Follow:

Ensimmäinen kauneusboksini

Taidan kuulua aika pieneen joukkoon bloggaajien seassa, joille ei ole aikaisemmin tullut yhden yhtä kauneusboksia. LivBoxia seurasin innokkaasti muiden blogeista, ja jo pari vuotta sitten meinasin sen itselleni tilata. Homma kaatui kuitenkin siihen, ettei boksi loppujenlopuksi vaikuttanut tarpeeksi kiinnostavalta kun seassa oli hyvin vähän varsinaisia kauneudenhoitotuotteita. Suurimmassa osassa bokseista oli mielestäni aivan turhan paljon erilaisia hammastahnoja, suihkugeelejä ja deodorantteja, jotka saivat boksin vaikuttamaan tylsältä. Ulkomaisista bokseista olen myös hitusen haaveillut, mutta nekään eivät ole vielä täysin vieneet sydäntäni.
LivBox koki viime kuussa suuren muutoksen, nimestä ja ulkomuodosta lähtien. Uusi Bette Box vilahteli suurimmassa osassa seuraamistani blogeista, ja sisältö oli kutkuttavan kiinnostava! Oikeasti harmitti, ettei sitä itselleni tullut. Ryhdyinkin jo parin boksi-postauksen jälkeen tuumasta toimeen, ja tein tilauksen jotta saisin edes seuraavan boksin itselleni. Ja sitten pitikin vain odottaa neljä pitkää viikkoa. Aika kului muuten tuskastuttavan hitaasti!
Eilen sain saapumisilmoituksen, ja iltapäivällä kävin noukkimassa ensimmäisen Bette Boxini pakettiautomaatista. Oli muuten haastavaa päästä kotiin asti kuvaamaan tätä, teki nimittäin mieli repiä paketti levälleen jo automaatin edessä!

Kotiin päästessäni siirryinkin suoraan kuvauspisteelle “penkojaisiin”. Pakkauksen esteettisyydestä ei muutes höpötetä tällä kertaa mitään, vaikka nätti se onkin – sillä haluan päästä jo esittelemään teille kaikkia ihania tuotteita joita se sisälsi!

Siis aloitetaanpas! Pakkauksessa oli tällä kertaa kuusi tuotetta, joista kaksi oli näytekokoja. Ensimmäinen näytekokoisista tuotteista oli Schwarzkopfin BC Oil Miracle Brazilnut 10 -öljyhoito hiuksille, näytteessä 5ml tuotetta. Pahvipakkaus osasi kertoa, että kyse on hiuksiin jätettävästä aineesta, joka suihkutetaan pyyhekuivaan tukkaan. Rakastan kaikkia hiusöljyjä, joten tämäkin pääsee ehdottomasti kokeiluun!
Ovh: 19,50€/100ml.

Toinen hiuksiin liittyvä tuote oli Heleinin Biotin+ -ravintolisä hiuksille ja kynsille. Pakkaus sisältää kahden kuukauden kuurin, ja on siis täysikokoinen. Tätä kokeilen mielelläni, tällä hetkellä en syökään mitään kauneudenhoidon ravintolisiä! 
Ovh: n. 20€/25g.

Seuraava tuote on Nivean Cellular Skin Eye Illuminator -silmänympärysvoide, tämäkin täysikokoisena. Tuotteen tulisi tasoittaa ihon värisävyä ja heleyttää tummia silmänalusia. Säännöllisesti käytettynä sen luvataan vielä tasoittavan ryppyjä. Mielenkiintoinen uutuus, jota kokeilen myöskin mielelläni. 
Ovh: 15,90€/15ml.

Sitten onkin aika esitellä tuote, josta innostuin tällä kertaa eniten! Lumenen Nordic Noir Deep Impact -uutuusmaskara tuli boksista myös täysikokoisena. Juhlavan hopeiseen hylsyyn pakattu ripsari lupaa erottelevuutta sekä tuuheutta ja pituutta ripsillesi – aamusta iltaan saakka. Tämän korkkasinkin heti, ja ensitestin perusteella voin todeta että tuote on varsin mielenkiintoinen. Paremmin voin raportoida tuloksista vähän paremmin siihen tutustuttuani.
Ovh: 24,90€/15ml.

