Follow:

Baby blue Fabylta + ihana leimasinmarmorointi!

Huomenta ja oikein ihanaa sunnuntai-aamupäivää kaikille! Eilen blogi pysyi hiljaisena kun itse makoilin nuhaisena sohvanpohjalla enkä ollut ajastellut mitään viikonlopuksi. Tänään en kuitenkaan enää malttanut pitää näppejäni erossa Bloggerista, ja kun olokin on jo parempi ajattelin näpytellä teille hieman juttua eräästä oikein kivasta lakkauksesta jonka toteutin viikon alkupuolella. Pohjalakkana kynsillä on Fabyn Don’t Disturb My Puppy* (apua mikä nimi!) jonka sain viime keväänä miitistä. Otin lakasta teille parit swatchitkin ennen itse koristeluiden toteuttamista.
Don’t Disturb My Puppy on hempeän vaaleansininen crelly-lakka. Sävy tässä on mahdottoman nätti, joskin koostumuksen koin hivenen ongelmalliseksi peittävyyden kannalta. Lakkaa on kuvissa kolme-neljä kerrosta kynnestä riippuen. Tällainen sävy on hyvin hankala toteuttaa peittävänä, enkä olekaan kovin monesta näin vaaleasta sinisestä kuullut joka peittäisi yhdellä-kahdella kerroksella. Moka ei siis ole kovin suuri, vaikka hieman parempaa peittävyyttä odotinkin, kun yleensä näissä Fabyn lakoissa on hurjan paljon pigmenttiä. 

Lakasta kuitenkin tykkäsin muuten, ja se sai jäädä kokoelmaan. Koristelut tälle oli vain melko hankalat keksiä, kunnes muistin viime viikon sunnuntaina Facebookista bongaamani “smooshy sundayn”. Omassa syötteessäni vilahteli siis useita upeita kynsiä eräästä ulkomaisesta kynsiryhmästä, jotka oli toteutettu tekniikalla jota kutsuttiin smooshy nailsiksi. Ikinä aiemmin en ollut termiä kuullut joten olihan se pakko selvittää, mistä on kyse. Pikaisella googlauksella sain tietää, että termi tarkoittaa tutummin leimasinmarmorointia, jonka voi toteuttaa joko leimasimen tai jopa muovipussin avulla. Youtubesta löytyy paljon tutoriaaleja, nyt en enää löydä sitä minkä mukaan itse homman toteutin mutta haulla “smooshy nails” löytyy jo vaikka ja mitä. 

Ylhäällä näettekin jo, millaista jälkeä sain aikaan. Ja näiden toteutus oli ihanan helppoa! Ensin tiputtelin folion päälle muutaman pisaran valkoista (Oriflame White Tip*), turkoosia (Oriflame Lush Ivy), hopeista (Wild & Mild Mirror Girl), sekä pohjalla ollutta vaaleansinistä lakkaa (Faby Don’t Disturb My Puppy*). Koko sotkun päälle dippasin sitten vanhan stamperin jonka olen joskus tilannut Ebaysta ja jota en saanut toimimaan leimailuissa. Tällä samalla stamperilla sitten pyöräyttelin ja painelin lakkoja kynsille sattumanvaraisesti. Varoin osumasta kynsinauhoihin eikä sotkuakaan juuri syntynyt tällä tavalla. 
Kun olin tyytyväinen kuvioihin, kiinnitin kynsien tyviin vielä kasan pieniä hopeisia niittejä ja viimeistelin lakkauksen kerroksella Seche Viteä. Lakkauksesta tykkäsin kuin hullu puurosta, ja täytyy sanoa että tästä on pakko toteuttaa pian vielä joku rajumpi ja värikkäämpi versio! 
Oliko tämä tekniikka teille ennestään tuttu? Mitäs tykkäätte lakkauksesta? ♥
*** Tähdellä merkityt lakat saatu, linkkien klikkailuista en hyödy
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

22 Comments

 • Reply Emmi

  Oi että miten upeat!! <3 täytyy ehdottomasti kokeilla kyseistä tekniikkaa joskus, kuulostaa niin simppeliltä! 😀

  4.9.2016 at 07:45
 • Reply Yue

  Onpa nätti sininen lakka. Harkitsisin tuon ostamista ellei se olisi noin ohut.

