Follow:

NCLA kynsilakat vesimarmoroinnissa

 

Minulla oli pari ihanaa NCLA:n cremelakkaa testaamattomina odottelemassa, ja niitä swatchaillessani sain idean kokeilla niiden toimivuutta vesimarmoroinnissa.
Tänään siis tutustutaan vaaleaan siniharmaaseen syyskokoelman yksilöön, I Wanna Wake Up Where You Areen sekä omaan horoskooppilakkaani Geminiin. Swatchien lisäksi esittelen vesimarmoroinnin tuloksia ja kerron hieman tarkemmin siitä, miten homma onnistui.

 

Gemini on pastellisen vaaleankeltainen creme/crelly. Lakka on huomattavan läpikuultavaa verrattuna muihin testaamiini NCLA:n cremeihin. Peitti kuitenkin kolmella kerroksella, mikä on ihan kelpuutettava määrä näin vaalealle keltaiselle. Kuvassa siis 3 kerrosta + kerros NCLA:n Gelous? -päällyslakkaa.

Sävy itsessään on todella nätti, vaikkakin melko keväinen. Tykkään kuitenkin keltaisista lakoista, ja veikkaan että tämä pääsee käyttöön kyllä talvenkin aikana!

I Wanna Wake Up Where You Are on vaalean siniharmaa creme. Tässä on täydellinen koostumus, lakka peittää hyvin jo 1-2 kerroksella! Ylläolevassa kuvassa lakkaa kaksi ohutta kerrosta + kerros Gelous? -päällyslakkaa.

Tämän sävy on herättänyt itsessäni hieman kummastusta, sillä useissa blogeissa siitä puhutaan puhtaana harmaana. Itsehän näen tämän enemmänkin harmaavoittoisena vaaleansinisenä, minkä vuoksi googlettelinkin aika pitkään eri arvioita tästä. Alkoi tulla värisokea olo, kun niin monessa paikassa puhuttiin harmaasta sävystä! Löysin kuitenkin pari arvostelua, joissa puhuttiin harmaasta sinisellä taitolla ja se hieman huojensi oloani. Myös mieheni kuvasi tätä “puolisiniseksi”, ja koulukaverini kehui lakkaa kivan pehmeäksi vaaleansiniseksi. Taitaa siis olla, että tämän sävyn voi nähdä monella tavalla, tai sitten se on ainakin todella vaikea kuvailtava? Mene ja tiedä, mutta puhtaan harmaaksi en sitä sanoisi!

Vesimarmorointiin valitsin tässä esitellyn kaksikon lisäksi myös NCLA:n syyskokoelman We’re off to Never Never Landin (postaus täällä). Pohjasävyksi lakkasin näistä vaaleinta, eli keltaista Geminiä kaksi kerrosta. Sen jälkeen tein varsinaisen vesimarmoroinnin tämän postauksen vinkkejä noudattaen. Lopuksi lisäsin kuvion päälle pilkkuja dotting toolilla ja viimeistelin kynnet NCLA:n Gelous? -päällyslakalla.

NCLA:n cremelakat toimivat vesimarmoroinnissa mielestäni pääpiirteittäin hyvin. Ainakin nämä kolme levisivät veteen moitteettomasti ja muodostivat selkeitä renkaita sekoittumatta toisiinsa. Lakat eivät myöskään kuplineet tai tehneet muutakaan asiaankuulumatonta.
Kuvioiden piirtäminen kannattaa kuitenkin aloittaa pikaisesti lakkojen tiputtelun jälkeen, sillä nämä lakathan kuivuvat vauhdilla. Ja sen huomaa tosiaan myös vesimarmoroinnissa, uloimmat renkaat alkavat jähmettymään hyvin nopeasti.

 

NCLA:n vegaaniset 7-free kynsilakat saatavilla Sokoksilla/Emotioneissa sekä CesarsShopilla hintaan 19,90€/13,3ml.

 

Yhteenvetona vielä, että olipa kivoja lakkoja ja aika vinkeät marmoroinnitkin näillä syntyi! Mitään varsinaisia ongelmia ei onneksi välineet aiheuttaneet tällä kertaa, mutta huomaan kyllä, että en ole taas kovin aktiivisesti harrastanut vesimarmorointia. Vähän piti muistella, että mitenkäs ne kukkaset nyt muodostuivatkaan! Aluksi olin oikeasti aika pettynyt epäsymmetrisiin kuvioihini, mutta pilkut kyllä pelastivat paljolta. Loppujen lopuksi olen aika tyytyväinen näihin.

