Follow:

Classy look

#ablecs15 -haasteen kuudennen viikon toisena aiheena on “I thought I never” eli uskoin etten koskaan. Hetken mietin, millaiset kynnet tähän aiheeseen sopi parhaiten, mutta lopulta päädyin tekemään perinteisen ranskalaisen manikyyrin – vaikkei sen tekeminen todellakaan houkuttanut.
Ranskalainen manikyyri on siisti, huoliteltu ja tyylikäs tapa laittaa kynnet, muttei minulle ollenkaan mieluinen. Jonkinlaisissa ranskiksissa viihdyn kyllä, mutta niissä pitää olla sitä jotain. Koen että ranskalaisen manikyyrin viehätys on sen muunneltavuudessa, mutta tympeä valkoinen smile line yhdistettynä kukkakoristeisiin ei houkuta itseäni ollenkaan. Tosin juuri siksi tämä lakkaus olikin mainio valinta tähän haasteeseen.

Kynsille siis lakkasin ensin kerroksen Essien True Lovea tasoittamaan kynnen omaa väriä, jonka päälle vetelin smile linen Nufun valkoisen omalla sudilla ja korjailin sitten hieman ohuella koristelusiveltimellä. Tämän jälkeen lakkasin päälle kerroksen Moyran holohippulakkaa, numeroa 57 ja lisäsin kerroksen pikakuivattajaa. Tämän jälkeen laitoin siirtokuvat paikalleen. Kyseiset decalit olen tilannut syksyllä Cessarshopista, ja ne olivat todella hyväkäytöksisiä. Lilluttelin niitä reilut kymmenen sekuntia ja tämän jälkeen ne irtosivat taustapaperista nätisti, ja kynnelläkin niitä ehti vielä hyvin liikuttelemaan.
Siirtokuvien jälkeen lisäsin kynsille vielä hiukan kimallusta Essencen glitterpommitopperista nimeltänsä lovely, maybe. Lopuksi viimeistelin kynnet vielä kerroksella HK Girliä.

Loppujen lopuksi kynnet olivat ihan nätit, mutten tosiaan tuntenut oloani kotoisaksi niissä, enkä usko, että kovin pian tulen toteuttamaan vastaavaa uudestaan.

// This manicure is for The Finnish(able) nail art challenge spring 2015. The second theme for this week was “I thought I’d never” and it’s exactly what I’ve thought of classic french manicure with a white smile line. This is not at all that kind of design that I feel comfortable to wear.

Well because I knew so strongly that I don’t like making this kind of manicures, I had to do it for this challenge. At first I applied one coat of Essie’s polish called True Love to make my own nail color look more even. After that I made my smile line with Nfu Oh’s white polish using it’s own brush and small flaws I corrected using thin nail art brush. I know, it’s not nearly perfect but I really didn’t have the energy to even try to make it perfect because as I said, I don’t like making this kind of manicure and I just wanted it to be ready quickly. 

After my smile line were done I added some sparkle from Moyra’s polish number 57. Then I applied my water decals and finished my nails up with some glitter from Essence’s lovely, maybe and applied my quick dry top coat HK Girl from Glisten & Glow.

I think that these are kind of pretty, but still not at all that kind of manicure that I would like to wear so I’m pretty sure that I won’t be doing anything like this in a long time – at least not for myself. 


Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply eekku

  Kauniit kynnet

  21.3.2015 at 09:53
 • Reply Outi

  Nää on tosi ihanat! 🙂 tuollaiset mun tyyliset kynnet 😛

  21.3.2015 at 10:33
 • Reply Emmi

  Voi miten kauniit!

  21.3.2015 at 10:57
 • Reply Sissi

  Tosi kauniit! Ranskis on parhaimmillaan näin, kauniisti koristeltuna ja symmetrisenä. 10 points:)

  21.3.2015 at 11:18
 • Reply Satsuli

  Tosi nätskät ja klassiset. Mää taas just tykkään ranskiksista ja kukkasiirtokuvista plus glitteristä. 😀 Harmi vaan ettei oo pystyny toteuttaa, koska niin lyhkäset kynnet. D:

  21.3.2015 at 14:31
 • Reply Charming Nails

  Aivan ihanat, tykkään kovasti <3 <3

  21.3.2015 at 16:36
 • Reply Tinkerbell

  Oi vitsi ku kauniit kynnet! Niin ihanat<3

  22.3.2015 at 18:17
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku! 🙂

  22.3.2015 at 21:09
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Ja hih, se mullakin tuli mieleen 😀

  22.3.2015 at 21:10
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! 🙂

  22.3.2015 at 21:17
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos! 🙂

  22.3.2015 at 21:17
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Satsuli! Omaan mieleen tällainen tyyli ei oikeastaan ole, mutta kiva kuulla, että miellyttää silmää 🙂 Ja kyllähän ranskiksia voi melko lyhyillekin kynsille toteuttaa 🙂

  22.3.2015 at 21:18
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! 🙂 <3

  22.3.2015 at 21:19
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Tinkerbell! <3

  22.3.2015 at 21:19
 • Leave a Reply