Follow:

Mavala: Garden Party 2/3

Tervehdys ja ihanaa lauantaita kaikille! Täällä paistaa pitkästä aikaa aurinko oikein kirkkaana ja sää suorastaan kutsuu ulkoilemaan. Viikko on mennyt hitaasti koulutehtäviin hukkuessa ja uuden työharjoittelupaikan tapoihin tutustuessa mutta nyt oikein pitkien yöunien ja vuoteeseen tuodun aamukahvin innoittamana olo on jälleen todella energinen. Huomenna on myös ystävänpäivä, ihanaa, eikö? Itse olen menossa käymään elokuvissa ja syömässä mieheni kanssa, millaisia suunnitelmia teillä on päivän viettoon?
Tänään esittelen teille seuraavat kaksi lakkaa Mavalan hempeästä Garden Party -kevätkokoelmasta. Eilen tutustuttiin jo Begoniaan ja Jasminiin, ja tänään olisi Petunian ja Iriksen vuoro. 
Petunia on siis viileän pinkki cremelakka kevyellä shimmerillä. Lakan shimmeri piilottelee hieman pullossa mutta ulkona kirkkaassa paisteessa se tuo lakkaan kevyttä säkenöintiä vaikkei muuten kynsillä juuri näykään. Lakan värisävy muistuttaa kovasti Essien Madison Ave Huen pohjasävyä ollen kuitenkin pari astetta vaaleampi. Levittyvyys Petuniassa oli mainio. Lakka peitti kahdella paksuhkolla kerroksella, eikä raidoittunut juuri ollenkaan. Koostumus oli myös juuri sopivan paksu ja helppo käsitellä. 

Iris on sävyltään lämmin vaalea violetti. Tämä on kokoelman ensimmäinen todellinen cremelakka ilman mitään ylimääräisiä hituloita. Aluksi luulin tämän olevan dupe Opin Do You Lilac It? -lakalle, mutta tarkemmassa vertailussa lakka osoittautui huomattavasti punertavammaksi ja vaaleammaksi. Luulenpa, että pidän tämän sävystä paljon enemmän kuin kyseisestä Opista, sillä lämpöisemmät sävyt näyttävät paremmalta ihoani vasten. Iriksen koostumus oli myöskin täyttä kultaa. Tämä oli tähän asti testaamistani kokoelman lakoista ehdottomasti parhaan laatuinen. Lakka peitti jo lähes yhdellä kerroksella jättäen oikein kauniin ja tasaisen lopputuloksen, eikä raidoittunut ollenkaan. Toisen kerroksen lisäsin lähinnä varmuudeksi, ettei kuvausvalo paljastaisi mahdollisesti läpikuultavia kärkiä. 

Iris on sen sävyinen lakka, johon olisin keksinyt siltä istumalta ainakin viidet erilaiset koristelut. Olisin oikeastaan halunnut koristella tämän pilkkutikku-ruusuilla, mutta koska ystävänpäivä on näin lähellä, oli kynsille lähes pakko saada sydämiä sillä niitähän ei tulla varsinaisissa ystävänpäivän kynsissäni näkemään. Tein siis skittleten, jossa etusormille ja pikkurilleille päätyi glitteriä Lindexin lakasta Diva Pink ja muille kynsille tein hieman tarkempia koristeluja. Keskisormiin maalasin (sarjaa katsellessa olohuoneemme olemattomassa valaistuksessa) pieniä sydämiä Essencen Whatever! -lakalla, ja nimettömiin sekä peukaloihin tein ruudukkoa seuraavilla lakoilla: O.P.I – DS Radiance ja Kiss Me I’m Brazilian, Essence – Whatever! ja Black is back, Gina Tricot – White.
Nimettömiin lisäsin vielä hopeiset sydän-niitit. Lakkauksesta tuli sinänsä suloinen, mutta hieman suttuiset sydämet ja ruudukon epätasaiset viivat häiritsivät sen verran, että päivänvaloa nämä kynnet eivät ehtineet nähdä ennen poistoa.

