Follow:

Pääsiäisen kosmetiikka aletärpit 2021

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

kosmetiikka ale pääsiäinen

Ihanaa palmusunnuntaita kaikille! ♥ Kyselin viikko sitten Instagramissa vinkkejä hyvän hinta-laatusuhteen meikkisiveltimistä. Aika moni mainitsi Zoevan siveltimet, joita olen aikaisemminkin harkinnut. Alkuviikosta tutkin eri verkkokauppojen valikoimia, ja päädyin pitkittämään ostopäätöstä vielä viikonloppuun, kun ehdin ajan kanssa lukea arvosteluja eri seteistä. Perjantaina olinkin päättänyt, minkä sivellinsetin haluan, ja meinasin tilata sen Zoevan omasta verkkokaupasta. Onneksi en ehtinyt tehdä tilausta vielä perjantaina, sillä eilen Zoevan verkkokaupassa alkoi kevätalet! Päädyin tilaamaan kaksi settiä samalla rahalla, millä olisin perjantaina saanut yhden.

Surffailujeni tuotoksena Facebook alkoi ahkerasti mainostamaan minulle erilaisia pääsiäisen kosmetiikka aleja. Aletärppipostauksista kiitellään tasaisin väliajoin, joten ajattelin, että nyt kun tarjouksia tunkee joka tuutista, voisin kasata ne yhdeksi listaksi teitäkin varten. Ensi viikolla todennäköisesti nähdään vielä lisää pääsiäisaiheisia tärppejä, ja ajattelin lisätä niitä tähän postaukseen aina kun uusia tulee vastaan. Tuttuun tapaan kommenttikenttäkin on teille avoin, vinkatkaa ihmeessä loput pääsiäistarjoukset siellä jos niitä ei listalta vielä löydy!

Pääsiäisen kosmetiikka aletärpit

Aloitellaanpa sitten! Mukaan valikoitui taas mielestäni parhaimmat tarjoukset niiltä verkkokaupoilta, jotka tiedän luotettaviksi. Nappasin listalle lähinnä ne alennukset, jotka oikeasti tuntuvat lompakossa. Lista ei ole missään parhausjärjestyksessä, vaan keräilin tarjouksia sitä mukaa, kun niitä tuli vastaan.

1. ZOEVA EU: Kevätalet -30% + hyviä löytöjä poistopuolella

Tästä mainitsinkin jo postauksen alussa: Zoevalla tosiaan käynnistyi eilen kevätalet, ja heidän verkkokaupastaan löytyy merkin suosituimpia sivellinsettejä 30% alennuksella. Lisäksi kannattaa kurkata “last change” -puoli, josta löytyy poistotuotteita jopa 70% alella. Zoeva lähettää paketit Saksasta joten tullivaaraa ei ole, ja yli 40€ tilauksiin saa ilmaiset toimituskulut. Lisäksi uutiskirjeen tilaajille tarjotaan 10% alennuskoodi, joka pätee myös aletuotteisiin!

2. Kicks.fi: *Pääsiäisen kauneuskalenterissa 20-50% alennukset

Kicksillä käynnistyi eilen pääsiäiskalenteri, jossa on joka päivälle vaihtuva tarjous jostakin verkkokaupan suosikkibrändistä. Tämän päivän kalenteritarjouksessa on esimerkiksi kaikki *Flaerin meikkisiveltimet sekä *Budgien tuotteet puoleen hintaan, huomenna taas *Anastasia Beverly Hillsin tuotteet 25% alennuksella. Kaikki pääsiäiskalenterin tarjoukset löytyvät *täältä.

3. Glossybox.fi: *Kaksi boksia yhden hinnalla

Myös kauneusbokseista kiinnostuneita hemmotellaan pääsiäisen kunniaksi! *Glossyboxin pääsiäiskampanjassa kaikkiin boksitilauksiin lisätään veloituksetta ylimääräinen yllätysboksi. Tämä *“mystery box” lisätään kassalla, kun tilauksessa käytetään alennuskoodia “MYSTERYWOW”. Näiden kahden boksin yhteisarvoksi luvataan yli 245€! Vaihtoehtoisesti jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boksista voi napata 30% alennuksen omalla koodillani “NENA30”.

4. Lyko.fi: *Ota 3 maksa 2 kaikista NYXin tuotteista

Lykon kampanja ei varsinaisesti ole pääsiäisteemainen, mutta sen verran kutkuttava, että siitä oli pakko mainita! Verkkokaupassa käynnistyi nimittäin juuri “ota 3 maksa 2” -tarjous Nyxin tuotteista. Kampanja koskee myös uutuustuotteita, joista suosittelen tsekkaamaan ainakin supertarkat *kulmatussit ja mahdottoman kestävät, kiiltävät *Shine Loud -huulipunat. Koko *tarjousvalikoima löytyy täältä.

5. Stockmann: *Hullut Päivät

Kun puhutaan pääsiäisen alennusmyynneistä, ei voida olla mainitsematta Stockmannin perinteisiä Hulluja Päiviä. Hullarit pyörivät myymälöiden lisäksi verkossa, ja tänä vuonna ne kestävät tavallista pidempään. Kampanja pyörii verkossa 31.3. saakka ja valikoima on jälleen kerran huima! Täytyy kyllä myöntää, että mukana on runsaasti tuotteita myös hyvin marginaalisella alennuksella eikä huipputarjousten löytämistä ole tehty helpoksi. Sivusto ei näytä tuotteiden ovh-hintoja, joten jos haluaa tehdä hyviä löytöjä pitää tuotteiden hintoja tarkistella Googlesta. Itse vähän luovutin jo tämän kanssa, kun loputtomasta valikoimasta oli vaikea löytää mitään erityisen kiinnostavaa. Mikäli ostoslistallasi on kuitenkin jotain Stockmannin valikoimaan kuuluvaa, kannattaa tarjoustuotteet vilkaista *Hullareiden sivuilta.

6. Cocopanda.fi: *Lähes kaikki -20%

Cocopandan pääsiäiskampanjassa lähes *koko valikoima on laitettu 20% alennukseen. Lisäksi sivuilla on huikea pääsiäisarvonta uutiskirjeen tilaajille (aukeaa ponnahdusikkunassa kun sivustolle saapuu), jossa voi voittaa yli 1100€ arvoisen tuotepaketin. Kannattaa kurkata myös verkkokaupan outlet-osio, sillä kolmen outet-tuotteen ostaja saa edullisimman veloituksetta. Kampanjan kestoa ei ole ilmoitettu,  lisätiedot löytyy Cocopandan *kaupan päälle -sivulta.

7. Sokos.fi: verkossa kaikki -20% pe 2.4.

Sain vinkin yhdessä kauneusryhmässä, että Sokoksen verkkokaupassa olisi kaikki tuotteet 20% alennuksella perjantaina 2.4.! Tätä tarjousta ei löydy vielä mistään ilmoitettuna, mutta vinkki tuli varsin luotettavasta lähteestä. Kannattaa siis olla kärppänä paikalla, mikäli jotain tiettyä on ostoslistalla!

Oletteko te bongailleet hyviä pääsiäistarjouksia?

Edit. 30.3. klo 21.11: lisätty Sokoksen kampanja

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

  • Reply Heps.

    Cocopandalla on läpi vuoden tuo sama “-20% lähes kaikesta” ja “jopa -50% suosikkituotteista”. Väsyttää koko firman mainonta, samat hinnat kuitenkin vuodesta toiseen ja aina on muka ale. Huijausta?

    29.3.2021 at 05:12
  • Leave a Reply