Follow:

Colosé Hyaluron4 – neljän hyaluronihapon tehotuotteet kuivalle iholle

Colosé hyaluron

Kuten kerroin viime kuussa, aloitin vastikään työt Cáreliana Oy:ssa markkinointiassistenttina. Kyseessä on kosmetiikan maahantuontiyritys, jonka tuotesarjoihin kuuluvat sveitsiläinen Colosé sekä Carélianan oma meikkisarja KotiSalonki. Ennen työpaikan saamista ehdin tutustua yritykseen ja heidän tuotteisiinsa 10 viikon mittaisen työharjoittelun aikana, ja samalla löysin muutamia helmiä, joita tulen takuulla käyttämään myös tulevaisuudessa. Yksi näistä helmistä esitellään tänään – se on Colosén superkosteuttaja eli neljän hyaluronihapon ihonhoitolinja!

Pieni esittely Colosésta

Colosé, eli alunperin Cosmétique SA perustettiin vuonna 1895 Ruotsissa. Yrityksen ensimmäiset vuodet olivat loisteliaita, sillä se valittiin toimittamaan ihonhoito- ja hygieniatuotteet Ruotsin kuninkaalliseen hoviin. Tuotteiden laatu on ollut aina Colosén pääprioriteettina, ja ensimmäisen laatudiplominsa yritys sai vuonna 1907. 1970-luvulla Colosé-kosmetiikan valmistus siirrettiin Sveitsiin Worbenin kylään, missä se edelleen toteutetaan Cosmétique SA:n omalla tehtaalla.

Nykyään Colosén valikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia, klassisia sekä uusimpien trendien mukaisia ihonhoitotuotteita jokaisen ihotyypin tarpeisiin. Ihonhoitotuotteiden kehityksessä on yhdistetty arvokkaita luonnon raaka-aineita ja lääketeollisuudesta tuttuja menetelmiä. Lisäksi brändillä on oma meikkituotteiden linjansa, jonka tähtituotteita ovat ihoa hoitavat ja siihen saumattomasti sulautuvat meikkivoiteet.

colosé hyaluron4

Hyaluron4  – syväkosteuttava linja kuivalle iholle

Hyaluron4 on Colosén syväkosteuttava linja, jossa on yhdistetty neljän eri molekyylikoon hyaluronihappoa. Se on suunnattu erityisesti kosteusköyhälle ja pintakuivalle iholle, mutta soveltuu kaikkien ihotyyppien päivittäiseen hoitoon silloin, kun iho kaipaa erityistä kosteutusta. Linjaan kuuluu kolme kasvojen ihonhoitotuotetta, joista jokainen sisältää hyaluronihapon lisäksi kosteuttavaa ja ihoa hoitavaa pantenolia, humektanttina toimivaa eli ihoon kosteutta sitovaa kasviperäistä glyseriiniä ja sorbitolista fermentoimalla valmistettua kosteuttavaa biosakkaridikumia.

Sarjan voiteessa on lisäksi ihoa hoitavaa avokadoöljyä ja kasviperäistä skvalaania, sekä humektanttista sakkaridi-isomeraattia. Silmänympärysgeeliin taas on lisätty melko uutta, ihonhoidossa käytettyä peptidiä Palmitoyl Tripeptide-5. Sen on tutkittu vaikuttavan juonteiden näkyvyyteen, ja siihen, kuinka kimmoisalta iho tuntuu.

Linjan tuotteissa on yhteneväinen, raikkaan pehmeä tuoksu. Minulle tuoksusta tulee mieleen ulkona kuivatettu, puhdas pyykki, mutta kehnona tuoksukuvaajana en osaa eritellä sitä sen tarkemmin. Tuoksu on kuitenkin melko mieto, eikä riitele esimerkiksi parfyymin kanssa käytettynä.

kosmetiikka

Colosé Hyaluron4 Refresh Eye Gel

Aloitetaan tuotteiden erittely omasta suosikistani, eli silmänympärysgeelistä. Kirkas, nopeasti imeytyvä geeli toimii lähes seerumimaisesti, tuoden välitöntä kosteutusta ja kimmoisuuden tunnetta silmänympärysiholle. Kevyt koostumus tuntuu miellyttävältä etenkin vähän rasvoittuvammalla iholla. Itse “kärsin” herkästi rasvoittuvista silmäluomista, minkä vuoksi en pidä turhan paksuista ja rasvaisista silmänympärysvoiteista. Sen sijaan tällaiset kosteuttavat geelit ovat ihania, sillä ne ehkäisevät osaltaan silmämeikin leviämistä helposti rasvoittuvilla luomilla.

