Follow:

Alkusanat

Nyt se on sitten tehty. Kynsikuvia kerätty kasaan, blogi aloitettu ja tässä sitä ollaan ensimmäistä postausta kirjoittamassa! Olen elämäni aikana aloittanut muutaman blogin, mutta ne ovat aina jossain vaiheessa kaatuneet inspiraation puutteeseen, sillä en ole tiennyt, mistä haluan kirjoittaa. Nyt elokuussa aloitin akryylikynsiharrastuksen, ja totesin, että tästä aiheesta voisin puhua loputtomiin, enkä koskaan kyllästyisi. Aluksi tein parit kynnet kaikessa hiljaisuudessa, sitten päätin alkaa julkaisemaan niitä Instagramissa, ja siitä hetkestä asti haaveilin kynsiblogista.

 

Tämä blogi tulee siis kertomaan akryylikynsistä (satunnaisesti myös luomuista, ja ehkä tulevaisuudessa myös geelikynsistä), niiden tekemisestä, koristelemisesta ja vastaan tulevista ongelmista. Mukaan mahtuu myös tutoriaaleja, arvontoja ja muuta hauskaa. Kuvat otan Samsung NX 300 -minijärjestelmäkameralla, ja niitä tulee olemaan paljon. Kynsiä rakennan tällä hetkellä itselle ja silloin tällöin ilmaiseksi kavereille, lisäksi teen jatkuvasti harjoituskynsiä harjoituskädelle ja erilaisia koristeluja tikuille. Tulevaisuudessa toivon että toimintani laajenee, saan rahat kasaan kurssien käymiseen ja alan tekemään tätä ammattimaisemmin. Siihen on kuitenkin vielä pitkä matka, toivottavasti haluatte liittyä seuraani tätä matkaa tarkkailemaan!

 

Jotta ensimmäinen postaus ei jäisi aivan tyngäksi, lisään tähän aivan ensimmäiset tekemäni kynnet, sekä pari päivää sitten tekemäni kynnet, ja saatte vähän tuntumaa siitä, mitä luvassa on.

 

Näissä siis akryylit aivan kynsinauhoilla, kynnet täysin erimuotoiset ja liian ohuet, stressipiste ja c-kaari puuttuu kokonaan, enkä jaksanut edes yrittää koristella niitä.

 

Nämä ovat jo omastakin mielestä paremmat. Koristelut vähän omalaatuiset, mutta ainakin näissä on joku juju.

Molemmat ylläolevat kynnet on siis rakennettu tarramuoteilla, ja käytössä on ollut Vylet Nailsin ja Essential Nailsin akryylejä, sekä ylemmissä kynsissä pigmenttiä antamaan myös Ebaysta tilattuja akryylijauheita ja glittereitä. Alemman kuvan koristelut on tehty valmiin rakennekynnen päälle kynsilakoilla ja akryylimaaleilla ja päälle vedetty Sinan geelitoppi.

 

Viimeiseksi haluaisin sanoa, että ainakin näin aluksi kirjoitan vain suomeksi, mutta asia saattaa muuttua jos kysyntää löytyy.

 

Kiitos ja Kumarrus,

Nena

Share on
Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Enail

  Itse puuhastelen luonnonkynsien parissa, mutta seurailen muutamaa rakennekynsiinkin liittyvää blogia. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten jään odottelemaan jatkoa lukijana. 🙂

  19.10.2014 at 09:17
 • Reply Nena Sofia

  Hienoa! Tervetuloa lueskelemaan 🙂

  19.10.2014 at 14:53
 • Reply Outi

  Näyttävät tosi hienoilta sun kynnet! Itsekin lakkailen luonnonkynsille kuten Enail, mutta seurailen myös rakennekynsiblogeja 🙂 mä muuten ajauduin perustamaan kynsiblogin vähän samasta syystä kuin sä; ensimmäisenä spämmäsin instagramin, sitten löysin facebookin kynsiryhmät ja sitten perustin blogin 🙂

  20.10.2014 at 08:04
 • Reply Nena Sofia

  Haha aika hauska yhteensattuma! 😀 Mutta kiitos ja kiva että tykkäät,huomasin että liityit lukijaksikin, ihan huippua! 🙂

  20.10.2014 at 14:25
 • Leave a Reply