Follow:

Hercynia ja Joulutähdet

Heipparallaa kaikille ja ihanaa sunnuntaita! Huomenna onkin sitten maanantai, ja minulla alkaa jälleen työssäoppiminen päiväkodissa. Hieman jännittää, sillä tämä työssäoppiminen tulee olemaan aiempia hankalampi ja tehtäviä on enemmän. Lisäksi se pitäisi saada aiemmin kasaan kuin yleensä. Tämän työssäoppimisen kuuluisi siis kestää 7 viikkoa ja tehtävät on mitoitettu sen mukaan, mutta minun olisi onnistuttava suorittamaan se alle kuudessa viikossa jotta ehdin seuraavan jakson opintoihin mukaan. Minulla on siis tosiaan kertynyt hieman rästejä tässä kolmen vuoden aikana, ja jotta valmistuisin keväällä on pidettävä yllä aavistuksen reippaampaa opiskelutahtia. Blogi saattaa tästä saada kevyesti takapakkia mutta älkää huoliko, katoamassa en suinkaan ole ja postailemaan pyrin kuitenkin säännöllisesti vaikka tahti saattaakin hieman tässä kevään aikana hiipua.
Siirrytään nyt kuitenkin asiaan, joka tällä kertaa onkin vahingossa syntyneet Joulutähdet. Viimeksi esiteltyjen kukkakynsien jälkeen halusin palavasti tehdä lisää kukkasia ihan vain harjoitellakseni, ja kaivoinkin esille akryylimaalit. Halusin maalailla keskisormiin ja nimettömiin köynnöskukkia, ja muille kynsille valitsin lakaksi ah-niin-ihanan piCture pOlishin Hercynian. Hercyniaa lakkasin kaksi kerrosta, ja se riitti peittämään kynteni kauniisti. 
Hercynian kaveriksi halusin rehellisen punaisia kukkia, enkä tässä kohtaa vielä osannut ajatella kuinka jouluinen yhdistelmä kyseessä onkaan. Asia valkeni minulle oikeastaan vasta valmiita kynsiä katsellessa, kun halusin lyödä pään pöytään ja piilottaa kädet taskuihin. Hei haloo, joulu meni jo!

Keskisormien ja nimettömien pohjalla on viimeiset rippuset Essencen valkoisesta, mikä meinaa sitä että kohta joudun ottamaan käyttöön Kone Helsingin valkoisen lirun – joka ei todella vaikuta yhtä laadukkaalta kuin tämä. Ostinkin kyseisen yksilön lähinnä hätävaraksi kun olin metsästämässä Essencen valkoista Itäkeskuksesta, mutta kyseisen lakan kolo ammotti tyhjyyttään. Ärsyttävää! No mutta, tällä kertaa selvisin vielä Essencen kanssa, joka onkin harvinaisen helppo valkoinen. Sitä on kynsillä yksi (!) kerros, jolla kynnet peittyivät täydellisesti. Tämän päälle aloin maalailemaan kukkasia, joista oli siis tarkoitus tulla kesäisiä köynnöskukkia, ja maalailinkin niitä sikin sokin kynsille viimeistellen ne Hercynialla maalaituilla köynnöksillä. Joka tapauksessa kukkien muoto yhdistettynä joulunpunaiseen väriin ja Hercyniaan viereisillä kynsillä saivat aikaan mielikuvan joulupöydän perinteisestä ruukkukukasta eli Joulutähdestä. Pettymys oli ilmeinen, mutta kyllä minä näillä kynsillä kuljin silti sen pari päivää vaikken täysin tyytyväinen ollutkaan. Aina ei vain voi mennä nappiin!

Alkoiko soimaan joululauluja päässä?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

25 Comments

 • Reply Minna

  Voi ei, oon niin jouluihminen että nää vois olla vaikka mun kynnet 😀 Tuo hercynia on kyllä aivan ihana! <3

  7.2.2016 at 14:42
 • Reply Katarooma

  Ihanat! <3

  7.2.2016 at 14:53
 • Reply Kata (Shopaholic)

  Kauniit kynnet. Ja suosittelen muuten Avonin valkoista! 🙂

  7.2.2016 at 15:03
 • Reply Emmi

  Hahha, mulla on koko päivän soinut joululaulut päässä, joten väkisin näistäkin tulee joulu mieleen! 😀
  Nää on kuitenkin aivan mielettömän ihanat, ja käy oikein hyvin tähänkin vuodenaikaan! <3

  7.2.2016 at 15:27
 • Reply Sole/nailOxtail

  Voihan sitä jouluttaa yhä ja sitäpaitsi näähän on tosi pirteän väriset ja toi Hercy on niin nätti lakka!

