Follow:

Kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2019

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Joulu tulla jolkottelee, tai ainakin joulukuu. Viime vuosien aikana aikuisten joulukalenterit ovat kasvattaneet suosiotaan, ja erityisesti kosmetiikkajoulukalentereita on myynnissä jo laaja valikoima. Koska kyseessä on hyvin spesifi kausituote, myyntiin tehdään melko pieniä eriä. Ja tämähän tietysti tarkoittaa sitä, että parhaat kosmetiikkajoulukalenterit viedään käsistä!

Tilasin ensimmäisen kalenterini jo syyskuussa, kun Glossybox laittoi oman kosmetiikkakalenterinsa ennakkomyyntiin. Olen saanut PR-lähetyksinä Glossyboxeja vuoden alusta asti, ja niihin tykästyneenä uskalsin luottaa myös kalenterin sisältävän minua kiinnostavia tuotteita.

Ikävä kyllä Glossyboxin kalenteri ei suinkaan ole markkinoiden ainoa kiinnostava kosmetiikkajoulukalenteri. Tällä hetkellä käynkin päänsisäistä kamppailua siitä, aionko tyytyä vain yhteen kalenteriin, vai pitäisikö minun ostaa vielä toinen.

Näissä tunnontuskissa päädyin vertailemaan muita kiinnostavia joulukalentereita, ja samalla ajattelin listata parhaimmiston myös teille. Muutamat näistä ovat jo hyvässä tarjouksessa, mikä viittaa siihen, että myyntikausi on päättymässä. Uskallan väittää, että nyt on viime hetket käsillä, jos haaveilee jonkin tietyn kosmetiikkakalenterin hankkimisesta.

 

Kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2019

1. Lumene Beauty Advent Calendar

Lumene kosmetiikkajoulukalenteri 2019

Lumenen kalenteri on niitä, joiden perään haikailen joka vuosi. Myös tänä syksynä hipelöin tätä kaunotarta I love me -messuilla, mutta jätin sen vielä ostamatta. Tämä sisältää pääasiassa ihonhoitotuotteita, ja itse kaipaan joulukalenterilta meikkipainotteisuutta. Silti mietin edelleen, jos tilaisin tämän toiseksi kalenteriksi. Onhan se kuitenkin sisällöltään todella kiinnostava, ja arvokas hintaansa nähden!

ARVO: 210€

HINTA: 83,50€ (nyt tarjouksessa Elevenillä 66,80€)

SAATAVUUS: *Eleven ja *Nordicfeel

 

2. The Body Shop Dream Big This Christmas Beauty Advent Calendar

The Body Shop kosmetiikkajoulukalenteri 2019

The Body Shopilla on tänä vuonna kolme eri hintaluokan kalenteria. Kaikki niistä on kuvitettu söpöiksi joulutönöiksi. Sisältö näissä on ihonhoitopainotteinen, mutta meikkituotteiden määrä kasvaa kalliimmissa versioissa. Olen perinteisesti päässyt nauttimaan TBS:n uudenvuoden kalenterista joululahjana, ja sen sisältö on usein päällekäinen näiden varsinaisten joulukalentereiden kanssa. Sen takia jätin tämän ostamatta, vaikka sisältö olisi varmasti mieluisa.

ARVO: 132,80-361,90€

HINTA: 79-149€

SAATAVUUS: *The Body Shop

 

3. Nyx Love Lust Disco 24 Days Advent Calendar

Nyx meikki joulukalenteri 2019

Toivon aina kosmetiikkakalenterilta erityisesti sitä, että se sisältäisi myös meikkejä. Ja niitähän löytyisi tästä Nyxin kalenterista! Sormet syyhyää meikkileikkeihin ihan vain tuota pakkausta katsellessa. Ja mikä mielenkiintoisinta, tämä sisältää pelkästään täysikokoisia meikkejä.

ARVO: 200€

HINTA: 92,50€ (nyt tarjouksessa Cocopandalla 75,90€)

SAATAVUUS: *Cocopanda ja *Nordicfeel

 

4. Essie Advent Calendar

Essie kosmetiikkajoulukalenteri 2019

Sisäinen kynsitaiteilijani riemastui, kun löysin Essien tämänvuotisen joulukalenterin. Koska kalenteri on niin kutkuttavassa tarjouksessa, onnistuin vain vaivoin välttelemään tilauksen tekoa. Jos en omistaisi jo ennestään liikaa kynsilakkoja, tämä olisi varsinainen must have.

ARVO: 170€

HINTA: 74,90€ (nyt tarjouksessa Cocopandalla 59,90€)

SAATAVUUS: *Cocopanda ja *Nordicfeel

 

5. Makeup Revolution Advent Calendar

Makeup Revolution kosmetiikkajoulukalenteri 2019

Pidän hirmuisesti Makeup Revolutionin meikeistä, ja ilahduin kun huomasin että heidänkin valikoimastaan löytyy kokonainen meikkikalenteri. Tämä kalenteri sopii vähän pienemmällekin budjetille, mutta sisältää silti ihan oikeita kosmetiikkatuotteita. Luukkuja ei siis ole täytetty pakettikorteilla tai muulla krääsällä. Huolisin tämän pakkauksen mielelläni yöpöytäni somistukseksi!