Viimeinen täysikokoinen tuote tässä boksissa oli Palmoliven uusi deodorantti, Feel Glamorous. Tämä tuli ihanana vadelmantuoksuisena versiona, ja pakko todeta, että uteliaana testaan tämänkin! Yksi deodorantti ei mielestäni boksia pilannut, kun muut tuotteet olivat niin kiinnostavia.
Ovh: 1,95€/50ml.

Sitten vielä yksi näytekokoinen! Avènen Cleanance Micellar Water on apteekeista saatavilla oleva 3-in-1 -puhdistusvesi meikinpoistoon ja päivittäiseen ihonpuhdistukseen. 20ml:n näytteellä luulisi kasvot putsaavaan pariinkin otteeseen, ja kyllä uskon että tämäkin tulee pois käytettyä. 
Ovh: 22€/400ml.

Ystävänpäivän kunniaksi boksissa oli vielä Zadig & Voltairen tuoksukortti, josta löytyy tuoksunäytteet miehille sekä naisille. Boksin kokonaisarvo hyppäsi mukavan korkealle, sillä pikaisesti laskettuna tuotteiden yhteinen ovh-hinta olisi ollut pikkuisen päälle 60€. Olen ehdottomasti tyytyväinen, enkä kyllä malttaisi odottaa, että seuraava boksi saapuu! Vielä jännemmän tästä jutusta tekee se, että ensi kuun boksihan on bloggaajaboksi – ne kun ovat ainakin omasta mielestäni olleet vieläkin kutkuttavampia sisällöltään.
 Jos muuten olet minun tapaani hangannut vastaan boksihuumalle tähän asti, mutta nyt ajatus alkaa kiehtomaan, oman maaliskuun boksisi voit käydä tilaamassa täältä*!
Tuleeko teille jokin kauneusboksi? ♥

*** Postaus sisältää mainoslinkin, jonka kautta tehdyistä tilauksista saan pienen komission. Bette Box on itse tilaamani.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

17 Comments

 • Reply Sissi

  Jahas, se hoitoaineen käyttöohje oli pahvilaatikossa:D Mä olin vähän ongelmissa, kun olin jo antanut lootan gerbiilien nakerreltavaksi ja se oli kadonnut purujen joukkoon sitten kun postausta kirjoitin, eikä tietoa löytynyt mistään. Oppia ikä kaikki, täytyy ensi kerralla säästää laatikot kunnes on rekisteröinyt kaiken tiedon:) Tykkäsin tosi paljon tästä boksista.

  5.2.2017 at 15:20
 • Reply Mimosa

  Kaikki hehkuttaa näitä Bette Boxien sisältöjä, mutta omaan silmään eivät ole siltikään kovin kummoisia :/

  Bloggaajaboxin tilasin viime kerralla, mutta taisipa vaan muutama tuote jäädä itselle. Ensi kuun boxin olisin siis voinut ostaa testiin, mutta kerkesin jo yhden toisen merkin lootan ottaa siihen, se sisältää korealaista kosmea, joten on itselleni mielenkiintoisempi 🙂

  5.2.2017 at 15:30
 • Reply Emilia

  Tilasin suunnilleen puolitoista vuotta Livboxia ja lopetin tämän vuoden alkuun – ensimmäinen Bette ehti tulla kuitenkin. Näköjään ihan hyvä päätös – kaikkia vastaavia tuotteita on avaamattomina laatikoissa ja kaapeissa vaikka esim. Lumenen ripsari olisi ollut kiva, niin käytän ehkä edelliset ripsarit ja muut pois alta ennen kuin alan taas tilaamaan tätä. Varastojen tyhjennys tosin taitaa olla aika pitkä prosessi, odotahan vaan kun sullakin näiden boxien myötä alkaa varastot pursuilemaan 😀

  5.2.2017 at 16:17
 • Reply Emzi

  Mä tykkäsin kyllä tästä boksista todella paljon. Postaus (+ video) tulee blogiini lähipäivinä. 😀 Mun mielestä ne kyllä on parantanut aika paljonkin Livbox ajoista. Is it just me?

