Follow:

Perhosen kahdet kasvot

“Perhosen lento elämän halki on lyhyt mutta kaunis”

Olen jo pitkään haaveillut täydellisistä, talvisista perhoskynsistä. Niissä yhdistyisi käsinmaalatut perhoset ja perhosensiiveksi taiteillut ranskalaiset manikyyrit, sävyinä olisi erilaiset kylmät, vaaleat siniset ja paljon glitteriä. En kuitenkaan ole saanut aikaiseksi ennen tätä hetkeä harjoitella kyseisten hyönteisten maalailua, joten pari päivää sitten oli pakko ottaa sivellin käteen. 

Olen aina pitänyt perhosista. Pienenä tyttönä koitin saada niitä kiinni, niin kuin varmasti suuri osa muistakin pienistä tytöistä. Tosin poiketen muista pienistä tytöistä, tein samoin myös sammakoille sun muille epätyttömäisille eliöille, sillä pidin niistä kaikista. Itseasiassa myönnettäköön, että kun olin pieni, ja kotiimme ilmaantui banaanikärpäsongelma (oikeasti ongelma, niitä oli joka paikassa, eikä ollut mitään hajua mistä ne tuli) niin samalla, kun äiti yritti parhaansa päästäkseen niistä eroon, minä pelastelin teelusikan avulla hukkumiskuolemaa tekeviä yksilöitä tiskialtaasta. 
En vain voinut antaa niiden kuolla.

Yllä vielä lähikuvat perhoskynsistä. Vasemmanpuoleiseen tein ensin smile linen Rimmelin Peppermintillä ja väritin kärjen sillä. Seuraavaksi tein liukuvärin saman merkin Aqua Coolilla, ja aloin maalailemaan mustia kohtia Oumaxin akryylimaalilla. Valkoiset pisteet tein myös akryylimaalilla. Oikeanpuoleisen tipin lakkasin ensin mustaksi H&M:n Manhunterilla, ja päälle hahmottelin perhosen ääriviivat valkoisella akryylimaalilla. Punaiset väritykset perhoselle vetäisin H&M:n Je T´Aimella ohutta sivellintä käyttäen.
Aurinkoista päivää toivottaen,
Nena

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Tiina

  Oi miten nättejä, aivan ihania! 🙂 Oon jokusen kerran tehny perhosensiipikynsiä, mutta eipä oo tullu mieleen, että voishan sen toteuttaa ranskisversiona myös. 😀

  12.11.2014 at 10:31
 • Reply Helmi L

  Upeat maalailut! Varsinkin tuo ranskisversio on kovasti mieleen, mahtava idea ja kaunis toteutus 🙂

  12.11.2014 at 13:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kehuista! 🙂 Tän idean sain jostain Instagramin kuvasta, hashtagilla #nails joskus kauan sitten, enkä millään muista enää että kenen tekele se oli 🙁 Kiitos ja kunnia hänelle kuitenkin!

  13.11.2014 at 21:54
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  13.11.2014 at 21:54
 • Reply Jasmin N

  Ihania nuo kynnet! Oot ihan uskomattoman taitava! 😮 !

  14.11.2014 at 16:44
 • Reply Enail

  Molemmat on tosi kauniit. Oma lemppari on tuo ranskis. Se on tajuttoman hieno.Tuollaista pitää koittaa joskus itsekin väsätä 🙂

  15.11.2014 at 14:39
 • Reply Nena Sofia

  Hih kiitos! 🙂

  18.11.2014 at 13:31
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Tää on kyllä hirmu kiva tapa saada nätit kynnet. Nyt kun saisi omat kynnet rakennettua talttapäisiksi, voisi niihinkin testata tätä 🙂

  18.11.2014 at 13:33
 • Leave a Reply