Follow:

Essence bootiful nights + helppo zombie-meikki

Essence toi markettien hyllyille halloween -teemaisia meikkituotteita sopuhintaan, ja sainkin tästä uudesta bootiful nights trend editionista joitakin tuotteita kokeiltavakseni. Muutamalla meikkituotteella syntyi cool halloween-look, joka ei vaatinut  paljoa vaivaa saati taitoa!
Tässä postauksessa esittelen siis oman versioni zombie-meikistä sekä Essencen uudet tuotteet, joiden avulla elävän kuolleen kasvot syntyivät.
(s)cream contour palette 
Kun ensimmäistä kertaa luin trend editionista, innostuin jo etukäteen (s)cream contour -paletista, josta löytyi musta ja valkoinen korostus- ja varjostussävy. Hypähtelinkin siis innosta, kun kyseinen paletti löytyi myös omasta postipaketistani. Tämän olisin kyllä jokatapauksessa hankkinut, ei nimittäin ole se perinteisin markettimeikki kyseessä.
Paletin sävyt yllättivät vahvalla pigmentillään, hyvästä blendaantumisesta puhumattakaan. Näitä oli myös vaivatonta sekoitella meikkivoiteen kanssa. Iloinen yllätys oli melko mattaiseksi kuivuva lopputulos, joka pysyi kasvoilla hyvin. Paletin suositushinta on 4,09€.

Luomivärit ja mattapunat
Contour-paletin lisäksi meikissä tositoimiin pääsivät kokoelman luomiväripaletti, 01 no trics just treats sekä nestemäiset mattapunat sävyissä 01 no more bat days ja 03 you make my heart go boo.
Luomiväripaletista paljastui metallisen harmaa, mattamusta ja helmiäisvalkoinen mukavan kookas nappi. Varisemattomista sävyistä löytyi kivasti pigmenttiä ja ne blendaantuivat hyvin. Ainoa harmitus oli, että paletin musta ei nyt ollutkaan ihan täysin musta. Suositushinta 4,09€.
Mattapunat olivat naurettavan edulliseen hintaansa verrattuna aivan ässiä! Ohuehko koostumus oli todella pigmenttinen ja kuivui huulille ilman kiristävää tunnetta. Pysyvyys oli myös huippuluokkaa. Näiden perusteella ajattelin vihdoin kokeilla muitakin Essencen nestemäisiä mattapunia! Suositushinta 3,09€.
Koko trend edition saatavilla nyt pretty.fi:stä ja ainakin K-Citymarketeista. Kuulin huhua, että Tokmanneille tätä ei taida olla tulossa. Korjatkaa toki, jos olen väärässä!

 

Superhelppo zombie-meikki
Tositoimiin meikit pääsivät viimeisimmissä meikkileikeissäni, kun halusin fiilistellä tulevaa halloweenia etukäteen. Koska maskeeraukset ovat aika vierasta tonttia itselleni, halusin kokeilla jotain todella yksinkertaista. Siitä ajatuksesta lähti liikkeelle katu-uskottavat zombie-kasvot, jotka voisin hyvin toteuttaa uudestaan halloweenina. Tätä meikkiä oli helppoa ja hauskaa toteuttaa! Ja mikä parasta: pieleen ei voinut mennä.

 

Aloitin tuomalla kalman harmauden kasvoilleni. Sekoitin siis käyttömeikkivoidettani (Lumene Matt Control, sävy 1) sekä contour-paletin mustaa ja valkoista sävyä kämmenselällä. Tämän levitin tasaisesti kasvoille sekä kaulalle. Seuraava osa olikin se hauskin, kun tuputtelin meikkimunalla contour-paletin mustaa sävyä vähän kaikkialle. Aloitin tavallisista varjostuksista poskipäiden alla, leuassa ja ohimoilla ja jatkoin tummentamalla silmänympärykset ja nenänpielet. Tarkoitus oli saada aikaan vähän suttuista jälkeä, mikä oli oikeasti hankalaa näin nätisti blendaantuvalla tuotteella.
Lisäsin väliin paksuhkon kerroksen puuteria (Viva La Diva Waterproof Powder, Shangri-La) jonka jälkeen tartuin essencen luomiväripalettiin. Isojen nappien ansiosta mustaa luomiväriä sai napattua puuterisiveltimeen helposti, ja pääsin syventämään aiemmin tekemiäni varjostuksia isolla siveltimellä huiskien. Nenänpieliin ja silmien ympärille töpöttelin luomiväriä vielä tiiviillä luomivärisiveltimellä syvyysvaikutelman maksimoimiseksi.
Verestävät silmät syntyivät punaisella huultenrajauskynällä (essence longlasting lipliner, 01 ready for red) tuunatuilla alarajauksilla joita tummensin vielä sipaisemalla päälle luomiväripaletin mustaa sävä. Ripsiin lisäsin kerroksen essencen i ♥ extreme -maskaraa, mutta jätin räpsyt taivuttamatta – tämän meikin tarkoitus kun ei ollut kaunistaa.
Viimeiseksi käsittelin huulet. Aloitin punertavan violetilla 03 you make my heart go boo -sävyllä, jota sutaisin kevyesti huulten keskelle. Odotin pari sekuntia, jonka jälkeen pyyhkäisin sormilla huolimattomasti väriä suun ympärille. Tein vielä toisen kerroksen samaan tapaan. Seuraavaksi lisäsin mustaa 01 no more bat daysia huulten keskiosaan. Saadakseni violetin sävyn huulilla hieman rusehtavammaksi, huiskin päälle keltaista mattaluomiväriä Sleekin i-Divine Ultra Mattes V1 Brights -paletista jonka jälkeen meikki olikin valmis!
Summa summarum, ihastuin essencen halloween-meikkeihin kovasti, ja niiden avulla syntynyt zombie-look toi hauskaa vaihtelua meikkileikkeihini. Jos tänä vuonna päädyn jonkinlaisiin halloween-pippaloihin, voisin hyvin toteuttaa tämän meikin uudestaankin.
 
 
 
*** Essencen tuotteet saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Emmi

  Vautsi, hieno halloween-meikki! Melkein säikähdin, kun juuri heränneenä avasin Bloglovinin ja tuo ensimmäinen kuva pomppasi esille 😀 mä just eilen tilasin tuon mustan mattapunan halloween-meikkiä varten, niin kiva kuulla, että se oikeasti on pigmenttinen! 🙂

  13.10.2017 at 05:56
 • Reply Marppa

  Vau, kun on hienosti tehty meikki! Tuohon vois sopia vielä jotkut valkoiset tai kuviolliset piilarit. 🙂

  13.10.2017 at 06:40
 • Reply Charlotta

  Makee meikki ja tosiaan helppo toteuttaa 🙂 Hauskoja noi tuotteet ja niiden nimetki 😀

  x Charlotta
  http://www.charlottaeve.com

  27.10.2017 at 11:51
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Charlotta! 🙂 Nää oli kyllä aikas vinkeitä 😀

   29.10.2017 at 14:02

  Leave a Reply