Colosén silmänympärysgeeli on pakattu paitsi erittäin näppärään, myös massiiviseen pumppupulloon. Tavaraa on 50 ml, eli sitä voi huoletta hölvätä vaikka parikin kerrosta, jos silmänympärysiho tuntuu janoavan kosteutta.

Colosé seerumi

Colosé Hyaluron4 Refresh Face Serum

Seuraava tuote on linjan kosteuttava seerumi. Seerumi on koostumukseltaan vesipohjaista ja melko juoksevaa. Se levittyy iholle vaivattomasti ja imeytyy todella nopeasti. Tämä pullo kului aluksi hurjaa vauhtia, sillä tapasin levittää seerumia useamman pumppupainalluksen kerralla. Myöhemmin tajusin, että yksi painallus riittää koko kasvoille, ja saa ihon tuntumaan erittäin kosteutetulta. Tätä en lähtisi kerrostamaan, vaan hyvin kuivalle iholle suosittelisin kasvoveden kerrostusta seerumin alle.

Seerumia suositellaan tehotuotteeksi niille ajanjaksoille, kun iho vaatii erityistä hoitoa ja ekstrakosteutta. Itselläni seerumit ovat päivittäisessä käytössä, mutta vaihtelen niiden tyyppiä sen mukaan, mitä ihoni kaipaa milloinkin. Tämä Hyaluron4-sarjan seerumi on minulle sellainen perusseerumi, joka menee ympäri vuoden. Kesäaikaan ohuet, vesimäiset seerumit tuntuvat ainoilta tuotteilta, mitä iholle edes haluaa levittää, ja talvella niiden kosteusteho tulee todelliseen tarpeeseen.

kasvovoide

Colosé Hyaluron4 Face Cream

Hyaluronisarjan kasvovoide on yksi Colosén 24H-voiteista. Se on siis suunniteltu palvelemaan ihon tarpeita sekä päivällä että yöllä. Toki kesäpäivinä kasvoille on syytä lisätä vielä aurinkosuojavoide, sillä SPF-kerrointa tuotteessa ei ole.

Koostumukseltaan kasvovoide on yllättävän paksua, mutta ei erityisen rasvaista. Koostumus on enemmänkin silkkinen, ja se asettuu iholle kevyeksi, hoitavaksi hunnuksi. Levitysvaiheessa voiteesta kyllä tuntee, ettei se missään nimessä ole öljytön. Kevyt koostumus kuitenkin imeytyy nopeasti, ja jättää kasvot samettisen tuntuisiksi.

Tämä hyaluronivoide on aivan ihana tuote ehkäisemään ihon pintakuivuutta ja pitämään kuivan ihon kosteutettuna ja pehmeänä. Oman ihoni pinta tuntuu huomattavasti kosteutetummalta kuin yleensä talviaikaan, ja olen vahvasti sitä mieltä, että se johtuu juuri tästä voiteesta. Seerumeita olen kyllä vaihdellut, mutta hyaluronvoidetta olen käyttänyt nyt viikkokausia. Aina, kun meinaan kokeilla jotain toista kasvovoidetta, ihoni alkaa oikuttelemaan ja palaan takaisin tämän pariin.

Hinta ja saatavuus

Colosén ihonhoitotuotteiden hinnat vaihtelevat noin 30-60 euron väliltä. Kuivalle iholle suunnatut Hyaluron4 -linjan tuotteet maksavat Colose.fi -verkkokaupassa noin 50€ hieman tuotteesta riippuen. Täältä pääset tutustumaan koko linjaan. Verkkokaupan lisäksi tuotteita voi ostaa Colosén myyjiltä, jotka auttavat tuotteiden valinnassa. Lähimmän myyjäsi löydät täältä.

 

Oletteko te kokeilleet Colosén tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply