Follow:

Edullinen yllättäjä: Revolution Pro Supreme Matte Lip Pigment – kestävä matta huulipuna

*Mainoslinkit merkitty tähdellä

Kestävä mattainen huulipuna on yksi meikkipussin kulmakivistä

Varmasti jokainen huulipunahifistelijä tunnistaa tilanteita arjestaan, joissa punan kestolla on todella merkitystä. Yllättävä lounaskutsu, pitkittynyt työpäivä tai odotettua helteisempi iltapäivä ovat kaikki hetkiä, jolloin kermainen kiiltopuna saattaa pettää pahemman kerran – suudelmasta puhumattakaan. Vaikka meikkitrendit ovat jo pitkään povanneet siirtymää kohti kiiltäviä huulimeikkejä, on pitkäkestoiselle mattapunalle edelleen oma paikkansa meikkipussissa.

 

Joskus mattapunissakin on ikäviä piirteitä. Itse esimerkiksi kartan uusien mattaisten huulipunien kokeilua siksi, että pelkään niiden kuivattavan huuliani. Toinen ikävä piirre on huulipunan murustuminen ja lohkeilu päivän mittaan. Jotkin mattapunat kuivuvat huulilla todella paksuksi kerrokseksi, joka sitten repeilee pikkutunneilla pois. Ja se ei kyllä näytä kenenkään huulilla imartelevalta!

Revolution Pro Supreme Matte Lip Pigment

Vaan miltäpä kuulostaisi ohutkoostumuksinen, hurjan pigmenttinen mattapuna, joka kestää aamusta iltaan vailla minkäänlaisia merkkejä murustumisesta tai huulten kuivattamisesta? Näiden punien elegantit pakkaukset on kopioitu Narsin Powermatte Lip Pigmentiltä, eikä laatu häviä Narsin versiolle tippaakaan. Testautin punia myös äidilläni, joka tykästyi niihin erityisesti siksi, että punat ovat hajusteettomia!

 

Saanko hehkuttaa vielä vähän lisää? Tähän punaan nimittäin liittyy tällaista pihistelijää aivan erityisesti ihastuttava piirre: se on halpaa kuin saippua!

 

Tilasin omat huulipunani Revolution Beautyn verkkokaupasta*, jossa niiden kappalehinta on 4,99€. Suomesta näitä ei ainakaan vielä saa, mutta monille tutun Beauty Bayn valikoimasta* nämä kestävät huulipunat löytyvät ihan erityisen edulliseen hintaan – nimittäin yksi puna maksaa vain 3,95€! Olin ihan ällikällä lyöty, kun huomasin, että Beauty Bay myy näitä edullisemmin, kuin merkin oma verkkokauppa.

 

Lue myös: Testissä NARS Powermatte Lip Pigment

Swatchattuna: Illusion & Spiritual

Pehmeät punahuulet koko päiväksi

Koostumuksesta vielä sen verran, että kuivumisnopeudessa on toivomisen varaa. Punilla menee kunnolliseen asettumiseen 10-20 minuuttia levitetyn kerroksen paksuudesta riippuen. Kunnolla kuivuttuaan nämä sitten kestävätkin aika lailla mitä tahansa. Kahvin juonnin, suudelmat, raskaammat ateriat – you name it! Tästä kaksikosta on tullut luottotuotteeni, enkä muihin mattahuulipuniin ole koskenutkaan nämä saatuani.

 

Supereme Matte Lip Pigmentit alkavat näyttämään ensimmäisiä kulumisen merkkejä vasta illan suussa, mutta silloinkin puna on vain haalistunut, eikä missään nimessä lähde irtoamaan palasina. Sitä voi siis huoletta kerrostaa tarpeen tullen.

 

Huulipunat tuntuvat myös huulilla miellyttäviltä. Ohutkoostumuksisen punan saa levitettyä niin kevyeksi kerrokseksi, että sen olemassaolon voi helposti unohtaa. Eivätkä nämä kuivata ollenkaan sillä tavalla, kuin useimmat mattapunat. Jos alle vielä sipaisee kevyesti huulivoidetta, pysyvät huulet pehmoisina koko päivän.

Supreme Matte Lip Pigment: Illusion & Spiritual

Sävyvalikoima ja vinkit oikean sävyn valintaan

Supreme Matte Lip Pigment -huulipunia löytyy yhteensä 30 erilaista sävyä aina pikimustasta heleän vaaleanpunaiseen nudesävyyn saakka. Revolution Beautyn ja Beauty Bayn myyntikuvista löytyy jonkinlaiset swatchit kaikista sävyistä, mutta omasta mielestäni ne eivät ole kovin totuudenmukaiset.

 

Löysin itselleni mieluisimmat sävyt helposti tämän Tammi Clarken videon avulla. Videossa näkyy kaikki sävyt swatchattuina, osa pelkästään kädelle ja osa huulille levitettynä. Videossa huulipunien sävyt ovat myös hyvin totuutta vastaavat.

Lyhyestä virsi kaunis, näitä on helppoa suositella! Mikäli edulliselle mattapunalle olisi käyttöä, käy kurkkaamassa Beauty Bayn valikoima*. Laajempi sävykattaus löytyy Revolution Beautylta*, mutta siellä hintakin on hivenen korkeampi.

 

Mikä on sinun luottopunasi silloin, kun haluat huulimeikin kestävän aamusta iltaan?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply JonnaH.

  Olin ihan varma, että Spritual on takuulla näistä oma suosikki, mutta toi nude onkin todella kaunis sun huulilla. Kädellä katsoin, että onpa hirveä (ei siis omaan makuun 😀 )

  5.5.2019 at 19:13
  • Reply Nena Sofia

   Hih, kiva kuulla että se yllätti positiivisesti! Mä olen huomannut, ettei viileät nudesävyt toimi mulla ollenkaan. Mutta sitten tällaisista lämpimistä nudeista tykkään tosi paljon, luulen että mun ihonsävy on sellainen, että ne näyttää kaikkein imartelevimmilta 🙂

   6.5.2019 at 20:11
 • Reply Charming Nails

  Mä käytän Jeffreen punia, jopa punaisten sävyjen kanssa voi syödä ja juoda huolettomasti myöhään iltaan asti. Ne eivät leviä ja kuluvat huomaamattomasti pois.

  6.5.2019 at 07:13
  • Reply Nena Sofia

   Niitä on kyllä kehuttu tosi paljon! 🙂 Mutta ovat kyllä aika hintaviakin, minkä takia ovat jääneet multa testaamatta. Onneksi löytyy tällaisia halvempiakin helmiä!

   6.5.2019 at 20:12
 • Reply Sissi

  Ihanat sävyt ja kumpikin sopii sulle erinomaisesti <3 Hylsyistä voisi kuvitella kyseessä olevan jonkun arvokkaammankin brändin!

  6.5.2019 at 08:04
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos! <3 Näissä on kyllä tosi elegantit pakkaukset. Vähän intoa vaimentaa se, että tyyli on niin suoraan kopioitu Narsilta mutta niinhän nuo kaikki Revolutionin tuotteet tuntuu olevan jostain kopsailtuja.

   6.5.2019 at 20:14
 • Reply Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

  Täällä on pohdittu näitä, taidanpa jossain kohtaa napatakin mukaan 😀 ♡

  6.5.2019 at 14:50
  • Reply Nena Sofia

   Todellakin suosittelen! Mä koitan juuri perustella itselleni, miksi en tarvitse kaikkia 30 sävyä 😀 Muutama sävy on kyllä pakko tilata vielä 🙂

   6.5.2019 at 20:15

  Leave a Reply