Follow:

Marraskuun lakkaukset

Siis en kestä! Ihan tosissaan, nytkö se joulukuu jo ihan oikeasti tulee? Olen samaan aikaan järjettömän innoissani, sekä hitusen huolissani kaikista vielä tekemättä olevista askareista! Mutta hei, ne molemmat asiat kuuluvat joulua edeltävään aikaan, joten murehtia ei tarvitse
Yleensä käyn edellisen kuukauden lakkaukset läpi aina kuun ensimmäisenä päivänä, mutta tänään teen poikkeuksen huomenna starttaavan, ihan mahdottoman huikean joulukalenterin vuoksi. Tästä olisi tosissaan tehnyt mieli kertoa enemmän jo aikoja sitten, mutta olen juuri ja juuri malttanut mieleni ja pysytellyt hissukseen aina tähän hetkeen asti.

Luvassa olisi siis kuukauden täydeltä arvottavia, kerrassaan upeita tuotteita teille blogini lukijoille! Jotta pysyttäisiin joulun hengessä ja mukana olisi mukavasti jännitystä, kerrottakoon, että kaikki palkinnot arvotaan lopuksi yhdelle onnekkaalle voittajalle! Jokaisen päivän luukusta voit siis lunastaa itsellesi arvan, ja lunastusaikaa jokaisena päivänä on aina keskiyöhön saakka. Uusi luukku aukeaa joka aamu kello kuudelta aamulla. Jännittävää, eikö? Onneksi jo huomenna pääsee kurkkaamaan ensimmäisen luukun sisältöä!

Marraskuun kynsistä sen verran, että yhtäkään floppia ei mielestäni kuukauteen mahtunut! Lakkauksia on toki vähemmän kuin esimerkiksi viime kuussa, mutta jälkikäteen katseltuna olen ainakin lähes tyytyväinen kaikkiin kahteentoista. Omat suosikkini lienevät kuitenkin ensimmäisen kollaasin kaupunkimaisema-kynnet sekä toisen kollaasin alarivin ensimmäiset lakkaukset joista löytyy reippaasti blingiä tulevaan juhlakauteen sopien. Mistä te tykkäsitte eniten?

Oikein ihanaa kuun viimeistä päivää jokaiselle! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply mirka

  Mun suosikiksi nousee ehkäpä nuo viimeiset lumihiutalekynnet, mutta toisaalta pidän kovasti myös tuosta viimeisen rivin lakkauksesta, jossa käytit uusia Color Clubeja 🙂 Kauniita kaikki!

  30.11.2016 at 05:46
 • Reply Emmi

  Odotan innolla joulukalenteria! Kaikki kynnet ovat aivan ihania, mutta mun lempparit on ehdottomasti nuo viimeiset lumihiutalekynnet, ne vaan on niin upeat <3

  30.11.2016 at 05:58
 • Reply Nena Sofia

  Isot kiitokset ihanista kehuista! ♥♥

  30.11.2016 at 16:33
 • Reply Nena Sofia

  Hihii ihanaa kuulla että kalenteria odotat! Mä olen tästä itsekin niin innoissani että huh huh 😀

  Kiitos jälleen kauniista kehuistasi <3 <3

  30.11.2016 at 16:46
 • Reply PS

  Joulupallot, kaupunkimaisema ja puna-mustat kynnet. En osaa sen paremmin suosikkia päättää. 😀

  Joulua on aina kiva odotella (vaikka aika tuntuu loppuvan kesken), mutta tuntuu hullulta, että huomenna alkaa vuoden viimeinen kuukausi. En tajua, mihin tämä vuosi katosi. 🙂

  30.11.2016 at 16:55
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla että tykkäsit niistä! 🙂

  Ja siis ihan totta, tosi outoa että joulukuu on jo huomenna! Tuntuu siltä ettei olisi saanut mitään aikaiseksi koko vuonna, ja että se vain meni ihan ohi 😮

  30.11.2016 at 17:04
 • Leave a Reply