 

 

Käytetyt tuotteet: 
Aluslakka: Kiara Sky*
Keltainen creme: NCLA – Gemini
Siniharmaa creme: NCLA – I Wanna Wake Up Where You Are*
Lila creme: NCLA – We’re off to Never Never Land*
Päällyslakka: NCLA – Gelous?*
* Tähdellä merkityt saatu

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Charming Nails

  Jännä miten tuo IWWUWYA näyttää hieman vaaleansiniseltä sinun kynsilläsi! Johtuukohan ihonväristä vai mistä…mä kun näen sen enemmän harmaana ;D hämää myös tuo uuden mallinen pullo kun mulla on se vanha mustakorkkinen.
  Ihania kuvia ja ihanasti onnistunut marmorointi, itse en tuon vertaa saisi aikaan 😉

  10.11.2017 at 18:09
  • Reply Nena Sofia

   Se voi oikeasti johtua ihonväristäkin! Mulla on niin lämpimän sävyinen iho, että kaikki viileät vivahteet todella korostuu omissa tassuissa 😀

   Kiitos ihanista kehuista, vaikka uskon kyllä että varmasti sultakin vastaava onnistuisi! <3

   13.11.2017 at 08:21
 • Reply Suvinen

  Ihana marmorointi 🙂

  10.11.2017 at 18:24
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos! <3 🙂

   13.11.2017 at 08:21
 • Reply Belegwen

  Tuo Gemini on kyllä tosi nätin värinen! Ja lakkauskin supersöpö! 🙂

  10.11.2017 at 21:35
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Belegwen! ♥ Se on kyllä söötti, ja tottakai pakkohankinta kun sattui olemaan oma horoskooppi-sävyni. En kyllä tajua, miten tämänkin kanssa pohdiskelin niin pitkään, että hankinko vai en 😀

   13.11.2017 at 08:23
 • Reply Marppa

  Kivaa vaihtelua syksyn räiskyville väreille. 🙂

  11.11.2017 at 20:53
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Marppa! ♥ Vastapainoksi näille tuli kyllä tehtyä eräs lakkaus juurikin todella räiskyvissä väreissä 😀

   13.11.2017 at 08:25
 • Reply Emma / WL

  Ihana marmorointi! Vitsi kun olisin joskus jaksanut opetella ton vesimarmoroinnin…nyt mulla on lähinnä semmonen vihaa ja kunnioitusta sekoittava fiilis koko asiaa kohtaan 😀 kuulun siihen koulukuntaan jonka mielestä I wanna wake up on se puhtaanharmaa, mutta sun kuvissa näkyy kyllä kieltämättä sinistäkin. Piti mennä kaivamaan esiin se oma kuva ja siinä se on harmaa 😀 No, mutta harmaa on sellainen “puhtaan” oloinen silloin kun siinä on ripaus sinistä, joten ehkä kaikki on tässä oikeassa 🙂

  11.11.2017 at 23:43
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Emma! <3

   Ja siis, sun kuvissa se on munkin mielestä harmaa! Mutta mietin tuota mitä Taina sanoi aiemmin, että tähän varmaan vaikuttaa myös ihon sävy? Oma ihoni on ainakin tosi pigmenttinen ja "lämmin", mikä korostaa sitten lakkojen viileitä vivahteita. Ja siis, kun tästä googlaa kuvia, osa on selkeästi sinertäviä ja osa enemmän harmaita. Tosi hankala sävy! 😀

   Ihana pointti tosin, että voidaan kaikki olla yhtä oikeassa! Ihan totta 🙂

   13.11.2017 at 08:27
 • Reply Tinkerbell

  Oi miten ihanat kynnet<3 tosi söpöt värit oot valinnu marmorointiin!

  19.11.2017 at 10:32
  • Reply Nena Sofia

   Paljon kiitoksia! <3 Näistä tuli kyllä kivan hemppikset 🙂

   23.11.2017 at 17:51

  Leave a Reply