Follow:

Essie: Cashmere Matte Collection 2/2

Eilisessä postauksessa kerroin teille hieman Essien uudesta satiinimattaisesta Cashmere Matte -kokoelmasta ja esittelin kokoelman kolme vaaleinta lakkaa. Tänään olisi vuorossa loput kolme, jotka ovatkin sitten sieltä tummemmasta päästä.
Ensimmäisenä tarkasteluun pääsee kokoelman nimikkolakka, Cozy in Cashmere. Tämä oli kynsilläni jo parisen viikkoa sitten, kun ensimmäisen pullon kävin itselleni ostamassa. Ensimmäinen, mitä lakasta ilman muistiinpanoja muistan, on sen saamat kehut. Monet ihastelivat yksinkertaisia yhdellä värillä lakattuja kynsiäni ja kyseltiinpä minulta myös, mistä mahtaisi löytyä hyviä mattalakkoja ylipäänsä. Itsekin ihastelin kynsiä yllättävän paljon vaikkei koristeluja ollutkaan (myöhemmin kyllä koristelin nämä yksinkertaisilla kultaisilla niiteillä, mutta kuvat jäi ottamatta)
Cozy in Cashmere peitti hyvin jo kahdella kerroksella, mutta joissain kynsissä jouduin paikkaamaan kaljuja kohtia kolmannella ohuella kerroksella. 

Seuraavana vuorossa on kokoelman parhaan koostumuksen omaava tapaus. Tämä oli taivas mattalakaksi! Kyseessähän on siis savuisen violetti Coat Couture joka peitti helposti kahdella kerroksella ja levittyi kynsille kuin unelma. Pinta oli paljon helpompi saada tasaiseksi tällä kuin millään muulla kokoelman yksilöllä. Ja sävykin on ihanan utuinen, melko uniikki sanoisin!
Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä olisi kaikkein tummin lakka, Spun in Luxe. Musta, voimakkaalla sähkönsinisellä shimmerillä täyteen pakattu kaunotar muistuttaa pakkasyön tähtitaivasta. Ihastuttava lakka kaikin puolin. 
Koostumuksessa oli parantamisen varaa, muttei se mikään täysi katastrofi ollut. Lakka kaljuuntui herkästi ja vaati erittäin kevyet siveltimenvedot, mutta kaksi kerrosta riitti hyvin peittämään pidemmän puoleiset kynteni. 

Jossain olen joskus nähnyt kuvan mustista mattakynsistä joiden tyviin on tehty glitterliuku hopealla. Halusin kokeilla vastaavaa tämän lakan kanssa, mutta koska pohjalakkakaan ei ollut tylsän pelkistetty musta, valitsin myös glitterin jossa oli vähän enemmän menevyyttä. Liu’un töpötin siis pumpulipuikolla ja glitterlakkana käytin Lumenen Natural Code -sarjan Top Coat Silveriä. Siinä on reippaasti pientä hopeista glitteriä, erikokoisia hologlittereitä ja isompia hexagon-glittereitä hopeisina sekä läpikuultavina. Ihana lakka, joka sopi aika muikeasti yhteen Spun in Luxen kanssa. 
Glitterien lisäämisen jälkeen tasoitin kynnet kerroksella Seche Viteä ja mattasin China Glazen Matte Magicilla. Lopputuloksesta tuli aikas kiva!

Essien Cashmere Matte -kokoelman sain testattavaksi L´orealilta, ja nämä ovat vähän aikaa sitten tulleet myyntiin ympäri Suomea. Jos joku lakoista jäi kutkuttelemaan, sen voit kipaista noukkimassa lähimmästä kosmetiikkaliikkeestä tai tavaratalon/marketin kosmetiikkaosastolta. Yhdestä pullosta riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä hintakaan päätä huimaa (n. 14.90€/13,5ml).
Ihanaa viikonloppua kaikille! Mikä lakoista oli sinun suosikkisi?

*** Essien kokoelma saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply E-S

  Swatchisi ovat hyvin onnistuneet, mutta tämä lakkakokoelma ei ihastuta minua vaikka alkujaan niin luulinkin ja hommasin pari lakkaa. Nämä tummat lakat kokoelmasta ovat kuitenkin enemmän mieleeni kuin vaaleat, erityisesti Spun In Luxe ja Coat Couture näyttää hyviltä kuvissa.

  Ja edellisen postauksen koristelut sen vaaleanpunaisen satiinilakan päällä ovat aivan täydelliset! <3

  15.10.2016 at 09:48
 • Reply Katarooma

  Nätti kokoelma tää.

  15.10.2016 at 11:18
 • Reply Anniina

  Cozy in Cashmere <3
  Aivan ihanat myös nuo Spun in Luxella tehdyt lakkaukset!:)

  15.10.2016 at 13:20
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos ja kumarrus! ♥ ♥ Muhun tää kokoelma taas iski ihan kympillä, olin innoissani jo ekoista swatcheista viime vuonna mutta livenä nää oli vieläkin hienompia 🙂

  16.10.2016 at 06:16
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä 🙂

  16.10.2016 at 06:31
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Anniina! ♥ Välillä tekee vain mieli vetää yksinkertaisemmalla linjalla, onneksi sekin toimii 🙂

  16.10.2016 at 06:32
 • Leave a Reply