Follow:

Joulukuun lakkaukset

Vielä viimeinen koostepostaus ennen uuden vuoden uusiin kujeisiin siirtymistä! Toivottavasti ette ole aivan tylsistyneet näihin, vähän harmittaa julkaista niin montaa postausta putkeen ilman että niissä olisi varsinaisesti mitään uutta sisältöä teille. Nämä nyt kuitenkin on tällaisia perinnejuttuja, mikä se sellainen vuodenvaihde muka olisi missä ei edellisen vuoden parhaita juttuja vähän pohdittaisi?
…Tai kuukaudenvaihde. Sillä niinkuin tiedätte, en oikein osaa julkaista vaihtuneen kuukauden alussa uusia kynsiä ennen kuin edellinen kuukausi on saanut oikeutetun päätöksen kynsikollaasien muodossa. Ja tässäpä olisikin sitten tällä kertaa joulukuun kynsikollaasit!

Aikamoinen määrä tuli lakkauksia toteutettua! 17 näitä on yhteensä, koitapa siitä sitten suosikkia valita. Mitään erityisen erikoisia näistä ei kyllä mitkään ole, koko kuukausi mentiin aika yksinkertaisella linjalla. Kaikkein eniten työstöä näistä taisivat vaatia ylimmän kollaasin marmoroinnit, ja siksi niistä ehkä eniten tykkäänkin.

Tälle kuulle olisi luvassa vähän monimutkaisempiakin kynsijuttuja ja muuta mukavaa. Olettekin varmasti kiinnittäneet huomiota muutamiin muuta kosmetiikkaa käsitelleisiin postauksiin viimeisen kuukauden sisällä – niillä olen vähän pohjustanut tulevaa. Olen siis haaveillut jo pidemmän aikaa siitä, että pääsisin kirjoittelemaan vähän laajemminkin kosmetiikasta, ja nyt alkaa olemaan ne hetket käsillä kun siirrytään siihen suuntaan. 
Toivottavasti tämä on edes suurimmalle osalle hyvä uutinen eikä kukaan nyt ainakaan pettyisi! Kynsipostaukset tulevat jatkossakin olemaan pääpainona, mutta koska muun muassa meikkaaminen on lähellä sydäntäni, haluaisin nostaa sitä vähän enemmän esille täällä blogissakin ♥
Oliko teillä jotain suosikkeja näistä kynsistä? Entä mitä ajatuksia uudet tuulet blogissa herättävät?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Emmi

  Kaikki lakkaukset aivan ihania! <3 Rakastan lumihiutalekynsiä, joten mun lempparit on varmaankin nuo ihan viimeiset kynnet :)

  Odotan jo innolla sun postauksia muustakin kosmetiikasta, sillä itsekin olen viimeisen vuoden aikana kiinnostunut meikkaamisesta enemmän! 🙂

  6.1.2017 at 07:32
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Ei taida nykyään pystyä saamaan niin runsasta sisältöä blogiin pelkillä kynsijutuilla eli positiivinen uutinen tosiaan tuo muustakin kosmetiikasta höpöttely! Sama ollut välillä itselläkin 🙂 Tykkään jostakin kumman syystä eniten noista yksinkertaisista kuusikynsistä, vaikka ne ovat vihreät! Mutta ne ovat ihanat 😀

  6.1.2017 at 12:15
 • Reply eekku

  Pinkit iskee aina

  6.1.2017 at 19:03
 • Reply Marppa

  Tuo Opin ihana tumma lakka, jonka nimeä en just tähän hätään muista, on aivan häikäisevän ihana! Siitä tuli mulle jonkinmoinen pieni pakkomielle.
  Kokonaisuutena parhaat on mun mielestä kuusikynnet. Lakkojen yhdistelmä toimii hienosti.

  Blogin uusi suunta kuulostaa hyvältä! ?

  8.1.2017 at 18:44
 • Reply Nena Sofia

  Hurjan paljon kiitoksia! <3 Kiva kuulla että muutkin kosmejutut kiinnostaa, mä niitä täällä jo ihan innoissani suunnittelen ja toteutan! 🙂

  9.1.2017 at 04:28
 • Reply Nena Sofia

  Se on kyllä ihan totta! Olisi mukava monipuolistaa blogin sisältöä 🙂 Kiva kuulla että kuusikynnet miellyttää, munkin mielestä niistä tuli aikas suloiset 😀

  9.1.2017 at 04:34
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla! 🙂

  9.1.2017 at 04:47
 • Reply Nena Sofia

  Rich & Brazilian! Se on ihan mieletön ♥♥

  Ihanaa kuulla että kuusikynnet ja blogin uusi suunta miellyttää! Mä kovasti tahtoisin monipuolistaa blogin sisältöä, joten on ihan mahtavaa ettei kukaan ole ainakaan vastalauseita heittänyt näihin muun kosmetiikan juttuihin 🙂

  9.1.2017 at 04:49
 • Leave a Reply