Follow:

Ebay: Paras ja kauhein ostokseni

Ajattelin nyt kirjoittaa teille hieman Ebaysta, tuosta ihmeellisen kummallisesta netin aarreaitasta josta löytyy mitä hienoimpia kynsijuttujakin järkyttävän edulliseen hintaan. Itse olen tilannut sieltä jonkin verran tavaraa, mutta jos et itse ole aikaisemmin tilannut sitä kautta mitään, mutta kuitenkin haluaisit, kannattaa ehkä vilkaista tämä juttu loppuun asti.

Tärkeää tilatessa on muistaa, etteivät kaikki myyjät siellä ole välttämättä luottamuksen arvoisia, tavarat voivat olla ikinä saapumatta perille (nimim. koristelusiveltimiä kohta kolmatta kuukautta odottamassa), ne voivat saapua rikkinäisinä tai aivan eri tuotteina kuin olet tilannut. Joskus kuitenkin paketin on saattanut hukata myös kuljetusfirma, eikä se silloin ole lainkaan myyjän vika, ja ainahan ne rahat on mahdollista saada takaisin, Ebay itsessään takaa sen.

Mutta jotta välttyisit turhilta pettymyksiltä, kannattaa ennen tilaamista vilkaista myyjän profiili, sillä sieltä näet hänen saamansa palautteet, ja sen, kuinka suuri osa niistä on negatiivisiä. Jos tämä luku epäilyttää, kannattaa jättää tilaamatta. Toinen melko varma tapa saada sitä mitä on luvattu, on tilata Ebaysta vain tavaraa, jota joku muu on jo tilannut ja todennut hyväksi. Tietysti voit ottaa riskin ja tilata kauhean kasan kaikkea enempää miettimättä, mutta silloin suurella todennäköisyydellä kaikki ei mene aivan niinkuin olisit toivonut.

Ebaysta kuitenkin voi löytää uskomattoman hyvää tavaraa uskomattomilla hinnoilla, joten täysin sitä ei kannata vaihtoehdoista poissulkea. Sieltä saa myös tilattua helposti Paypalin avulla, ja kun tilaa jostain vähän Kiinaa lähempää, saattavat tuotteet tulla perille jo muutamissa päivissä!

Alla paras löytöni Ebaysta

http://www.ebay.com/itm/371080978424?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Kuvan alla oleva linkki johtaa näiden tarra-arkkien myynti-ilmoitukseen, ihan vaan, jotta kiinnostuneet löytävät. Tässä on siis 50 kynsitarra-arkkia, toinen toistaan kauniimmissa kuvissa ja väreissä. Nämä ovat varmasti parhaita kynsitarroja joita olen koskaan käyttänyt, sillä ovat niin ohkaisia etteivät erotu kohoumana kynsilakan alta, ja niissä on myös älyttömän hyvä liimapinta eli eivät lähde karkailemaan. Näiden hinta oli uskomattomat 2,95 e!  Olen todella tyytyväinen näihin! 🙂

Voi että miten nättiä, ja niin helposti & nopeasti! 🙂
Tässä vielä pari lemppariani näistä arkeista.

Sitten olisi aika kertoa pari varoittavaa sanaa!

Yllä kuvassa on Ebaysta tullut feikki-Sinan uv-geeli. Tätä en tilannut, vaan niitä tuli kolme jonkun ihme paketin mukana, jonka hommasin. Ensin hautasin ne kaapin pohjalle kun en omistanut vielä uv-uunia, mutta onnekseni satuin lukemaan näistä Facebookin kirpparilla juttua, ennen kuin se uuni lopulta tuli hommattua. Älä osta tai käytä yllä olevan näköisiä geelejä! Nämä ovat kuulemma erittäin allergisoivia ja ylipäänsä muutenkin todella huonoa kamaa, mahdollisesti jopa vaarallisen myrkyllisiä. Testasin joskus harjoituskädelle miten tämä käyttäytyy, eikä se edes kovettunut kunnolla, joten eivät ne oikeastaan edes toimi, ja vaikka toimisivatkin, en uskaltaisi käyttää.

Ylipäänsäkin kaiken maailman kemikaalien ostaminen Ebaysta on melko riskialtista, etenkin EU:n ulkopuolelta, sillä siellä ei ole niin tarkat säännökset tuotteiden turvallisuudesta, joten saatat ostaa vaikka mitä myrkkymömmöjä.

Hyvää lauantai-iltaa toivottaen,

Nena

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

  • Reply Annika Suvi

    Tosi kiva tää blogi ootko kauankin tätä blogia pitänyt? Itseäni kynnet eivät hirveästi tosin kiinnosta, koska mun kynnet on oikeesti ihan hirveet 😀 Tosi hyvä banneri ja gadgettajakin on sopivasti. Olisi myös kiva jos keskittäisit otsikon ja päivämääräotsikon 🙂

    26.10.2014 at 13:28
  • Reply Nena Sofia

    Kiitos paljon! 🙂 Ja en ole kun vasta viikon verran tätä pitänyt 🙂 Ja joo, pitää keskittää ne heti kun ehdin, tuossa ulkoasua päivitellessä ne vain jostain syystä pomppasivat sivulle 😀 Mutta kiitos että vaivauduit kommentoimaan vaikket kynsijutuista olekaan kiinnostunut 🙂

    26.10.2014 at 19:38
  • Leave a Reply