  4.9.2016 at 07:51
 • Reply Sissi

  Tosi kaunis lakkaus ja toi vaaleansinisen sävy on ihana <3

  4.9.2016 at 09:55
 • Reply eekku

  Kivat ja meidän pikkunenki sai nuhan =(

  4.9.2016 at 10:42
 • Reply Laura

  Aivan ihanat <3 mä oon parikertaa tätä tekniikkaa testannut mutta en oo saanu onnistumaan 🙁

  4.9.2016 at 11:49
 • Reply Mia / Beauty Highlights

  Tulipa kauniit! 🙂 Olin jo melkein kokonaan unohtanut Fabyn lakat! Tykkään niistä itsekin, mutta hetkeen en ole nyt lakannut kynsiä millään Fabyn lakalla. Täytyykin taas ottaa lakat esille 😉

  4.9.2016 at 11:49
 • Reply Nanne // Kuhan lakkasin

  Todella ihanat! 🙂 Mulla pistäny kans silmään, että Instassa/Facebookissa tällä tekniikalla tehtyjä kynsiä näkyy paljon. Ja pakkohan tämä on kokeillakki joskus!

  4.9.2016 at 12:15
 • Reply Tinkerbell

  Oi miten ihanat! Toihan on hyvä tapa, että tiputtaa ne lakkatipat eka johonki muualle ja siitä vasta leimasimeen. Mä kokeilin kerran tehdä tälläset kynnet sillai et tiputin ne lakkatipat leimasimeen ja eihän siitä mitään tullut. Lakkaa oli ihan tajuttoman paljon kynnellä 😀 Täytyy kokeilla uudelleen tällä sun tavalla!

  4.9.2016 at 13:38
 • Reply Heidi

  Ai, että on herkut <3 Mulla on luonnoksissa tulossa vähän samansävyiset leimasinmarmoroinnit myös 😀

  4.9.2016 at 15:52
 • Reply Paula

  Todella upea! Tuo lakka yksinään on jo upean värinen, mutta leimasinmarmoroinnilla vieläkin upeampi! Ihanat! <3

  4.9.2016 at 16:25
 • Reply Satsuli

  Vau miten uupeat! Pitääpä muistaa tuo koristelutyyli 🙂

  5.9.2016 at 07:45
 • Reply Nena Sofia

  Voi apua, suuren suuret kiitokset Emmi! ♥♥ Tää tekniikka oli kyllä ihanan helppo, kokeile ihmeessä! 🙂

  5.9.2016 at 19:09
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä, itseäkin vähän harmitti. Onneksi nämä Fabyn lakat kuitenkin kuivuu ihanan nopeasti, niin kerrokset sutii kyllä äkkiä 🙂

  5.9.2016 at 19:10
 • Reply Nena Sofia

  Voih kiitos Sissi! <3 🙂

  5.9.2016 at 19:11
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja voihan harmi sentään, sitä on nyt kyllä inhottavan paljon liikkeellä 🙁

  5.9.2016 at 19:12
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! <3 Hmm, miksiköhän et saanut? Osaatko sanoa mikä siinä epäonnistui varsinaisesti? Tää kun sujui mulla jotenkin älyttömän helposti, niin pakko ihmetellä että mikä sulla olisi voinut mennä vikaan :/

  5.9.2016 at 19:14
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kaunis! ♥ Ja kaivapa esille äkkiä, Fabyllä on niin paljon kivoja lakkoja ettei niitä kannata kaapissa hilloa ;D

  5.9.2016 at 19:15
 • Reply Nena Sofia

  Suuret kiitokset! 🙂 Pistäpä hei tekniikka testiin, kiva nähdä mitä saat aikaan 🙂

  5.9.2016 at 19:16
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! ♥ Hei, ihanaa että sait tästä nyt jonkun vinkin omiin kokeiluihin 🙂 Uskon että tällain folion kautta se on tosiaan simppelimpää, sotkua syntyy ainakin paljon vähemmän 🙂

  5.9.2016 at 19:18
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos ja kumarrus! <3 Ooh, mä en malta odottaa sun versioita! ♥♥

  5.9.2016 at 19:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos! ♥♥ 🙂

  5.9.2016 at 19:20
 • Reply Nena Sofia

  Oijoih kiitos Satsuli! ♥ Ja joo, tätä tekniikkaa kannattaa kyllä testailla, tää oli tosi kiva tuttavuus 🙂

  5.9.2016 at 19:22
 • Leave a Reply