  7.2.2016 at 18:12
 • Reply Kirsi/Kirsinkynnet

  Toki väriyhdistelmä voi tuoda joulun mieleen, mutta ei mulla itseasiassa tullut joulu mieleen vasta kun sanoit.. 🙂 Ja taas ensin katoin et oot laittanut siirtokuvat!! Oon niin kade tuosta siun piirto/maalaustaidosta 😀

  7.2.2016 at 20:34
 • Reply Fani

  Todella näyttävät! Kyllähän niistä hiukan joulu tulee mieleen, mutta ei sen väliä! Ei joulusta vielä niin kauaa ole. 😀

  8.2.2016 at 06:03
 • Reply Satsuli

  Tosi kauniit vaikka jouluset onki. <3 Ja eihän sekää haittaa 😉

  8.2.2016 at 07:06
 • Reply Paula

  Nämä on upeat! Saitko tehtyä myös toiseen käteen tällaiset?

  8.2.2016 at 16:28
 • Reply Enail

  No kyllähän noista kieltämättä joulutähdet mieleen tulee, mutta ovat kyllä niin upeat että en harmittelisi silti yhtään 🙂

  8.2.2016 at 18:16
 • Reply Tintti

  Kyllä näistä joulu tulee mieleen, mutta ei se ainakaan mua haittaa ollenkaan :). En taas tajua yhtään miten sä osaat tehdä käsin näin tarkkaa jälkeä, ihan huikea lopputulos! Ja kaiken kukkuraksi Hercynia näyttää syötävän hyvältä.

  9.2.2016 at 14:13
 • Reply Tintti

  Kyllä näistä joulu tulee mieleen, mutta ei se ainakaan mua haittaa ollenkaan :). En taas tajua yhtään miten sä osaat tehdä käsin näin tarkkaa jälkeä, ihan huikea lopputulos! Ja kaiken kukkuraksi Hercynia näyttää syötävän hyvältä.

  9.2.2016 at 14:13
 • Reply Tinkerbell

  Hirmu kaunis lakkaus ♥

  10.2.2016 at 13:35
 • Reply Nena Sofia

  Hihhii, kiitoksia Minna! <3 🙂

  15.2.2016 at 04:38
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3

  15.2.2016 at 04:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Kata! 🙂 Avonin valkoisesta olen kyllä kuullut kehuja, mutta olen niin tykästynyt Essenceen että mielelläni siinä pysyttelen. Tuon Kone Helsingin ostin vähän hätäpäissäni kun tiesin että valkoiset on loppumassa, niin on edes joku hätävara 🙂

  15.2.2016 at 04:43
 • Reply Nena Sofia

  Hihii, en siis oo ainoa jolla soi välillä läpi vuoden joululaulut päässä 😀 Kiitos kehuista ihana <3

  15.2.2016 at 04:46
 • Reply Nena Sofia

  Ainahan sitä voi jouluttaa 😀 Kiitos Sole <3 <3

  15.2.2016 at 04:50
 • Reply Nena Sofia

  Voi apua sentään! Hurjan paljon kiitoksia kehuista ♥♥ Ja kiva kuulla, ettei näistä nyt ihan ensimmäisenä pelkkä joulu mieleen tullut 🙂

  15.2.2016 at 04:58
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Fani! <3 🙂 No onneksi en ihan heinäkuussa näitä tehnyt, tähän vuodenaikaan ne vielä jotenkin sopii 😀

  15.2.2016 at 05:01
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Satsuli, kiva kuulla! ♥ 🙂

  15.2.2016 at 05:02
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Paula! ♥ Sain kyllä, ja yleensäkin kaikki lakkaukset onnistuu molempiin käsiin. Toiseen käteen tehdessä homma on toki hitaampaa kun pitää olla niin paljon tarkempi, mutta kyllä se aina kuitenkin onnistuu 🙂

  15.2.2016 at 05:05
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! 🙂 ♥

  15.2.2016 at 05:16
 • Reply Nena Sofia

  Voih kiitos Tintti! <3 🙂 Hercynia on kyllä oikea herkku 🙂

  15.2.2016 at 05:17
 • Reply Nena Sofia

  Voih kiitos Tinkerbell! ♥ 🙂

  15.2.2016 at 05:17
 • Leave a Reply