  5.2.2017 at 17:10
 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Pitkään olet kyllä saanut itsesi kauneusboxeista pysymään erossa 😀 Minun boxini on vielä matkalla, toivottavasti on huomenna haettavissa – en millään pitkää viikonloppua malttanut olla spoilaantumatta sisällöstä kun eilen satuin ensimmäiset postaukset boxista näkemään, hyvältä näyttää sisältö. 🙂

  5.2.2017 at 18:20
 • Reply Liisa N.

  Olin niin innoissani tämän kuun boxista. Todella mielenkiintoisia uutuus tuotteita ja muutenkin erittäin positiivisesti yllättänyt pakkaus. Nivean silmänympärysvoidekin on mielenkiintoinen mutta ei kyllä itselleni sovi käyttöön. Mutta onneksi senkin saan varmasti jollekkin toiselle lahjoitettua 🙂

  6.2.2017 at 13:59
 • Reply Liisa N.

  Olin niin innoissani tämän kuun boxista. Todella mielenkiintoisia uutuus tuotteita ja muutenkin erittäin positiivisesti yllättänyt pakkaus. Nivean silmänympärysvoidekin on mielenkiintoinen mutta ei kyllä itselleni sovi käyttöön. Mutta onneksi senkin saan varmasti jollekkin toiselle lahjoitettua 🙂

  6.2.2017 at 13:59
 • Reply Nena Sofia

  Apua, voin niin kuvitella tilanteen 😀 Mutta hei, ei se niin justiinsa oo! Ens kerralla sit 🙂

  6.2.2017 at 20:19
 • Reply Nena Sofia

  Hei mutta ihanaa että olet löytänyt itseäsi kiinnostavan boksin 🙂 Mä en ole vielä niin HC-harrastaja että löydän tästäkin tosi kiinnostavia tuotteita ;D

  6.2.2017 at 20:23
 • Reply Nena Sofia

  Hahaa, mä oikeasti vähän innolla odotan sitä että olisi kaapit täynnä kaikkea uutta ja jännää 😀 Vaikka on ne kyllä nytkin… Mutta ei tarpeeksi 😉 Uskon kyllä että jossain kohtaa tulee itselläkin pidettyä taukoa tästä, jos alkaa varastot ihan liiaksi pursuilemaan 😀

  6.2.2017 at 20:27
 • Reply Nena Sofia

  No et tosiaan ole ainoa! Mä olen ainakin ihan samaa mieltä, muuten en olisi tilannutkaan 😀

  6.2.2017 at 20:28
 • Reply Nena Sofia

  Hahah, siinä kyllä onnistuin 😀 Mä näin myös lauantaina päivällä yhden boksipostauksen, ja vaikka kiusaus oli suuri, niin oli pakko olla lukematta! Olisi ollut kamalaa pilata yllätys heti ekalta boksilta 😀

  6.2.2017 at 20:33
 • Reply Nena Sofia

  Siis mä olen niin samaa mieltä kyllä! Tämä boksi oli kaikin puolin aivan mahtava, todella mielelläni kokeilen kaikki mukana olleet tuotteet 🙂 Kiva kuulla myös, että sullekin sopii kaikki tuotteet yhtä lukuunottamatta – sekin on jo tosi hyvin!

  6.2.2017 at 20:35
 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Mä sain oman boksini vasta eilen, mutta olen tyytyväinen. Lumenen ripsiväri on ainakin tosi kaunis pakkaukseltaan 🙂

  7.2.2017 at 09:26
 • Reply eekku

  Oli erittäin hyvä boxi ja oon tilaillu livboxia melkein alusta asti en osais olla ilman tää uusi muutos vaikutti hyvältä

  7.2.2017 at 14:36
 • Reply Nena Sofia

  Kiva että boksi oli sinullekin mieleinen! 🙂 Mun mielestä ei olisi tämä ensimmäinen boksini voinut tästä edes paremmaksi muuttua, tätä oli ihanaa availla 🙂

  8.2.2017 at 17:14
 • Reply Nena Sofia

  Ihanaa että tykkäsit! 🙂 Nyt kun oon itse alkanut tilailemaan, tuntuu, että oon heti jo niin koukussa etten kovin äkkiä tätä voisi edes katkaista 😀

  8.2.2017 at 17:16
 • Leave a Reply