Postauksessa esitellyt lakat kuuluvat Mavalan Garden Party -kokoelmaan joka sisältää kuusi keväisen sävyistä lakkaa. Lakat ovat tulleet myyntiin nyt helmikuun alussa ja niitä löydät suurista marketeista ja kosmetiikan erikoismyymälöistä. Suositushinta 5 ml:n pullolle on 5,20€. 
Oletko jo tehnyt kynnet ystävänpäiväksi? ♥


*** Mavalan lakat saatu maahantuojalta
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

22 Comments

 • Reply Satsuli

  Oi ihanat koristelut, sika kauniit! <3 Oon mää tehny tämmöset vähä ystävänpäivään liittyvät kynnet. 🙂

  13.2.2016 at 14:08
 • Reply Emmi

  Oi miten ihania lakkoja molemmat! Ja aivan ihanat ystävänpäiväkynnet! <3

  13.2.2016 at 14:18
 • Reply Enail

  Ihanan herkän väriset lakat ja suloinen lakkaus 🙂 Mun mielestä nuo sydämet on upeita, ennen kuin luin tekstiä ajattelin että olet leimannut ne tai tehnyt ne jollain vinyyleilla. En ikinä saisi itse noin nättejä sydämiä aikaan maalaamalla. Mun ystävänpäiväkynsiksi jäävät perjantaina julkaisemani harmaavaaleanpunainen lakkaus. Sen hemppiksemmäksi en tällä erää äidy 😀

  13.2.2016 at 15:57
 • Reply Kristiina

  Tosi kivat kynnet! 🙂

  13.2.2016 at 16:36
 • Reply eekku

  Kauniit kynnet

  13.2.2016 at 16:57
 • Reply Yue

  Kauniita molemmat lakat. Just tänään kyllä päätin, että pitää lopettaa vaaleanpunaisten lakkojen (olisi aiheellista myös violettien kohdalla) hamstraaminen, kun oon niin huono käyttämään niitä.

  13.2.2016 at 19:11
 • Reply Minna

  Wau, todella upeat 🙂

  13.2.2016 at 21:04
 • Reply Outi

  Tuo Petunia on kyllä niin mun värinen lakka, mutta mulla on jo niin monta pinkkiä ja vaaleanpunaista lakkaa, että en tiedä keksinkö tekosyytä hankkia tuotakin 😀

  13.2.2016 at 21:40
 • Reply Sissi

  Erittäin kauniit sävyt:)

  13.2.2016 at 22:51
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Satsuli 🙂 <3 Kiva että säkin oot tehnyt, ystävänpäivää varten on kiva vähän söpöillä 😀

  15.2.2016 at 04:33
 • Reply Nena Sofia

  No niin on 🙂 Kiitos Emmi! <3

  15.2.2016 at 04:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Enail! Hih, ihan hassua, mun mielestä ne on juurikin aivan vänkyrässä 😀 Ja uskon kyllä että saisit kauniit sydämet tehtyä, tuollaisten pienten tekeminen on oikeasti helppoa oikealla siveltimellä 🙂 Mä hemppistelin tällä kertaa useammallakin lakkauksella, yhdet on vielä julkaisemattakin 😀

  15.2.2016 at 04:35
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  15.2.2016 at 04:38
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku 🙂

  15.2.2016 at 04:40
 • Reply Nena Sofia

  Onhan nämä nättejä 🙂 Ja hei, pysy ihmeessä päätöksessäsi! Mä usein myös huomaan kerääväni aivan syyttä suotta jonkun aikaa jonkin tietyn värisiä lakkoja, jotka sitten vain jäävät käyttämättä 😀

  15.2.2016 at 04:44
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂

  15.2.2016 at 04:46
 • Reply Nena Sofia

  Hihhih, kaikkea vaaleanpunaista ei toki kannata ostaa, etenkin jos pelkää ettei ehdi käyttää 😀

  15.2.2016 at 04:51
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla, että säkin tykkäät 🙂

  15.2.2016 at 04:58
 • Reply Fani

  Näistä molemmat lakat ovat mieluisia ja varsinkin Iris todella todella upea. <3
  Kynnet ovat näyttävät<3

  15.2.2016 at 06:05
 • Reply Tinkerbell

  Petunia täytyy varmaan käydä ostamassa! Upee lakkaus!

  15.2.2016 at 22:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Fani! <3 🙂 Iris on kyllä omastakin mielestä aivan ihana 🙂

  18.2.2016 at 21:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! ♥ Petunia on kyllä ihana, ehdottomasti kannattaa se hankkia 🙂

  18.2.2016 at 21:38
 • Leave a Reply