ARVO: Ei ilmoitettu

HINTA: 55,50€ (nyt tarjouksessa Cocopandalla 44,90€)

SAATAVUUS: *Cocopanda ja *Nordicfeel

 

6. Glossybox Advent Calendar

Glossybox kosmetiikkajoulukalenteri 2019

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä haluan vilauttaa Glossyboxin kosmetiikkakalenteria, jonka tilasin myös itselleni. Tämä sisältää monipuolisesti erilaisia kauneudenhoitotuotteita (myös niitä meikkejä). Mukana on tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin brändejä. Kalenterin kokonaisarvo on melkoisen hulppea, ja pakkaus aivan järjettömän kaunis. Olen ihastellut tätä jo reilun kuukauden verran, ja edelleen meinaan huokaista aina kalenterin nähdessäni!

ARVO: 440€

HINTA: 139€

SAATAVUUS: *Glossybox

 

Glossybox kosmetiikkajoulukalenteri 2019

 

Siinä olikin omat suosikkini tämän vuoden kalenteriannista! Tällä hetkellä yritän vakuutella itselleni, että yksi kosmetiikkakalenteri on enemmän kuin tarpeeksi, mutta koen silti valtavaa kiusausta näiden kaikkien kohdalla.

Olisipa mahtavaa, jos voisi avata kaikki kuusi kalenteria ja pitää vain ne oikeasti mieluisat tuotteet!

 

Oletko ostanut jo kosmetiikkajoulukalenterin tälle vuodelle?

Tai aiotko hankkia sellaisen?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Minna

  Täältä löytyy jo kaksi kappaletta joulukalentereita odottamassa joulukuuta. Kovasti kyllä haluaisin avata ne jo nyt, mutta olen malttanut pitää ne kaapissa piilossa 😀 Tuo Glossyboxin kalenteri on kyllä super kaunis 🙂

  6.11.2019 at 23:26
  • Reply Nena Sofia

   Ooh, sähän olet ollut tehokas! Mitkä kalenterit hankit? 🙂

   10.11.2019 at 16:11
 • Reply Kata

  Mulla on sekä Glossy että Lookfantastic sohvan alla piilossa. 😀 NYX kutkutteli mua kovasti, ja eilen huomasin Cesarsin postauksen Blueskyn geelilakkakalenterista, joten käyn vielä pientä henkistä vääntöä itseni kanssa.. viime vuonnahan mulla oli neljä kalenteria, joten katsotaan mikä on lopputulos tänä vuonna, jääkö kahteen..

  7.11.2019 at 08:41
  • Reply Nena Sofia

   Oijoijoi! Mikä kiusaus 😀 Nyx houkuttelee muakin, ja se Blusky näytti kyllä kivalta! Miksi näitä ihania kalentereita pitää olla näin paljon markkinoilla? 😮 😀

   10.11.2019 at 16:12
 • Reply Kaitlin

  Mulla oli aikomus hommata Lookfantasticin kalenteri, mutta koska jahkailen aina liian kauan, ne on nyt loppuun myyty, ja nyt en tiedä yhtään minkä ostaisin tai mitä on edes enää myynnissä, huoh 😀

  Lumenen mulla oli viime vuonna ja se oli tosi kiva, mutta tän vuotisessa on varmaan puolet samoja tuotteita niin sitä en nyt halua.

  7.11.2019 at 09:43
  • Reply Nena Sofia

   Voi harmitus sentään! :/ Mutta siis, tuon Glossyboxinhan omistaa The Hut Group jolle kuuluu myös Lookfantastic, ja ainakin kauneusbokseissa on paljon yhtäläisyyksiä. Veikkaan siis, että tämä kalenteri on aika saman tyyppinen kuin Lookfantsun oma 🙂

   10.11.2019 at 16:13
 • Reply Milla

  Kosmetiikkakalenterit kiinnostavat täälläkin, mutta en ole vielä sellaista hankkinut. Myös Yves Rocherilla olisi kiinnostava kalenteri, heidän suihkugeelit miellyttävät minua todella paljon…. 🙂 Saa nähdä tuleeko hankittua joku kalenteri itsellekin! ^^

  7.11.2019 at 09:47
  • Reply Nena Sofia

   Yves Rocherin suihkugeelit on kyllä ihania! 🙂 Toivottavasti löydät jonkun superkivan kalenterin itsellesi <3

   10.11.2019 at 16:14
 • Reply Belegwen

  Mä en aikonut ostaa itselle tänä vuonna mitään, mutta seurailin kuitenkin tarjouksia. Eteen sitten sattui Tokmannin lyhyt tarjous, jossa tuotteet oli 25% alessa ja päädyin sitten tilaamaan Lumenen JA Essencen kalenterit itselleni. Onneksi Lumenen kalenterista kaikki tulee varmasti käyttöön, kuten viime vuonnakin. 🙂

  7.11.2019 at 15:40
  • Reply Nena Sofia

   Ohhoh, sullahan kävi hyvä tuuri! Vaikka tarkoitus ei ollutkaan 😀 Mä en tiedä mitä teen, kun se Lumenen kalenteri kiusaa niin pahasti. Jotenkin tuntuisi hölmöltä ostaa kaksi joulukalenteria, mutta kun… 😀

   10.11.2019 at 16:15
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Täällä myös tuo glossyn kalenteri, en malta odottaa että pääsee availemaan! 🙂

  21.11.2019 at 10:17
  • Reply Nena Sofia

   No kuule en minäkään! D: Ja ihan kamalaa, kun joulukuun ensimmäiset kaksi viikkoa olen vielä harkassa, joten pääsen availemaan luukkuja vain viikonloppuisin 😀

   24.11.2019 at 19:03

  Leave a Reply