Follow:

Joulukuun lakkaukset

Hyhhyh, täällä sitä flunssaillaan! Olo on melkoisen hutera ja nokka vuotaa, mutta onneksi tämä tuntuu olevan lyhyen sorttinen tauti ja pikkuhiljaa alkaa jo kääntyä parempaan suuntaan. Koko köhä siis alkoi varoittelemaan itsestään torstaina, ja eilinen ja tämä päivä onkin mennyt sitten melko koomaisissa tunnelmissa. Uudenvuoden kynnet oli tarkoitus postata eilen, mutta enhän minä saanut elettäkään aikaiseksi ja tänään koko kuvien muokkaus tuntui edelleen hyvin vastenmieliseltä ajatukselta. No, ehkä esittelen ne sitten huomenna jos olo on sopiva. Kauppakierroksen tein kyllä jo tänään särkylääkkeiden voimilla, kun oli pakko ehtiä alemyynneille. Pitkästä aikaa tulikin ostettua uusia vaatteita, ihmeen piristävää touhua sekin!
Mutta siirrytäänpä asiaan. Viime kuussa toteutin yhteensä 11 erilaista lakkausta joista valtaosa olikin varsin jouluisia. Itseasiassa oikeasti epäjouluisia kynsiä oli vain yhdet, joten joulukynsiä tuli tehtyä ja postattua yhteensä kymmenet! Ohoh! Toivottavasti ette ihan ehtineet kyllästyä.
Omia lemppareitani koko kuun lakkauksista ovat ensimmäisen kollaasin ranskikset, sekä vaaleat lumihiutalekynnet ja toisen kollaasin akryylimaalein toteutetut metsämaisemat Varpunen jouluaamuna -kappaleen pohjalta. Ei niin suosikkeja ovat hyppivät tontut ensimmäisen kollaasin viimeisenä sekä toisen kollaasin viimeiset kolmiolakkaukset. 
Mistäs te tykkäsitte? Entä oletteko vielä kiertäneet alemyynneillä?


Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Fani

  Ensimmäisen kollaasin lumihiutaleet ja toisen kollaasin kellot ja varpuset. <3 Kauniita kaikki!

  3.1.2016 at 06:04
 • Reply Jasmin N

  itsehän juu, kävin alemyynneissä 😀 ostin yhen jutun eikä sekään ollut alesta, huhhuh.
  Mä tykkään eniten tosta ihan alemman kollaasin ekasta, niiiiin hienot!

  <3: Jasmin N | Little Things With Jassy

  3.1.2016 at 06:32
 • Reply Nena Sofia

  Voii kiitos Fani! 🙂 <3 Ihanaa että tykkäät 🙂

  5.1.2016 at 05:34
 • Reply Nena Sofia

  Hahah, mullekin käy välillä just noin! 😀 Ja nytkin siis tosiaan tuli ostettua muutama paita alesta ja sitten uudet farkut ihan normihintaan, vaikka pitikin vain aleshoppailla 😀

  Mutta kiitos Jasmin, kiva kuulla että tykkäät! 🙂 ♥

  5.1.2016 at 05:37
 • Reply Enail

  Upeita lakkauksia kaikki 🙂 oma lemppari on toi luminen metsämaisema lintuineen 🙂

  5.1.2016 at 20:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Enail! 🙂 Kiva että tykkäät, se oli mullekin varsin mieluisa lakkaus 🙂

  8.1.2016 at 22:36
 • Leave a Reply