa ja illalla kotiin päästessä oli lunta jo sen verran, että olisi paksumpi vaatetus ollut tarpeen. 😀

  Ihanat kynnet olet taas tehnyt ! Niin herkut värit yhdistettynä. 🙂
  Mä muistan myös lukeneeni tästä tekniikasta jossain ja multa kokeilemattomien listalta löytyykin tämä. Jos pian kerkeisi kokeilemaan. 😀

  31.3.2015 at 22:25
 • Reply Tinkerbell

  Tosi kivat kynnet! Meilläki sato lunta, mut onneks suli nopeesti pois. Sais kesä tulla jo!!

  1.4.2015 at 05:07
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos 🙂 Ja tuo ilma on kyllä hirveä, onneksi vaikuttaisi siltä että pikkuhiljaa tuntuisi taas lumet sulavan 🙂

  2.4.2015 at 06:59
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, kiitos kovasti! <3

  2.4.2015 at 06:59
 • Reply Nena Sofia

  Oi, tuo on kyllä inhottavaa kun päivän mittaan keli vaihtuu niin, että pitäisi olla kantamassa koko vaatekaappia mukana minne meneekään :/ Mutta huippua että teilläpäin lumet sulivat niinkin äkkiä! Täällä tuota möhnää on vieläkin havaittavissa :/

  Kiitos kovasti kehuista! Ja koita ihmeessä, olis kiva nähdä sun versio tästä 🙂

  2.4.2015 at 07:01
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Kiva, että teillä lumet jo suli 🙂 Täällä sitä on vieläkin jonkun verran :/

  2.4.2015 at 07:02
 • Leave a Reply