Follow:

Arvontamuistutus!

Heippa kaikille! Päätin nyt illan ratoksi tulla vielä muistuttelemaan teitä viimeistä kertaa huomenna sulkeutuvasta keväisestä arvonnasta. Palkintoinahan on kaksi pussillista kynsitarvikkeita joiden uskon sopivan kenen tahansa kaappiin mutkattomasti! Ja tosiaan, arvontaanhan sai tällä kertaa ottaa osaa ihan kuka vain, vaikkei blogia olisikaan rekisteröitynyt lukemaan. Jos et siis vielä ole osallistunut, niin käypä klikkailemassa itsesi mukaan täältä 🙂
Torstai on muuten toivoa täynnä, sanotaan. Nyt on kulunut neljä päivää jälleen uutta työssäoppimista kouluympäristössä, ja aika toiveikkaat tunnelmat täällä päässä onkin! Valmistuminen lähestyy kovaa vauhtia ja vaikka kaikki kouluhommat syökin energiaa, odotan silti kesää täydellä innolla ♥. Lisää intoa tuo lauantaina järjestettävä kynsimiitti josta olen aivan täpinöissäni, ihanaa päästä tapaamaan muita kynsisiskoja! Huomenna ja ylihuomenna olisi aikomus postailla vähän muusta, mutta sunnuntaina kerronkin jo vähän miitin tunnelmista 🙂
Leppoisaa loppuviikkoa kaikille! 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply